icon

Skĺzna hiátová hernia

filadendron
17. júl 2022

Prosím.. nájde sa tu niekto kto by mi pomohol ako sa správne stravovať?? Som veľmi zúfalá, nedarí sa mi to nijako . Mam veľa alergii a k tomu ešte reflux a divertikulitidu 2 stupňa. Aspoň poradiť zopár receptov..budem nesmierne vďačná za akú kolvek radu

verads
17. mar 2025

Dobrý den, máte skznú hiatovú herniu ? A ako sa vám dari odvtedy , Ja ju mám tiež a tiež neviem už čo jest , tak každý druhý den kura grilované s ryžou, na ranajky len 2 tenke malé plátky bezlepkového chleba s platkou kuracej šunky, 2 platky salatovej uhorky . Bezlepkove preto lebo som celiatička . Banány milujem , ale teraz si dam každy druhy den 1 banan , pretože som aj diabetik. čiže mám cukrovku. a tie tyžove chlebíky zvyknem . ale tiež neviem čo jest nakolko mam milión iných diagnóz . Môžem sa opýtat akú velkú máte tu herniu a či ste to zvladla aj tabletkami? Ja toto velmi zle znášam nakolko mám nadváhu a mne sa zle dýcha mám nedostatok vzduchu a skoro sa zadusím , tlači ma aj štitna žlaza . mám toho viac než dost a srdce mi zlyháva .