Skúsenosti s odstránením maternice
Ahojte absolvovali ste niekto odstranenie maternice Hysterektomia ?ako to prebieha?po operacii ste mali neake problemy?
@katica78 ahoj ja mam ist o tyzden, mam strach
@veve7 netreba ved idete spat😁,treba to brat pozitivne a mysliet na to,ako vam bude potom uz dobre!!nieje nic ,co by sme my zeny nevydrzali predsa!!!to je taka sloboda ze nemame tie veci,bolesti,ziadne obmedzovania.....atď atď.hlavu hore bude dobre vsetko💯🙏
@veve7 netreba ved idete spat😁,treba to brat pozitivne a mysliet na to,ako vam bude potom uz dobre!!nieje nic ,co by sme my zeny nevydrzali predsa!!!to je taka sloboda ze nemame tie veci,bolesti,ziadne obmedzovania.....atď atď.hlavu hore bude dobre vsetko💯🙏
@katica78 ďakujem krasne, už som po, zatial OK, uvidime po kontrole, ale radost mam, ze konečne si mozem sadnut bez toho aby som mala pocit, ze zo mna nieco vypadava, neustala bolest a tlak v odbrusku, chudokrvnost a neustale spinenie a extremne silne krvacaniekrvacanie a nehovorim este o pocite nevyprazdneneho mechura sa zdaju byt minulost.
Ahojte, dievcata, prosim Vas, kde ste si dali urobit zakrok a ako dlho ste cakali na objednanie? Dakujem
Ahojte, dievcata, prosim Vas, kde ste si dali urobit zakrok a ako dlho ste cakali na objednanie? Dakujem
@kikafilipko1 ja v Martine u dr. Bielka čakala som asi dva mesiace a to som bola prekvapená že tak skoro lebo ma veľa pacientiek

@julie6 ano vsetko ostal mi len krcok maternice nic ine.mam 45 rokov a lepsie som ani nemohla spravit,som po operacii cca asi mesiac a je mi vyborne a aj bude.citim troska navaly a nastala nespavost ale vyriesili to bylinky z nazvom perfekt day a spim ako babo😁treba byt pozitivne naladena uzivat si zivot lebo len teraz zacnem.zit naplno!!!!ziadne hormony ja vidiet nechcem robili mi vzdy velmi zle tak preto sa teraz tesim ze nemam ziadne a ani nechcem.!vydrzte to hlavu hore vsetko je ako ma byt,sme krasne take ako sme.drzim palce nech ste cim skor fit!!!
@katica78 ahoj ja mam ist o tyzden, mam strach