icon

Skúsenosti s vyšetrením na parazity v zahraničí

lhea
3. aug 2025

Ahoj, chcela by som si skontrolovať stolicu na parazity, avšak všade čítam a počujem, že poslať to do našlo laboratoria na Slovensku je uplne zbytočne a aj ked človek vie, že ma parazita, vidi, z laboratoria pride negativny vysledok. Máte niekto skúsenosť s laboratoriom v zahraniči? Lebo vraj bud dať na normálnu veterinu skontrolovať - toto som kdesi zachytila aj tu vo forach, ale to mi príde riadne trápne :( alebo niekde v zahraničí, ako napr Nemecko, tam je to oveľa preciznejšie ako na Slovensku. Ďakujem pekne.

ivanakal
3. aug 2025

So zahranicim neporadim. Ja mam tiez skusenost, ze som vedela aj videla cervikov. Test vysiel negativny, tak mi ho zopakovali a potom vysiel pozitivny. Trvala by som na opakovani.

spongebob1
3. aug 2025

@lhea Zavolaj svojej dr.nech ti predipise a roodina posle do Nemecka. To je azz taky velky problem?

taktotedanie
4. aug 2025

@lhea ked ho tam vidis tak ho do tej vzorky naber a posli
Nezijeme na slovensku v stredoveku ci dobe kamennej alebo si ten typ cloveka, co “veri” ze za vsetko mozu “parazity” a mas vyskusane vsetko od biorezonancie, pitie caju z orechovych listov az po vyhananie parazitov samanom?