icon

Som druhýkrát zaočkovaná a prešlo 14 dní. Musím sa dávať aj tak testovať?

paloma76
1. mar 2021
jani727
1. mar 2021

@ceresna2 presne tak

stanulienkat
1. mar 2021

@jani727
@ceresna2 prosím nešírte tu bludy ako taki dezoláti, keď sa v tom nevyznáte. Co bude o 20 rokov, to sa zistí o 20 rokov. Predpokladám, že nemáte ani jednu vakcínu v tele, očkujú sa už v nemocniciach malé bábätká. 10 generácii očkovaných, vyhubili sa mnohé choroby a tiež nikto nevedel, čo nás po dvadsiatich rokoch bude čakať. Napriek vašej debilnej propagande vymyzli mnohé smrteľné ochorenia. Môžete dať recept na vyliečenie spoločnosti. Očkovanie je zatiaľ jediná možná varianta, aby sme sa raz dostali do normálu.

jani727
1. mar 2021

@km007 môžu ale to iste je aj u očkovania ... neplodnosť, nahlava zastava srdca, je dokazane že očkovanie môže spôsbiť rýchly narast tlaku a čo si myslíte ked ma niekto problemy so srdcom tak moze lahko z infarktovať. A nevedia dokazať koľko % bude mať poškodenia.

jani727
1. mar 2021

@km007 to je pravda ale človek nevie na aky typ ma protilatky mali sme coronu lahší priebeh teraz su stale aj slabšie mutacie ale pribudli aj silnejšie mutacie, na na tie očkovanie nemusí zabrať ale tiež ani protilatky človek nemusí mať. Takže v podstate tu niet správneho riešenia, len dufať že to raz pominie.

km007
1. mar 2021

@jani727 evidentne ste "antivaxer", neočkujte sa, je to vaša voľba... zbytočná diskusia

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
gelifil
1. mar 2021

@stanulienkat male babatka sa v nemocnici neockuju....debilnu propagandu šíria akurát tak zapredanci cudzích farmafiriem, zapredaná vláda, propagandistické médiá a zaslepené ovce....našťastie sú ešte skutoční odborníci, ktorí povedia pravdu

jani727
1. mar 2021

@stanulienkat ked myslíš 🙂

jani727
1. mar 2021

@km007 ked mame iny nazor sme antivaxeri? super díky :D

dzepeta
1. mar 2021

ti co maju iny nazor ako to co tlacia v mainstramovych mediach su povazovani na antivaxerov, konspiratorov a neviem co este 🙂

katkatonkova
1. mar 2021

@ceresna2 a každý rok na.preockovanie....😍😂😂😂😂

cristallin
1. mar 2021

@mogaa očkovaný sa môže nakaziť koronavírusom, akurát vďaka preočkovaniu môže byť u neho priebeh menší až žiadny. V rodine máme doktorku, ktorá bola v januári zaočkovaná oboma dávkami. Jej muž sa do konca februára staral o deti doma, nakoľko ona musela chodiť do práce. On nikam nechodil a nakazil sa covidom. V najväčšej pravdepodobnosti priamo od nej. Takže to, že je niekto zaočkovaný neznamená, že nemôže vírus roznášať. Preto sa stále odporúča nosiť rúška, alebo respirátory aj po zaočkovaní, kým nebude väčšina populácie zaočkovaná.

mogaa
1. mar 2021

@cristallin veď mne je to jasné.....

mogaa
1. mar 2021

@cristallin jasne že ochorieť môže aj zaočkovaný, ale ten kto má Pfizer má 95% šancu že neochorie.....kdežto ten kto má Astra Zenecu má šancu že neochorie len 60-70%.....žiadna vakcína nie je so 100% účinnosťou......skôr sa neviei či ten čo je vakcínou chránený (nepatrí k tým 5% a ani nejde o juhoafritskú mutáciu) či ten nemôže prenášať vírus (keďže u neho ochorenie neprepukne.....teda či on môže byť vôbec infekčný

zuzliq
1. mar 2021

@jani727 na vašu predošlú otázku odpovedám nie, nebojím sa. Áno, viem presne, aké látky vakcíny obsahujú, je to moja práca. Nie, po rokoch nespôsobia žiadne poškodenia. Áno, firmy ťa odškodnenia, ak budeš mať vážne vedľajšie účinky a budeš sa súdiť. Tak, ako pri iných liekoch. Na ostatné bludy sa neoplatí reagovať. Som zhrozená, akým hlupostiam sú ľudia schopní uveriť.

