Sínusová tachykardia
Dobrý deň prajem je tu niekto kto má sinusovu tachykardiu ?nosil aj EKG Holter.Co ma teraz čaká,aký je postup a liečba boli mi predpísané tabletky bblokator .Je možnosť že sa dá stojí vyliečiť alebo je to na celý život. Ďakujem
@elizakacka a pomáha ?
@zuzik1407 a ako je ti po egiloku ked rano a aj večer berieš
@irusa ni velmi
@elizakacka v pohode, prvé dva dni som bola ospala, teraz po roku co beriem, tak normalka, telo si zvyklo. Prvé dni sú také divne, telo sa zoznamuje s niečím novým. Ale teraz naozaj ani neviem, že beriem liek
@elizakacka je mi lepšie
Ahojte asi pred vyše rokom mi diagnostikovali sinusovu tachykardiu ktorá vznikla zjavne bezdôvodne, doktorka to uzavrela tým ze je to z chrbtice no moc sa mi tomu nechcelo verit, brala som aj HAK tak je možné že to bolo aj z toho. Konečne som sa z toho dostala asi tak na 98% tak možno niekomu poradím. Boli mi predpísané betablokatoru ktoré som nechcela brat kvôli vedľajším účinkom. Jedine čo mi naozaj pomohlo bolo ze som začala piť bezkofeinovu kavu, začala brať magnézium, omega 3, a piť srdcovnik obyčajný každý večer pred spaním. ( nakoľko mi vtedy srdce buchalo asi najviac) a tiež som do života zaradila viac prechádzok. Tak al si už neviete rady a nechcete do seba pchať samu chémiu, vyskúšajte toto, možno pomôže aj vám ❤
@nicol3699 super rada. Niet nad to,ked radi laik. Takze ak niekto zacne vzhladom na tachykardiu fibrilivat a moze aj zomriet, potom co naordinujes?
Hanba ta nefacka, ze niekomu radis vynechat "chemiu", ktora pacientom zlepsi zivot, zdravie a moze zachranit zivot? Hlavne kazdemu moze spustat tu tachykardiu nieco ine. Kolko rokov mediciny mas vystudovanych??
@stanulienkat každý má svoju hlavu, ja radím len tým ktoré to nechcú tak tako ja. Samozrejme treba byť pod kontrolou lekárov, ktorý mi potvrdili ze lieky už nepotrebujem. 😉 ps: bola to len skúsenosť, ktorá možno tiež niekomu pomôže.

@elizakacka jaj a beriem len polku rano