Skúsenosti s Guajacuranom pri bloknutej chrbtici?
Ahojte prosim vas ake mate skusenosti s guajacuranom mam bloknutu krcnu chrbticu a kedze rehabky mi nerobili dobre tak mi kazala lekarka brat guajacuran no vydesili ma neziaduxe ucinky proosim vas ako vam bolo po nom naozaj ste boli ospali alebo ako matelko😃
Mate skusenosti s nim
taký všeliek na všetko... minule tu niekto písal že užíva miesto ad...
@martaamirko ale prosím ťa, však to nemá ani poriadne nežiadúce účinky 😅. Som čakala dačo ako rakovina, slepota pripadne iné chuťovky..
@martaamirko dobre som po ňom spala 😀 Pomohol, nebrala som ho stále, len keď " ruplo" a bolelo. Sestra ho dokonca brala v tehotenstve, tak pochybujem, že by skodil.
Ja osobne nemám pocit, že by pomohol. Tiež som si ho dávala na krčnú, ale prd z toho. A nie, nebola som ospala..hoci som si ho davala vždy večer.
@martaamirko nemá to absolútne žiadne účinky
@martaamirko je to dobry liek na seknutia a tak....odporucam....moj neziaduci ucinok je reflux preto si ho davam kratko
Guajacuran je na uvoľnenie svalstva, dávajú ho aj v nemocnici do infúzie napr.k magnéziu a kezonalu od bolesti... Nežiaduce účinky, mne samotný Guajacuran na bolesť nezabral iba som bola po ňom unavená, ak som ho mala v kombinácii s napr.s Almiralom alebo Aulinom vtedy áno.. Každý liek ma nežiaduce účinky to je jasne a na každého lieky vplývajú ináč
@martaamirko ja som brala a nemala som nežiaduce účinky. Vždy nosím v kabelke, mne pomohli na seknute kríže
Toto som niekedy pri bolesti chrbta brala ako letničky 😂

@martaamirko aké nežiaduce účinky? 🤦♀️ akože každý liek môže mať nežiaduce účinky, či alergickú reakciu ale veď hento je "lentilka" bez lekárskeho predpisu, môže sa užívať dlhodobo, tak čo myslíš?
Ale nepomôže ti. Ten liek je niečo ako placebo. Pomôže ti len cvičenie