Skúsenosti so zubnou protézou
Dobrý den. Chcem sa vás opýtať aké máte skúsenosti zo zubnou protezou a v akom veku ste ju mali a vlastne? Mam 30 rokov otázky prečo to riešim tak skoro bohužiaľ je to moja vlastná chyba a traumy zo zubarou to tu teras nebudem riešiť... Chcem sa opýtať na noc si ju aj vyberáte lebo poznám aj také prípady co ju mamu stále v ústach normálne len čistia zuby a možno cca raz za mesiac vyberajú,,
@laurinka2023 Mám hornú,nevyberám si ju,len pri čistení.Nikdy som ju nevyberala,už aj tá chvíľka pri čistení mi vadí,že ju nemám
Preco treba vyberat protezu pri cisteni? Neda sa cistit klasicky, ako zuby?
Ja mam uz vyše 15 rokov a úplne v pohode. Na noc si ju nevyberám netreba vôbec. Vyberám si ju len pri čistení zubov inak nie
@saska.j dodali ste mi trošku nádej, riešim teraz niečo podobné a mám neskutočný strach, že si nikdy nezvyknem a budem mať s tým problém a hlavne nechcem by ma takto videl manžel 😭
@bellam zvyknete si urcite. O mne málokto vie ze mam zuby spravené
@saska.j ďakujem, že ste si našli čas odpovedať mi, veľmi si to vážim 💛 som ešte len v úplných začiatkoch a celý ten proces ma desí 😭 najhoršie pre mňa je tá “padnuta” tvár keď náhradu vyberiem - kiežby ma na to zubárka aspoň na to pred zákrokom upozornila , dvakrát by som si to premyslela.Teraz už nič, čas nevrátim.
Ešte raz ďakujem 🥰

Ja mam uz vyše 15 rokov a úplne v pohode. Na noc si ju nevyberám netreba vôbec. Vyberám si ju len pri čistení zubov inak nie