icon

Skúsenosti s laparoskopickou operáciou žlčníka

morgy42
18. jún 2025

Ahojte, niekto s čerstvými skúsenosťami s laparoskopickou operáciou žlčníka (odstránenie)?
Radšej než čakať na záchvat si to idem naplánovať a neviem kam.
Moja jediná referencia je od kamarátky, ktorá bola operovaná u Milosrdných, rozrezali jej tam črevo a skončila na mále so sepsou 🙄

titka
19. jún 2025

Ahoj mna operovali na jar nemocnica antolska, vsetko ok pobyt tam 3 dni , jeden den prides priprava druhy ta operuju a ked si ok treti den odchod. Postup objednania na operaciu: vymenny listok od obvodneho na gastro alebo chirurgiu kde spravia sono a po zhodnoteni vypisu ziadost na operaciu. Potom chirurgicka ambulancia antolska prides pozru daju termin a ides na predoperacne vyseternia a sup v dany den na operaciu.Cakacia doba na operaciu 3 tzydne az mesiac, mozno aj skor ako maju volne

aaadkaaa
19. jún 2025

Ahoj, ja som bola na jednodnovke, ale teda jednu noc som aj tak spala v nemocnici, ja som bola spokojna,ale je to stredne Slovensko,tak neviem,kde zhanas

marusiao
19. jún 2025

Ja som bola na Kramároch pred rokom. Postup presne ako píše titka. Všetko prebehlo ok.

ahhola
19. jún 2025

Mam 2 kamosky, jednu chytil akutny zlcnik a mala operaciu zadarmo, vsetko ok, druha chytila cholecystitidu v tehu, skoro pred porodom este sa cudovali, ze chuda osoba, potrpi si na zivotospravu, no to som vlastne chcela, ze po porode sa musela objednat na odstranenie a stalo ju objednanie 300€. (nebol to skorsi termin, cakala tyzdne) obe poistene 30.tnicky skoro v rovnakej dobe, ta ista nemocnica... tiez spravodlive, ze? 🥂

morgy42
autor
20. jún 2025
@aaadkaaa

Ahoj, ja som bola na jednodnovke, ale teda jednu noc som aj tak spala v nemocnici, ja som bola spokojna,ale je to stredne Slovensko,tak neviem,kde zhanas

@aaadkaaa v BA hľadám, mala som za to, že som to zakladala v BA skupine 😅🤦🏻‍♀️

morgy42
autor
20. jún 2025
@ahhola

Mam 2 kamosky, jednu chytil akutny zlcnik a mala operaciu zadarmo, vsetko ok, druha chytila cholecystitidu v tehu, skoro pred porodom este sa cudovali, ze chuda osoba, potrpi si na zivotospravu, no to som vlastne chcela, ze po porode sa musela objednat na odstranenie a stalo ju objednanie 300€. (nebol to skorsi termin, cakala tyzdne) obe poistene 30.tnicky skoro v rovnakej dobe, ta ista nemocnica... tiez spravodlive, ze? 🥂

@ahhola to znie úplne úžasne. Vieš, prečo si nemocnica pýtala v druhom prípade peniaze?

verhav
26. júl 2025

@morgy42 Mňa čaká 5.8.operacia u Milosrdných, manželovi tiež tam vyberali pred 3 rokmi a bolo vsetko ok,to co sa stalo kamarátke sa tebe nestane neboj 😉 vsetko dobre prajem

bobova
6. okt 2025
@verhav

@morgy42 Mňa čaká 5.8.operacia u Milosrdných, manželovi tiež tam vyberali pred 3 rokmi a bolo vsetko ok,to co sa stalo kamarátke sa tebe nestane neboj 😉 vsetko dobre prajem

@verhav Ahoj, prosim ta, plati sa tam za operáciu? Tiež si práve vybavujem laparoskopiu zlcnika a zvažujem Antolsku alebo Milosrdných…

verhav
7. okt 2025
@bobova

@verhav Ahoj, prosim ta, plati sa tam za operáciu? Tiež si práve vybavujem laparoskopiu zlcnika a zvažujem Antolsku alebo Milosrdných…

@bobova Ahoj neplatí sa nič

marley3
22. nov 2025

Ahojte, tiež ma čaká operácia žlčníka,v stredu idem na konzultáciu k chirurgovi tak uvidím. Ale zaujima ma ako dlho ste sa dávali dokopy? Ja mám náročnú fyzickú prácu, vstávam 6x do týždňa o 3 ráno a celý deň chodím hore dole, niečo prenašam,zohybam sa , natahujem a preto ma zaujíma ako dlho budem musieť byť na pn kým budem môcť normálne fungovať v práci

luliu
22. nov 2025
@marley3

Ahojte, tiež ma čaká operácia žlčníka,v stredu idem na konzultáciu k chirurgovi tak uvidím. Ale zaujima ma ako dlho ste sa dávali dokopy? Ja mám náročnú fyzickú prácu, vstávam 6x do týždňa o 3 ráno a celý deň chodím hore dole, niečo prenašam,zohybam sa , natahujem a preto ma zaujíma ako dlho budem musieť byť na pn kým budem môcť normálne fungovať v práci

@marley3 ja nemám náročnú pracu, bola som doma pár dní, PN som ani nebola. U teba to bude isto dlhšie, rátala by som 2-3 tyzdne