Skúsenosti s užívaním lieku Sertralin
Pekny den ma niekto skusenosti s uzivanim sertralinu
@merared stále užívam polku idem na trištvrte ale zmena žiadna
Ja uz 6. tyzden ho beriem, ale slabota... Volala som s dr. a ta povedala, ze to este treba vydrzat, ze oni zaberaju cca za 6 az 8 tyzdnov. No tak uvidim.
@merared ja stále necítim zlepšenie
@miskachrumka ako sa teraz cítiš? Kedy ti zabral?
@tamichloe vieš čo dobre nato že toto obdobie po pôrode je dosť ťažké
Ahojte
Užívam sertralin 50mg ráno a 50mg na obed ku tomu jeden magnosolv ktorý má brutalne preháňa po Vianociach sa mi vrátili uzkosti aj napriek liečbe. Mám strach, chvenie, pocit má zvracanie, hucanie .Liečim sa pol roka na uzkostno poruchu. Mala by som zvýšiť davku? Máte niektorá skúsenosť?
@emchuana je to dost nízka davka ale musis konzulzovat so svojim psychiatrom. Urcite si sama nezvysuj.
@catherinah zajtra sa chystám zavolať, mne doktorka vravela že niekto fici aj na 300mg že je to max ale nechcem vekmi zvyšovať aby mi ešte vôbec zaberali. Ale myslím že určite budem musieť zvýšiť.
Prosím vás aj ste niekto pribrali z tohto sertralinu?
@miskachrumka ja neviem keď som upadla do stavu úzkosti a nasadili mi sertralin tak áno pribrala ale to preto lebo mi začalo chutiť jesť 🤷♀️ Dovtedy som nemohla nevedela nič zjesť.
Ja ho beriem tretí rok. Bral som 200mg denne. Na depresiu. Teraz som na 25mg, čiže už končím. Pomohol veľmi. Vedľajšie účinky len na začiatku. Najmä ospalosť. Sexuálna aktivita. Bolesti hlavy. Treba veriť lekárom a konzultovať svoj stav. Každému nesadne tento liek, treba skúšať.
@vierah1964 to isté mam aj a bolesť hlavy beriem ho len 4 deň
@miskachrumka nie schudla som 8kg.
@maruskaaa12345 bolest hlavy je normalna. Upravuje sa ti hlava. Mna bolieva dole k zatylku v zaciatkoch liecby.
@kittykat22 horšie je že ja stále zabúdam užívať poctivo
@miskachrumka tak si daj pripomienku do mobilu 🙂
@kittykat22 ale dávam ale vždy niečo robím a poviem si dám a vždy zabudnem
@miskachrumka tak si ich poloz niekde kde ich uvidis. Napriklad ak si v kuchyni, tak na linku alebo na stol kde pracujes. Mne to pomaha 🙂
@kittykat22 AD nie je liečba.
@maialeo 🤦🏻♀️ chod plevelit do ineho fora
@kittykat22 dám ti like
@kittykat22 a bola ste tak mimo na začiatku
@maruskaaa12345 Maruska ty si sa konika koli mne dnes prihlasila? 😅 Hned prvy prispevok a v tomto fore ktore nie je ani na stene 😂👍🏻 Aka nahodicka
@kittykat22 nechápem
Viem,ze je to uz stary prispevok,ale skusim sa opytat.Kedy vam zabral ten sertralin?Po kolkych tyzdnoch?

Ahojte,ja užívam setralin 5 dni polku a dnes ide na celu tabletku prvý krát.V noci som mala buďsenie srdca tak sa trochu bojím čo bude ďalej.Ako ste na tom vy.