Skúsenosti s E.coli
Ahojte.kto ma skusenosti s touto bakteriou?ake lieky ste brali a pomohlo vam to?mam za sebou tri stery a stale pozitivne.som uz zufala.dakujem
@palculienka40 mne povedala že jeho netreba 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a čím si ho liečila
@timea301196 ked ja macmiror tak aj on.
@palculienka40 predpoklsdam že len mastičku nie ?
@palculienka40 áno v lekárni ale je to dosť drahé.
áno, stery boli pozitívne. príznaky skôr bolesť.
@timea301196 nie mast aj tabletky
@bobsent to nevadi ono casto plati nie sme taki bohati aby sme kupovali lacne veci
@palculienka40 ahoj mozem sa spytat ake priznskx boli pri zápale priedušiek ? Kasel , teplota , crp boli zvýšené ? Ja zatekanie hlienov na priedušky kasel , a uz citim dýchacích trubicu z toľkého Kafka . Crp neg . Rtg plu. Cisty . Atb dom brala v decembri , pitím este jedny ale nedokončila som liečbu naka dom skrgicku reakciu ny stb cipolox . Tak ze Mudr. Imunita v háji a ži skusime bez atb kolko dá. Ako sa doliecit …., bez atb . Bojim sa ze ked mi nasadí dalsie bude opäť reakcia na moje sliznice v nose opuch a dychanie . Este ma napadol reflux .
ešte mi napadlo-urovaxon a d-manóza(tá je voľno predajná napr. aj v DM)
@bobsent myslíš že to ma zmysel aj keď to je len v pošve ?
@timea301196 záleží od ťažkostí ale o tom rozhoduje lekár, ja som mala veľké ťažkosti
@bobsent urovaxom ? ja som mala na predpis
@palculienka40 áno ten že ny aommoxtáa aspoň obvodnej. Ja to nemám nikdy v moci. Iba v pošve. Ale ako mala som trpela na zapaly
@timea301196 Mne ked sa to stále opakovalo tak ma gynekologička preličila celkovo v moči som nič nemala ale mala som problémy s močením
@palculienka40 pomocou toho urovaxonu
@timea301196 nie macmiroru a urovawom bol pomocná
@palculienka40 aha. Ďakujem ja akurát užívam Luivac na dýchacie cesty a čítam že to predpisujú aj na mocaky
@timea301196 Mne luivac nepomohol ale každý sme iný
@palculienka40 jasne veď uvidím čo mi povie mne osobne to pomáha na toho streptokoka v hrdle
@timea301196 😉 to je dobre
kupte si zenske probiotika co sa jedia,prehltaju.urobia vyborne prostredie v creve a nebudu vam prechadzat do zenskych casti.Jednu kuru si spravte jednym balenim a uvidite.davam tomu 80% uspechu.
@sova851 probiotika beriem 3 roky s malými prestávkami
@timea301196 beriete zenske probiotika?musia byt zenske..pozrite na google.
@timea301196 tiež som sa na to pýtala, imunologička mi odporučila, že áno.Pretože močom sa môže neustále infikovať vchod pošvy.
@palculienka40 hej je na predpis. ja som tiež nemala v moči e coli ale aj tak mi to dali.
@sova851 tých som vybrala...
@bobsent Luivac si brala ?
@timea301196 nie, ale teraz mi niečo imunologička dá+vyrobia mi vakcínu priamo na e coli.
@bobsent kto ťa odporučil na imunologiu?
@timea301196 sama som sa odporučila🙂 chodím k nej s alergiou a po roku neskutočného trápenia s ecoli som si našla informácie o vakcíne, vyrobenej priamo na mieru pacienta. Dá sa na e coli a podobné fekálne baktérie ale nie na candidu. Tak som k nej zavolala či to robí aj jej ambulancia a že bežne. len to dlho trvá, cca3 mesiace lež mi ju v labáku vyrobia. Už som si nevedela rady, tak som skúsila túto možnosť. Vzala mi aj krv na imunologický rozbor +potrebovala som všetky výsledky sterov+urobiť si aktuálnu kultiváciu. ešte ju nemám tak neviem posúdiť účinnosť ale vraj veľká.
@bobsent bože vďaka za túto onfo idem pozrieť tu vakcinu

@palculienka40 ked som to malq vkuse ved aj v letaku sa pise oboch preliecit