icon

Skúsenosti s užívaním lieku Sertralin

zofka253
14. mar 2017

Pekny den ma niekto skusenosti s uzivanim sertralinu

vierah1964
2. feb 2019

@sardinka336 tak dobrali ten sertralin?Keď áno tak dokedy vám bolo zle?

petrika555
30. mar 2020

Dievcata beriem sertralin od piatku a od soboty je mi zle zvraciam😩stalo sa vam to niektorej??mam chut ho vysadit

kikuskamajerova
16. apr 2020

Ahojte ja beriem neurol vyše roka 2krar denne polovičku mám úzkosti ktore stále pretrvávaju bojím sa brať iné lieky pociťujem strach nedá sa my poriadne dýchať ale to mam malo kedy večinou mávam len večer mravcenie chrbte rukách niekedy si necítim ruku viac menej je to na ľavej strane a piskami aj ušiach sucho hrdle.,. Hovorím si že ti všetko iba a hlave pretože keď na to nemyslim a úplne to vypustím tak ako Keby som bola úplne zdravá ako náhle som kľude tak my to samé ide do hlavy hneď sa spotim a keď to hlave rozkadam noo tak teraz zasa my je zle tak sa privali toho viac..... Neviem čo si mám o tom myslieť bojím sa iných tabletiek že má môžu ochromiť alehi že sa znich zbláznim.... Teraz my doktorka predpísala sertralin polovičku ráno iba a to mám brať 1.tyzden plus neurol čo aj beriem tiež polovicu pobede a večer ale čítala som leták a tam vôbec není písané to vo píšem teraz ja vám.Doktorka sa domou ani nerozprávala iba sestrička na chodbe kôli terasej situácii korone... Takže len tak my predpísala sertralin že mám užívať a neurol.Neviem co mám robiť či Zajtra mám užiť alebo nie... Probalovom letáku není nič také čo pociťujem ja. Bojím sa že my môže uškodiť aké máte skúsenosti z úzkosťou porade 😊 ďakujem ...a zabudla som napísať že som nemohla zaspať a že neurol my pomohol aspoň v niečom 😊

kikuskamajerova
16. apr 2020

Serlatin v letáku je na depresie-smutok tešiť sa zo života a to ja nemám

Panicka porucha-trapenie utkvelimi predstavami (posadnutosťou) nutkave javy

Obsadantno konpulzivnej poruchy- rozprávanie sa s cudzími ľuďmi ..... .
Toto je tam popísané a ja také priznaky nemám takže neviem čo si mám o tej doktorke mysliet ani sa somnou nebavila chápem že si dáva pozor aby sa nenakazila covid-19 ale je doktorka ktorá má pomáhať ľuďom ja tiež robím z ludmi a som s nimi kontakt chránim sa ako každý....načo má také povolanie keď ho nevykonáva ako má

mariesivakova
24. okt 2020

Dobry den chcela som sa spytat ked pijem rano serlift 50 mozem pit neurol 0.25? A ked hej tak kedy mam totiz uzkostnu poruchu a tetaniu dakujem za radu

snohovakatana
10. nov 2020

@petrika555 ja beriem teraz ale už 3 mesiace a az teraz som si uvedomila vedľajšie účinky.. vy ho ešte užívate?

petrika555
11. nov 2020

@snohovakatana neuzivam som momentalne na cbd oleji odmietla som to svinstvo brat 🙂

monfat9
13. nov 2020

@kikuskamajerova mám bohužiaľ pocit že ste dosť mimo...panicka porucha nie je žiadne trápenie utkvelymi predstavami a obsedantno kompulzivna porucha nie je žiadne rozprávanie sa s cudzími ľuďmi...máte spore vedomosti...treba viac čítať...za ďalšie beriete dva krát do dňa neurol...a píšete že sa bojíte brať antidepresíva..lieky??? Je to divné veď antidepresíva sú neškodné zatiaľ...neurol ..čo je najviac rizikový a návykový liek..zle vám je preto, lebo ste na ňom závislá..už vám nezaberá...potrebujete viac...inak abstincne príznaky...kto vám ten neurol toľko predpisoval...tomu sa poďakujte...😒 Priviedol vás s vašou nevedomosťou do riadneho maleru

oliverko1234
27. dec 2020

Dobrý deň chcem sa opýtať beriem sertralin 11den a je mi stále na hovno. Nespavosť bolesť žalúdka atď.. Môžte mi poradiť ďakujem...

