Skúšali ste šampúch?
Ahojte chcem sa opytat ci ste pouzivali šampuch a ci ste boli spokojne. Ja by som chcela sampuch s tym ichtiolom na seboreu. Mal ho uz niekto? Pomohol vam? Dakujem
@jaroe a je to fakt ako sampon ? Dobre umyje vlasy?
ano umyje a dobre sa nanasa lebo dostatocne peni.
Mne trochu z neho elektrizovali vlasy, ale umyje. Ja som prešla už na čistú prírodu, to skúsiť nechceš? Je mi až smiešne čím všetkým sa dajú (kvalitne) umyť vlasy 🙂
@0laracroft0 ano vyskusala by som dakujem
Môj manzel tiez pouziva sampuch ponio a veľmi mu pomohol,skrabal si hlavu uz denno denne,akoby mal vsi,mal úplne vysusenu pokozku a uz po prvých dvoch umytiach to prešlo. A penu poriadne,takže v pohode sa s tým umyvaju vlasy,určite stoji za to,aspon ho vyskúšať ☺
@pillipilli no ja som na to išla podobne ako ty, najprv šampóny bez sulfátov, potom Ponio. Ale študovala som net ďalej. Poznáš stránku dlouhevlasy.cz? Alebo longhaircommunity.com? Tam nájdeš kopu "receptov". Ja som skúšala shikakai (veľmi dobré, ale drahé), potom "vajcomedový" šampón (odporúčam len na leto, lebo akonáhle som pridala vode na teplote, mala som vo vlasoch praženicu :D). Dobrá je aj lávová zem, ale nie všetky. Čítala som, že jedna kočka miesto toho použila bentonit (normálne pre mačky), to som neskúšala, ale kľudne by som tomu uverila. Ja používam už dlhodobo HLADKÚ ražnú múku. Vlasy perfektne umyté, zdravšie, vydržia dlhšie čisté. Sú aj ďalšie alternatívy, ale buď som sa k experimentovaniu ešte nedostala, alebo ďalšie neodporúčam (sóda vlasy poškodzuje pri dlhodobom používaní). Chystám sa skúsiť mydlicu lekársku. Dúfam som pomohla 🙂
@0laracroft0 pokukam dakujem
aj ja stale umyvam sampuchom je super najprv som objednavala tie malee teraz uz tie velke. je to super!
manzel ma ten s ichtiolom smrdi sice ,
ale hovori ze ma pocit ze mu to pomaha, tiez ma seboru .
tak poskusaj
@pillipilli ja som skusala a kedze som citala len chvaly sla som do toho s velkou vervou 🙂 prve 2 umytia s ami zdali vlasy objemnejsie a ja som kazdemu skladala chvalospevy na sampuch ale potom to nadsenie opadlo, lebo vlasy som mala hrozne zelektrizovane, odstavali mi tie pidi vlasy 🙂 a celkovo mojim vlasom neprospel ... ani objem ani lesk...takze u mna zvysok sampuch-a putoval do kosa...podla mna zavisi od typu vlasov... tie moje su pomerne narocne 🙂 zial.
ano, pouzivam uz iba to. konkretne striedam Ponio zihlavovy s citronom a rozmarinom https://ponio.sk/products/citron-a-rozmarin-zih... a Soaphoria Balancoshamp http://www.soaphoria.sk/sk/tuhe-sampony/balanco...
tie mi vyhovuju najviac.
ja som mala od Ponio ružová alej a maximálna spokojnosť 🙂
ja som mala prvy krat skusenost so sampuchom od britskej firmy Lush a je naozaj fajn, len ja som musela po umyti este pouzit kondicioner pre lepsie rozcesanie, ale jeho vyhoda je, ze vydrzi naozaj celkom dlho, mozes si ho so sebou vziat aj do prirucnej batoziny do lietadla. z nevyhod by som vypichla akurat este manipulaciu ked sampuch dochadza 🙂.
ze "sampuch" :DDD prvykrat vidim-pocujem ! :D nazov very funny ale moze to byt dobra vec, dik za tip !
Tak ja som ten sampuch kupila. Peni super, smrdi ale nevadi mi to kedze sampony na seboreu nikdy nemaju peknu vonu. Vlasy z neho nesmrdia, umyje dobre. Avsak moj sampuch s ichtiolom fungoval u mna kratko. Cize po case sa mi zasa zacala vracat seborea.

skusala som sampuch od ponio, je fajn, vyhovuje mi. Ten tebou spominany to nebol.