icon

Skúsenosti s bolesťami po trhaní zubu a liečbe nervu

popelka5000
25. jan 2025

Ahojte tuto temu som tu nenasla

25.12 v noci som dostala silnu bolest zubu.
Moja zubarka nerobila takze som skoncila 1.1 na pohotovosti kde mi povedali ze nic nevidia a mam pockat na moju zubarku
Takze som cakala do 8.1 vyvrtala mi kaz (velmi bolestivo) aj napriek injekcii Pulpitida ,dala mi vlozku
Dva dni v pohode az v ukrutnych bolestiach som v nedelu skoncila na pohotovosti kde mi zub osmicku vytrhli
Tym som si myslela ze koniec hura 😞
Mylila som sa 5 dni po vytrhnuti stale bolesti
Uzivala som Flector po tyzdni som isla zubarke v noci som mala miernu zimnicu a trpnutie sanky dasien a bolest v uchu
Dala mi nejaku mentolovu vlozku a nastala ulava vlozku vymenila este dvakrat vlozku uz nemam a doma si mam po kazdom jedle vyplachovat zub striekackov a peroxidom 3%
Zubarka pov ze sa musi dasno zatiahnut a podrazdeny nerv pri trhani ukludnit 🤷🏻‍♀️🤦🏼‍♀️mate prosim niekto skusenost ze poskodia nerv a ten sa ako napr aj tuto noc ozve zase mierna zimnica a tupa bolest
Zubarka tvrdi ze je to ok a ukludni sa to
Mali ste nieco podobne alebo rovnake ?
Uz to trva dlho som na nervy

sisska96
25. jan 2025

Po vtrhnutí je nerv poškodený? :o No neviem nepočula som, ale zubár určite lepšie vie čo tam je

katusskaa
25. jan 2025

a co suche lozko? ja som to raz mala po trhani 5ky, nehojilo sa mi, neurobila sa mi tam ta zrazenina, v rane, zubar mi musel vsetko akoby vyskrabat a ocistit az na kost, aby to zakrvacalo znova a potom sa to uz hojilo v poriadku. neviem kolko dni si uz po extrakcii ale mne doteraz rozni zubari hovorili ze do cca dvoch tyzdnov, ak je to bez komplikacii, by sa to malo ukludnit, skor to mysleli tak ze dva tyzdne horny limit, mala som trhane aj osmicky, jedna ma bolela tyzden, pomaly bolest ustupovala, kazdy den menej a druha ma nebolela vobec, fakt vobec mozno okrem toho prveho dna,

snehulak77
25. jan 2025

Mala som zápal, vytrhli zub (injekcia nepomohla). Bolo to čosi strašne. Až keď zabrali antibiotiká, tak to odznelo.

popelka5000
autor
26. jan 2025

@sisska96
@katusskaa
@snehulak77 ano aj mne to cistila pred tyzdnom a davala dva dni po sebe vlozku ,zajtra je dva tyzdne od trhania ,cez den bez tabletky ale uz druhu noc sa budim na tie nervy sama zubarka vravela ze to je nerv a ze to bude boliet kym sa dasno neuzavrie ale je to riadne psycho😞

popelka5000
autor
26. jan 2025

@katusskaa mna neboli lozko ale akoby ked ta taha nerv vedla zuby toho vytrhnuteho

katusskaa
26. jan 2025

tak potom nasadiť niečo na regeneráciu nervov, milgammu, revitanerv, niečo na ten štýl. ja mám tiež svoje skúsenosti z podráždenia trojklaného nervu kvôli zubom :/ a naopak.....

popelka5000
autor
26. jan 2025

@katusskaa vies len je mi divne ze len v noci chapem ze vtedy sa vsetko prekrvi ach popravde uz mam bolesti dost
Pojdem si dnes tu milgamu kupit dakujem Ti

katusskaa
26. jan 2025

@popelka5000 nemoze to byt aj polohou hlavy? ze je tam vtedy vacsi tlak... ja napr mam problem aj so sankovym klbom lebo v noci zatinam zuby.... ja o tom netusim ze to robim. ale mam obdobia ked je to naozaj tak, a vtedy pouzivam na spanie taku nahryznu dlahu. len to tym chcem povedat ze v noci nase tela si idu svoje....

popelka5000
autor
26. jan 2025

@katusskaa ano aj ja mam s tym klbom problemy pobehala som Ruzomberok Martin par rokov dozadu

katusskaa
26. jan 2025

@popelka5000 tak to moze byt spojene. drzim palce nech sa to ukludni, ja to mam v hlave nastavene nejako tak, ze radsej klb nez zub! no len cez ten klb idu vsetky nervy..... chce to cas

popelka5000
autor
26. jan 2025

@katusskaa presne tak isto to mam aj ja a dakujem ti 🙏

foxandswan
26. máj 2025
@popelka5000

@katusskaa presne tak isto to mam aj ja a dakujem ti 🙏

@popelka5000 ahoj, ako to s tebou napokon dopadlo? Prešla ti tá nervová bolesť? Podľa tvojho popisu mám niečo podobné, som 4 dni po extrakcii a rana ma ani tak neboli ako vystrelujúca bolesť ku uchu (asi nerv?) a ku koreňom zdravých zubov...