Skúsenosti s diétou od Herbalife
Ahojte,skúšala som x diét,no každá z nulovým výsledkom. Uvažujem o Herbalife,má niekto skúsenosti? Myslím,že sú to vyhodené peniaze,ale predsa by má zaujímal váš názor. Ďakujem🙂
@macik34 tak sa do mňa láskavo nenavazaj moja zlatá, to si vyprosím
ach herbalife :D mam kamosku robi s tym samozrejme kedze ma z toho profit na jej profile nevidim nic ine len koktejly a uz som si ju zablokovala lebo to sa nedalo. Vzdy ma pobavilo ked si naaranzuje koktejl na fotku = zamiesa prasok a na to pekne pouklada kolecka bananu aby to vypadalo :D...neviem jake diety si skusala ale zaklad je poriadny pohyb a pravidelna zdrava vyvazena strava
@annauhlarova vypros si co chces... pecies torty, biele pecivo a kazes o zdravej vyzive. Alebo sa snazis zarobit na inych... naozaj nie sme tak blbe... co z toho nie je pravda??? Ja si tiez vyprosim, aby si sa takto domnou bavila!!!
Ja som schudla vdaka vyvazenej strave... Mala som urobeny jedalnicek na mieru podla toho, ake mam zamestnanie, kolko som ochotna cvicit a podobne... Toto jedine mi pomohlo... Nebola to ziadna koktailova dieta, ani dieta, kde som vylucila nejaky druh jedla (napr.pecivo, sladke...) mala s vsetkeho dost, len som si to musela pripravovat sama a z konkretnych surovin
@macik34 opakuje ešte raz, pre tie, čo majú problém s čítaním a pre tie, čo majú rentgenove oči a vidia cez marcipán, čo je co vnútri torty. FOTKY TORIET SÚ STARÉ NIEKOĽKO ROKOV!!! HERBE SA VENUJEM PRESNE 3 MESIACE!!!! Keď nerozumieš, čo píšem, radšej sa nevyjadruj, nemá to úroveň 😘😘
@annauhlarova herbalife existuje strasne strasne dlho... Bola som na prvom stupni zs, ked s tym robila krsna a aj moja mamina to uzivala, kym nezistila, ze je to o nicom a stalo to peniaze len.. Ziaden nutridrink, ci koktail nenahradi to, co clovek prijme z beznej rozmanitej stravy (aj ked dnes uz tazko verit, co je v potravinach v obchodoch), nk urcite je to lepsi sposob, ako chudnut pomocou koktailov a podobne... Este aj na skole sme sa o herbalife ucili, no nie v dobrom...
@macik34 😁😁😁 k tomuto niet čo dodať
@macik34 zbytočná debata......
@annauhlarova akoTa ociernujem?? Co nie je pravda?
@annauhlarova marcipan??? No to urcite!!!
@evittam pani stále nevie pochopiť, že torty som piekla kedysi, pár rokov dozadu a herbe sa venujem pár mesiacov. Stále si melie svoje a dosť škaredým spôsobom
@annauhlarova Tak ja tiež a cela rodina preferujeme zdravšiu a vyváženú stravu ale nepohrdnem raz za cas pečenemu bôčiku ci inej "mnamke" a uz keby som sem dala foto tak ma mozno oznaci ako v inej diskusii mozem poradiť o schudnuti ked si dam ten bôčik...😀😉
@evittam Čo nevedia, čo s peniazmi. Ale nevedia ani čo od radosti podľa mňa. Je to totálny nezmysel, celý tento systém 😵
@annauhlarova s urazkami si zacala ty. Alebo aj pokracujes. Ja som vyjadrila svoj nazor. Toto je verejne forum. To ty sa bavis ako so psom. Ale drzim palce, aby sa ti v predaji darilo. Aj ked je to drahe a neucinne svinstvo. Mna uztato debata nebavi. Maj sa pekne
@macik34 ak si si náhodou nevšímla s tebou som sa už nebavila 😁😁 pekný deň
Za mna môžem povedať, že s Herbalife mám veľmi dobre skúsenosti. Po zdravotnej stránke sa mi veľa zlepšilo a čo sa týka kozmetiky tú pravidelne používam. Nemyslím si že je to zbytočne vyhadzovanie peňazí. Pretože logicky si myslím, že keď kúpim kokteil ktorý mám ako raňajky (resp. niekto aj ako večeru alebo olovrant). Takze logicky Si nekupuje ešte iné raňajky navyše čiže ušetrí.Kúpim jeden kokteil a nebudem každý deň kupovať chleba s parkom a slaninu. Takze pred tým ako niekto toto napíše, by si to mohol rozratat že na iné potraviny koľko by minul;). A úplne nerozumiem tomu keď niekto napíše že z produktov herbalife ma zdravotné problémy, príde mi to take že každý kto užíva HB a náhodou mu príde zle. Tak sa toho chytíme a ideme tvrdiť že je to z ich produktov :D dosť smiešne.. a jojo efekt? Ak beriete produkty 4 mesiace a potom ich vysadite a date si hamburger s tatarkou, tak čo čakáte?.. udržanie váhy určite nie.. a hlavne tí múdri ľudia čo o tom nič nevedia , iba s počutia. Skôr sa zamyslite keď tu tak riešite, že čo to obsahuje a aké sú to prášky, umeliny atď. Že Keď idete do obchodu a máte tam v košíku pastiku, colu alebo iné sladené nápoje a podobnee veci. Tak sa skúste pozrieť čo tie veci obsahujú. A potom že ktoré z toho je lepšie;)
@lenicka6697 tak to je dobra hlúposť. To určite nebol originál. A preto takéto zle chudnutie. Za takú krátku dobu tak veľa. Originál produkty od herbalife si sama neobjednas, jedine cez poradcu, ktorý je vo firme registrovaný, a teda má prístup k objednaniu. S originál herbalife dostaneš ako som už spomínala aj poradcu, ktorý ti určí kedy máš čo brat, podľa tvojej váhy, výšky a veku, a prípadným zdravotným problémom. A taktiež jedálniček ktorý nieje o ničom inom, ako o pravidelnej pestrej strave. Chudne sa zdravo a pomaly. Teda 4 až 5 kg za jeden mesiac. Jojo efekt je vždy, ale s herbalife ti poradca aj po chudnúti nastaví stravovanie na udržanie váhy. Teda je potrebné na trvalo pozmeniť životný štýl. Pretože samozrejme ako aj ja som so svojím zlým životným štýlom priberala, tak ak sa k nemu vrátim tak znova budem priberať. Ty ľudia sú školeny pravidelne... A vedia pomôcť kedykoľvek.
Určite neodporúčam, radšej by som na tvojom mieste investovala do kníh od Mačingovej - Najedzte sa do štíhlosti 1,2,3...Tam sa dozvieš, ako sa stravovať tak, aby tvojmu telu nič nechýbalo a určite zhodíš pár kíl, no čo je ešte zaujímavejšie - stratíš centimetre v bokoch, na stehnách a na hrudníku...ak by ťa to zaujímalo, pokojne mi napíš..
@swwan ja užívam produkty bez toho aby ste mali diétu, a chudnem