icon

Skúsenosti s odstránením maternice

lucia851
25. jan 2020

Ahojte absolvovali ste niekto odstranenie maternice Hysterektomia ?ako to prebieha?po operacii ste mali neake problemy?

iveta6868
1. jún 2021

@evicka69 Ďakujem krásne.

knajula
1. jún 2021

@iveta6868 Ja tiez rezom a este myomov bolo viac a este vraj aj endometrioza....po operacii som brala asi 2 tyzdne Wobenzym.

iveta6868
1. jún 2021

@larafabrizzi Ja som tiež tyždeň po hysterektomii rezom cez brucho a tiež ma trapia tie krče. No rano si aj poplačem kvoli tomu. Po akom čase by to malo odoznieť?

iveta6868
4. jún 2021

A Tymi krčami ma niekto skusenosti? Stale mam pocit, akokeby napuchnuteho brucha a krče pri vyprazdńovani.

knajula
4. jún 2021

@iveta6868 to kým sa zahojí celé, to trvá, však skús espumisan

06lienocka
Autor odpoveď zmazal
06lienocka
Autor odpoveď zmazal
06lienocka
11. dec 2021

@kocka23 ahoj práve ma čaká operácia v Sliači mohla by som pár otázok

kocka23
11. dec 2021

@06lienocka ahoj jasné

06lienocka
11. dec 2021

@kocka23 môžeme si písať aj cez mail?

mandarinka555
11. dec 2021

@katkka08 Ak myslíš sexuálny život, vôbec to na neho nemá žiadny vplyv.

06lienocka
12. dec 2021

@kocka23 písala som správu

sulawesi
27. apr 2022

@ennyp chcem sa spytať či len laparoskopicky Vam zobrali maternicu cez male otvory v bruchu, či laparoskopicky a vytiahli zospodu. A ešte prosim info kolko ste boli v nemocnici a v ktorej. ďakujem

sulawesi
27. apr 2022

@evicka69 dodala ste mi odvahu, ja tiež velke myomy ako tehotná a hrozi mi hysterektomia, ak tak chcem do Sliaču, zrasty nemám ani ine operacie, ale to riešenie odstranenia len maternice, vaječníky a krčok ponechane sa mi pozdáva. Naozaj ste nemala žiadne vyvody ani drenáže? Po operácie boli aj velke bolesti?

evicka69
27. apr 2022

@sulawesi Nemala som žiadne problemy, ani drenáž, nič, ani bolesti, len som bola omámená po narkóze. o 4 hodiny som už išla bez pomoci na toaletu a na druhý deň som sa bola prejsť. A to všetko od radosti, že som sa vyhla klasickému rezaniu. Už je rok po a ja ľutujem, že som nešla na operáciu dávnejšie.

evicka69
27. apr 2022

@sulawesi mne to vzali cez malú dierku vedľa pupku, celkove som mala 4 otvory, 3 mali 1cm a 1 pri pupku mal 2 cm.

sulawesi
28. apr 2022

@evicka69 no super, a v ktorej nemocnici ste bola? Ja mám dva velke myomy, takže maternica dosť velka, ked ležím na chrbte mam brucho jak tehotná v 4 mes 🙂 Ktovie či sa taká OP- odstraniť laparo len maternica dá aj pri zväčšenej maternici..... To ju musia asi nastrihať na male kusky aby prešla cez 1 cm otvor

evicka69
28. apr 2022

@sulawesi Maternica mala 1 kg celkom a operovali ma vo FN TRenčín. Boli skvelí.

sulawesi
28. apr 2022

@evicka69 fuuu ja som prave z Tn 😁 no uvažujem o Sliači- hlavne kvoli servisu, predsa v trenčine je nemocnica hrozna a pocula som doktori s sestry tiež, ktovie či aj v sliači take robia. Väcsinou počuvam len rezom cez brucho alebo laparo a zo spodu. Ktory dr vas operoval?

evicka69
1. máj 2022

@sulawesi Mna primar, lebo bola som na konzultaciu aj na Sliaci, ale tam mi povedali, ze take velke myomy laparoskopicky nevedia urobit. A pani, co bola so mnou na izbe v TN, tiez to iste a laparoskopicky a tiez vyborne. Operoval ju tam iny lekar, ja myslim, ze tam su vsetci sikovni.

sulawesi
2. máj 2022

@evicka69 dakujem za info. Rada by som Vam este napisala a nejake veci sa popytala kedze som z toho posrata 🙁mozmeme niekde popisať? Skype, whats up, msg …. ??? 🙏

sulawesi
9. máj 2022

@ela43 zdravim, dajte vediet ako vam OP dopadla a ako ste to zvládla

zienky
20. sep 2022

@kocka23
Dobrý deň, ja mam tento istý prípad. Robili mi zadnú stenu krčka maternice v roku 2014. Teraz mi ide von predná stena krčka maternice. Už ma 3 roky môj gynekológ posiela na operáciu. Teraz mi povedal ze by bolo dobré vybrať maternicu lebo tie plastiky mi nepomôžu. Tak sa bojím a rozhodujem kde ísť. Man si vybrať . Rozhodujem sa medzi gynpor Sliač alebo Trenčín. Poradí mi dakto kde by bolo lepšie to absolvovať.

kocka23
20. sep 2022

Dobrý deň, za mňa určite Sliač

zienky
20. sep 2022

@kocka23 ďakujem za radu.

zienky
20. sep 2022

@zienky keď som bola prvý krát tam, tak som bola spokojná všetko ozaj na úrovni. Ten môj gynekológ mi stále hovorí o Trenčíne. Tak sa neviem rozhodnut.

zienky
21. sep 2022

@evicka69 dobrý deň, práve sa rozhodujem kde ísť na vybratie maternice a plastiku. Gynekológ mi odporučil TN , tak uvažujem ci na Sliač alebo TN. Tak čo by ste mi odporučila. Ďakujem za info.

zienky
21. sep 2022

@evicka69
@evicka69 ak to nie je tajne, kde vás operovali ?

kocka23
21. sep 2022

@zienky Sliač

evicka69
21. sep 2022

@zienky Trenčín a bola som veľmi spokojná.