merared
26. apr 2021

@oliverko1234 no ako? Zabral uz? Je lepsie? Lebo aj ja ho beriem, len teraz mam rocnu prestavku od neho😭😭

catherinah
26. apr 2021

@merared preco mas rocnu prestávku?

merared
26. apr 2021

@catherinah lebo kojiiim😭😭.. aspon rok chcem kojit, ale uz melem z posledneho

catherinah
26. apr 2021

@merared ten sa moze aj pri kojeni

miskachrumka
5. máj 2021

Ahojte som 25tt užívam sertralin asi 9 deň žiadne zmeny k lepšiemu :( už sa bojím že nezaberú do pôrodu :( dal mi aj oxazepam ale ten som ešte neužila.. 9 deň užívam štvrtku tabletku o dva dni začnem užívať polku čiže 25mg ... Mám rôzne myšlienky a stavy :( kedy prosím zaberie

merared
6. máj 2021

@miskachrumka ahoj. To sa mi zda byt mala davka. Ja som teda ten sertralin zacala uzivat aj ked kojim, informovala som sa o tom dost. Dnes je to 11 den, hned som zacala so 100mg a stale ziadna zmena.
Napriklad ked som ho zacala brat prvy raz v roku 2019, brala som niekolko mesiacov 50mg, az som zavolala doktorke, ze stale som na tom rovnako. Navysila mi davku a zachvilu sa to zlepsilo a bola som ok. Takze skus vydrzat este a ak sa nic nezmeni, asi to budes mat malo.

merared
6. máj 2021

@miskachrumka a AD zvyknu zabrat cca po mesiaci. Teraz je este skoro na hodnotenie ucinku

miskachrumka
6. máj 2021

@merared mne musí zabrat do pôrodu 🙏

miskachrumka
7. máj 2021

@merared no od nedele idem na 25mg čiže polku tab .... prosím mala si aj vedľajšie účinky?

catherinah
7. máj 2021

@miskachrumka mas velmi nizke davky. Treba navysit.

miskachrumka
7. máj 2021

@catherinah áno ale však teraz som začala a chcem ísť úplne pomaly

merared
8. máj 2021

@miskachrumka prvy den som mala nutkanie na vracanie a potom uz len strasna ospalost a unava. Dnes je trinasty den co ich beriem a mam pocit, ze to trosicku ustupuje. A este take vnutorne chvenie pocitujem. Ale tak ja beriem 100mg. Pri tvojej davke neviem ci nejake vedlajsie sa prejavia

merared
8. máj 2021

@miskachrumka ale stale necitim zmenu

miskachrumka
8. máj 2021

@merared ja som mala aj pri štvrťke myšlienky kadejaké aj ataky má chceli chytit od zajtra idem na tú polku po 9dnoch užívaní štvrtky a teda bojím sa poopravde

merared
10. máj 2021

@miskachrumka ahoj, no ako sa citis? Ja uz 15ty den na sertraline a ziadna zmena k lepsiemu.

catherinah
10. máj 2021

@merared aku mas davku? 15 dni je este malo, aspon 20 dni treba

merared
10. máj 2021

@catherinah mam 100mg rano.
A este taky maly dotaz baby. Kazdy den si dam jedno pivko. Myslite ze to ma nejaky zly vplyv na ucinok liekov?

catherinah
10. máj 2021

@merared pivko si nedávaj, skus nahradit nealkom. Alkohol sa nesmie pri nich pit. Davku mas OK, len vydrz. Mozes si dat Magnezko este a ked po mesiaci nic, urcite to konzultuj s DR, mozno Ti nesadli lieky a bude treba zmenit.

merared
10. máj 2021

@catherinah ja som ich brala pred 2 rokmi a zabrali mi vtedy. Myslis, ze by mi teraz nemuseli?

miskachrumka
10. máj 2021

@merared ahoj ďakujem za opýtanie dnes prvý deň polka tabletky miesto štvrťky ... takže od dnes 25mg ...Uvidíme aká bude noc budím sa každu noc presne o tretej ako aj pri prvých ad ...a väčšinou v noci sa cítim kadejako

merared
12. máj 2021

@miskachrumka musis vydrzat. Ja dnes uz 17. den na ad. Zda sa mi ze vedlajsie ucinky uz ustupili. Aj ta ospalost sa uz straca pomaly. A je mi aj akosi lepsie. Neviem ci je to tym pocasim alebo zaberaju ad