Skúsenosti s vyšetrením na parazity v zahraničí
Ahoj, chcela by som si skontrolovať stolicu na parazity, avšak všade čítam a počujem, že poslať to do našlo laboratoria na Slovensku je uplne zbytočne a aj ked človek vie, že ma parazita, vidi, z laboratoria pride negativny vysledok. Máte niekto skúsenosť s laboratoriom v zahraniči? Lebo vraj bud dať na normálnu veterinu skontrolovať - toto som kdesi zachytila aj tu vo forach, ale to mi príde riadne trápne :( alebo niekde v zahraničí, ako napr Nemecko, tam je to oveľa preciznejšie ako na Slovensku. Ďakujem pekne.
@lhea Zavolaj svojej dr.nech ti predipise a roodina posle do Nemecka. To je azz taky velky problem?
@lhea ked ho tam vidis tak ho do tej vzorky naber a posli
Nezijeme na slovensku v stredoveku ci dobe kamennej alebo si ten typ cloveka, co “veri” ze za vsetko mozu “parazity” a mas vyskusane vsetko od biorezonancie, pitie caju z orechovych listov az po vyhananie parazitov samanom?

So zahranicim neporadim. Ja mam tiez skusenost, ze som vedela aj videla cervikov. Test vysiel negativny, tak mi ho zopakovali a potom vysiel pozitivny. Trvala by som na opakovani.