Skorocelový sirup a tlak na hrudi
Ahojte .
Nejaká rada
Už týždeň mám veľký tlak na hrudi bola som aj na EKG atď ale nič všetko ok saturaciu mám stále tiež ok aj v krvi nič
Ale strašne zle sa mi dýcha a mám tam tlak na hrudi kašlem veľmi doteraz som nič nebrala a začala som zo skorocelovym sirupom od dr maxu.
Ten tlak a pocit nenadychnutia ma strašne straší.
Idú mi aj hlieny občas von .
Či to môže mať naozaj súvis s tým ?
Že som zahlienena a tahsie sa mi dýcha a mám tlak na hrudi
@chiarabarbora to mas z hlienov
Skor by som sa zamerala na kvalitnejsie mukolytikum sby sa hlien rozriedil a ty si ho vykaslala von ako pit kadejaky skorocelovy dr max sirup
@chiarabarbora- tlak na hrudi spojený so sťaženým dýchaním mávam aj ja, spojitosť s chrbticou. Bolí Vás chrbát? Môže to byť z hrudnej chrbtice...
@chiarabarbora- tlak na hrudi spojený so sťaženým dýchaním mávam aj ja, spojitosť s chrbticou. Bolí Vás chrbát? Môže to byť z hrudnej chrbtice...
@fifozbs dneska na pohotovosti má doktor popukal prešlo to kúsok ale ešte ostalo niečo len keď sa to bude opakovať.. ja už také depky mám s toho že stále mi je psychicky zle s toho ešte
GERD (tlak v hrudniku a kasel moze sposobovat aj reflux - nemusis citit klasicke palenie zahy). Mozes skusit helicid na 2 tyzdne a uvidis ci sa ti ulavi kled nie smer lekar

Potieraj si hrudník masťou z materinej dúšky a pi čaj zo skorocelu, materinej dúšky. Skoré uzdravenie prajem