icon

Skleróza multiplex

niki131
10. máj 2015

Ahojte, mozno to sem nepatri ale velmi sa potrebujem poradit. Mojmu priatelovi zistili sklerozu multiplex. Aj ked je v poriadku, atak vyliečený, velmi sa o neho bojim, bojim sa co bude v buducnosti. Prosim, ak mate skusenosti, napiste mi, ci mozem byt pozitivna, nebat sa, a byt silna. Verim, ze v dnesnej dobe je veda pokrocila a liecba ucinna, ale neviem sa zbavit strachu o neho a strachu z tejto choroby. Dakujem vam.

peter952
Odpoveď bola odstránená
zaba_v_ponozke
22. dec 2016

@veronikax ahoj. Krasny pribeh. Ja som prave hospitalizovana. Predvcerom mi potvrdili sm. Zatial je vsetko ok, zacalo to bolestami oka. A rozmyslam nad alternativnou formou liecby. Smiem sa spytat co vsetko uzivala a uziva rvoja mamka??? Dakijem. 🙂

coldworld
23. dec 2016

ide vam to aj smkou hej? meni vam to aj myslenie?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
asarcha
6. jún 2017

Americka profesorka mediciny trpiaca sklerozou multiplex zacala po 4 rokoch na vozicku opat chodit, to co jej pomohlo mozete najst v terry wahls protokole na jej stranke http://terrywahls.com/about-the-wahls-protocol/
alebo vo videach

https://www.youtube.com/watch?v=KLjgBLwH3Wchttps://www.youtube.com/watch?v=knIyflv5n5k
mirawat
7. jún 2017

@niki131 ahoj niki, držím ti palce aby si bola pozitívna. Moja sestra mala túto diagnózu, ale bohužiaľ po 14 rokoch boj prehrala. Od tej doby sa zaoberám touto problematikou a hľadám možnosti, ako ľuďom s touto dg. pomocť. Objavili sa bioenergetické preparáty, ktoré majú veľmi pozitívne účinky na túto diagnózu. Ak by si mala záujem, rád sa s tebou podelím o všetko, čo viem. Veľa šťastia.

peter952
Odpoveď bola odstránená
veronikax
7. jún 2017

@zaba_v_ponozke ahoj 🙂 nahodou som tu dnes zabludila, a nasla som tvoju spravu 🙂
Moja mamka v prvom rade prestala jest lieky. Bola na tom velmi zle. A ked prestala jest tu chemiu...vdaka ktorej jej ochabli svaly...a bola nevladna....tak konecne a postupne zacala doma cvicit. Po leziacky...ako sa len dalo.
Potom zacala chodit aj plavat a na hipoterapiu. Konikovia 🙂
Zacala jest kvantum zeleniny...jest minerali a vitaminy.
A krasne zdravela. Jasne ze pridu aj zle dni...alebo nevladze....ale aspon moze s palicami chodit...a nie je leziaca,ako bola.... A odmieta akekolvek ockovania.
Ockovania sposobuju autoimunitne ochorenia....
Beha po konferenciach roznych...kde preberaju aj tieto veci 🙂
Treba zdravo zit....a hybat sa...posilovat svalstvo....a poriadne pozitivne mysliet 🙂
Drzim palce 🙂
Dufam ze od decebra neboli velke zmeny 🙂
A este mamka odkazuje....ze najvacsi liek je slniecko a more 🙂 Momentalne sa clapka v mori 🙂

asarcha
8. jún 2017

@peter952 no tam je iba plno kecov, asi dvaja to skusili a ostatny iba komentuju alebo sa mylim?

asarcha
8. jún 2017

clanok so skusenostami s wahl protokolom
http://www.jennifersweeney.ca/2015/09/21/my-exp...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
asarcha
9. jún 2017

@peter952
mna by zaujmalo ako sa stravuju pacienti s sm

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
veaaa
3. júl 2017

Moja dr.ma podozrenie na sklerozu multiplex,ako to diagnoztikuju? Dnes som bola na MR

peter952
Odpoveď bola odstránená
miska246
4. júl 2017

@peter952 Ahoj,ty si lekar?

peter952
Odpoveď bola odstránená
miska246
5. júl 2017

Ahojte,hladam niekoho,kto uziva Aubagio. Chcela by som sa poradit. Dakujem 😊

peter952
Odpoveď bola odstránená
bennik
7. júl 2017

@peter952 s tymi priznakmi trosku zavadzas, nie je to vzdy tak....

peter952
Odpoveď bola odstránená
bennik
8. júl 2017

@peter952 pretoze u kazdeho to prebieha uplne inak, nie kazdy ma zapal ocneho nervu napr. Potom to moze niektorych popliest, ze aha nemam zapal ocneho nervu, nie je to sm. Nie v zlom pisem, len nech je to zrejme

peter952
Odpoveď bola odstránená