icon

Skúsenosti s odstránením maternice

lucia851
25. jan 2020

Ahojte absolvovali ste niekto odstranenie maternice Hysterektomia ?ako to prebieha?po operacii ste mali neake problemy?

Strana
z5
veve7
29. máj 2025
@katica78

@julie6 ano vsetko ostal mi len krcok maternice nic ine.mam 45 rokov a lepsie som ani nemohla spravit,som po operacii cca asi mesiac a je mi vyborne a aj bude.citim troska navaly a nastala nespavost ale vyriesili to bylinky z nazvom perfekt day a spim ako babo😁treba byt pozitivne naladena uzivat si zivot lebo len teraz zacnem.zit naplno!!!!ziadne hormony ja vidiet nechcem robili mi vzdy velmi zle tak preto sa teraz tesim ze nemam ziadne a ani nechcem.!vydrzte to hlavu hore vsetko je ako ma byt,sme krasne take ako sme.drzim palce nech ste cim skor fit!!!

@katica78 ahoj ja mam ist o tyzden, mam strach

tatkoamamka
7. júl 2025
@ennyp

@katkka08 ahoj. Iba maternicu. Vajecniky su v poriadku tak ich nechali. Ja mam tiez 45.

@ennyp ahoj môže. Sa opýtať keď tu vzali maternicu a vaječníky nechali tak krvacas?Myslím menzes či už nie?A po operácii si krvácala? ďakujem

katica78
9. júl 2025
@veve7

@katica78 ahoj ja mam ist o tyzden, mam strach

@veve7 netreba ved idete spat😁,treba to brat pozitivne a mysliet na to,ako vam bude potom uz dobre!!nieje nic ,co by sme my zeny nevydrzali predsa!!!to je taka sloboda ze nemame tie veci,bolesti,ziadne obmedzovania.....atď atď.hlavu hore bude dobre vsetko💯🙏

veve7
9. júl 2025
@katica78

@veve7 netreba ved idete spat😁,treba to brat pozitivne a mysliet na to,ako vam bude potom uz dobre!!nieje nic ,co by sme my zeny nevydrzali predsa!!!to je taka sloboda ze nemame tie veci,bolesti,ziadne obmedzovania.....atď atď.hlavu hore bude dobre vsetko💯🙏

@katica78 ďakujem krasne, už som po, zatial OK, uvidime po kontrole, ale radost mam, ze konečne si mozem sadnut bez toho aby som mala pocit, ze zo mna nieco vypadava, neustala bolest a tlak v odbrusku, chudokrvnost a neustale spinenie a extremne silne krvacaniekrvacanie a nehovorim este o pocite nevyprazdneneho mechura sa zdaju byt minulost.

kikafilipko1
Dnes o 20:56

Ahojte, dievcata, prosim Vas, kde ste si dali urobit zakrok a ako dlho ste cakali na objednanie? Dakujem

anonym_cb0193
Dnes o 21:53
@kikafilipko1

Ahojte, dievcata, prosim Vas, kde ste si dali urobit zakrok a ako dlho ste cakali na objednanie? Dakujem

@kikafilipko1 ja v Martine u dr. Bielka čakala som asi dva mesiace a to som bola prekvapená že tak skoro lebo ma veľa pacientiek

Strana
z5