Skúsenosti s laparoskopickou operáciou žlčníka
Ahojte, niekto s čerstvými skúsenosťami s laparoskopickou operáciou žlčníka (odstránenie)?
Radšej než čakať na záchvat si to idem naplánovať a neviem kam.
Moja jediná referencia je od kamarátky, ktorá bola operovaná u Milosrdných, rozrezali jej tam črevo a skončila na mále so sepsou 🙄
Ahoj, ja som bola na jednodnovke, ale teda jednu noc som aj tak spala v nemocnici, ja som bola spokojna,ale je to stredne Slovensko,tak neviem,kde zhanas
Ja som bola na Kramároch pred rokom. Postup presne ako píše titka. Všetko prebehlo ok.
Mam 2 kamosky, jednu chytil akutny zlcnik a mala operaciu zadarmo, vsetko ok, druha chytila cholecystitidu v tehu, skoro pred porodom este sa cudovali, ze chuda osoba, potrpi si na zivotospravu, no to som vlastne chcela, ze po porode sa musela objednat na odstranenie a stalo ju objednanie 300€. (nebol to skorsi termin, cakala tyzdne) obe poistene 30.tnicky skoro v rovnakej dobe, ta ista nemocnica... tiez spravodlive, ze? 🥂
Mam 2 kamosky, jednu chytil akutny zlcnik a mala operaciu zadarmo, vsetko ok, druha chytila cholecystitidu v tehu, skoro pred porodom este sa cudovali, ze chuda osoba, potrpi si na zivotospravu, no to som vlastne chcela, ze po porode sa musela objednat na odstranenie a stalo ju objednanie 300€. (nebol to skorsi termin, cakala tyzdne) obe poistene 30.tnicky skoro v rovnakej dobe, ta ista nemocnica... tiez spravodlive, ze? 🥂
@ahhola to znie úplne úžasne. Vieš, prečo si nemocnica pýtala v druhom prípade peniaze?
@morgy42 Mňa čaká 5.8.operacia u Milosrdných, manželovi tiež tam vyberali pred 3 rokmi a bolo vsetko ok,to co sa stalo kamarátke sa tebe nestane neboj 😉 vsetko dobre prajem
@verhav Ahoj, prosim ta, plati sa tam za operáciu? Tiež si práve vybavujem laparoskopiu zlcnika a zvažujem Antolsku alebo Milosrdných…
Ahojte, tiež ma čaká operácia žlčníka,v stredu idem na konzultáciu k chirurgovi tak uvidím. Ale zaujima ma ako dlho ste sa dávali dokopy? Ja mám náročnú fyzickú prácu, vstávam 6x do týždňa o 3 ráno a celý deň chodím hore dole, niečo prenašam,zohybam sa , natahujem a preto ma zaujíma ako dlho budem musieť byť na pn kým budem môcť normálne fungovať v práci
Ahojte, tiež ma čaká operácia žlčníka,v stredu idem na konzultáciu k chirurgovi tak uvidím. Ale zaujima ma ako dlho ste sa dávali dokopy? Ja mám náročnú fyzickú prácu, vstávam 6x do týždňa o 3 ráno a celý deň chodím hore dole, niečo prenašam,zohybam sa , natahujem a preto ma zaujíma ako dlho budem musieť byť na pn kým budem môcť normálne fungovať v práci
@marley3 ja nemám náročnú pracu, bola som doma pár dní, PN som ani nebola. U teba to bude isto dlhšie, rátala by som 2-3 tyzdne

Ahoj mna operovali na jar nemocnica antolska, vsetko ok pobyt tam 3 dni , jeden den prides priprava druhy ta operuju a ked si ok treti den odchod. Postup objednania na operaciu: vymenny listok od obvodneho na gastro alebo chirurgiu kde spravia sono a po zhodnoteni vypisu ziadost na operaciu. Potom chirurgicka ambulancia antolska prides pozru daju termin a ides na predoperacne vyseternia a sup v dany den na operaciu.Cakacia doba na operaciu 3 tzydne az mesiac, mozno aj skor ako maju volne