icon

Skúsenosti s užívaním Zinnatu a pachuťou v ústach?

4. máj 2024

Pomooooc. Od dnešného rána užívam tieto antibiotiká. Mám strašnú pachuť v puse a je mi dosť nevoľno. Mali ste takéto vedľajšie účinky pri tomto atb alebo to je iba v mojej hlave lebo som hypochonder? :D

satalovaj
4. máj 2024

Aj mne z nich bolo nevolno. Treba brat pravidelne k nim probiotika potom sa to zlepsi....

dzulli1980
5. máj 2024

Áno, po prvých dvoch tabletkách mi bolo na zvracanie, potom to ustúpilo, dobrala som ich v pohode ... samozrejme aj probiotiká som brala.

majka99999
5. máj 2024

Hej, bolo mi az na zvracanie, dost nechutne a tazke na zaludok. Som sa nevedela dockat tych 2 hodin, aby som si dala probiotika, potom sa mi vzdy ulavilo.

eternity24
5. máj 2024

Áno, sú to strašne ATB. Mala som ich raz a odvtedy upozornim stále dr, aby mi ich už nepredpisovala. Na trhy je milión iných liekov. Ak ti je zle, zavolaj dr, aby ti ich zmenila

janinah
5. máj 2024

Nejesť na prázdny žalúdok...
Nevoľnosť nie je dôvod sa im vyhýbať,treba rozlišovať co je alergia a co len nežiaduci účinok.

dzulik_
5. máj 2024

Zinnat je ťažký na žalúdok, mne tiež robí zle a je jedno či jem na lačno alebo po jedle, vždy mi rozhodí trávenie tak, že sa dávam dokopy aj 2 týždne po dobratí 😵‍💫

simsalabim
5. máj 2024

Zinnat su moje oblubene ATB, nikdy mi po nich nic nebolo. Ale vraj su tazke na zaludok, nasa dr. ho odporuca po jedle, aby sa zamedzilo nevolnosti.

ivaa_
5. máj 2024

Ach áno , ja dokonca mám na ne alergiu :/

autor
5. máj 2024

No ja toho veľa nemôžem lebo dojčím tak mi predpísal tieto