jani727
1. mar 2021

@zuzliq ja som zhrozená že realne dokážu uveriť ludia vakcínam robeným na kolene, pri ktorých nebola realizovaná žiadna dlhoročna študia a o nežiaducich prejavoch sa vôbec nevie .. to zistia ludia až po rokoch ake svinstvo si dali pichnuť. A dobre vieme ako je to so sudmi ludia sa sudia bežne aj 10 rokov kym sa niečo vyrieši. Takže ako zdravotník akurat tak zavadzate.

zuzliq
1. mar 2021

@jani727 ja nie som zdavotnik. A vakcína nebola robená na kolene. A čo sa týka dlhodobých účinkov. Ktorá konkrétne látka by ich mala spôsobovať? Máte predstavu, s akými limitmi sa sledujú potenciálne nebezpečné látky v liekoch a teda aj vo vakcínach? A čo sa týka dlhoročných štúdií, viete kedy a za akých podmienok sa normálne realizuje? A viete o tom, že pre výživové doplnky sa nerobí žiadna štúdia? A ohľadom súdov, súdiť sa môžu ľudia aj v iných krajinách, nie len u nás.

paloma76
autor
1. mar 2021

@jani727 vy ste nejaký virolog?

luccija
1. mar 2021

@dzepeta to nie je pravda protilátky sa Ti tvoria už po prvej vakcíne druhá to už len dotukne.A nič nie je 100% veď každý ma inú imunitu

luccija
1. mar 2021

@cristallin áno to je pravda ockovaneho to nezasiahne, alebo minimálne, ale stále to vie preniesť na inú osobu.Ockovsnie chráni iba ockovaneho😀

paloma76
autor
1. mar 2021

jani727.. Nenavažajte sa do nesprávnych ľudí. Očkovanie je dobrovoľné a vám môže byt úplne jedno kto a kedy a ci sa dá zaočkovať. Ja som nepolozila otázku o očkovaní, ale o testovaní! Tak svoj názor si nechajte pre seba. Alebo si nájdite inú skupinku, kde presvedčíte ostatných, nech sa za nedajú zaočkovať tým svinsvom. Ja som náhodou zdravotník, mám svoj názor. Ale nekazem ani nemudrujem, či sa majú, či sa nemajú zaočkovať. Je to každého osobná vec! Ďakujeme

jani727
1. mar 2021

@paloma76 a vy ste?

jani727
1. mar 2021

@paloma76 ste v diskusii, kde si každý môže povedať svoj názor. Mne je Vás uprimne ľuto. Nejdem nikoho presviedčať, len mi pridete strašne naivní že veríte očkovaniu. Za posledne roky očkovania urobili viacej šarapaty, hlavne na deťoch ako osohu. A vy veríte očkovaniam, ktoré boli vytvorene za posledny rok a nebolo vôbec odskúšané. To Vám gratulujem k naivite.

zuzliq
1. mar 2021

@jani727 Aby sme si rozumeli, farmaceutické firmy treba kontrolovať. Treba im klásť otázky a žiadať kvalitu. K očkovaniu treba pristupovať s rozumom. Aj toto očkovanie má svoje proti. Ale keď sa budeme zaoberať hlúposťami, uniknú nám dôležité otázky. Viete napríklad koľko štúdií bolo urobených, aby sa vyvrátil mýtus, že očkovanie spôsobuje autizmus? Keby sa tie financie a kapacity vložili do štúdia samotného autizmu, mohli sme o ňom vedieť oveľa viac. Viete koľko financií sa vkladá do sledovania potenciálne prítomných kovov v liekoch (aj takých, ktoré v nich nemôžu byť, pozri ICH Q3D). Znova len ako odpoveď pre ľudí, ktorí veria hlúpostiam z internetu. Prosím, bojme sa skutočných hrozieb a nie vyfantazírovaných.

jani727
1. mar 2021

@zuzliq kiež by to tak bolo aj s týmto očkovaním, že je bezpečné. Ja som o tom hovorila s ľudmi ktorí robia s takými látkami a viem min. o jednej látke ktorá je veľmi nebezpečná a používa sa nemrznúcich zmesiach.

zuzliq
1. mar 2021

@jani727 myslím, že hovoríte o formaldehyde. Ak nie, opravte ma. Stopy formaldehydu v liekoch sa sledujú s veľmi prísnymi limitmi na úrovni desatín ppm (podľa ICH M7). To je skutočne tak nízka koncentrácia, že omnoho viac sa vám do tela dostane z okolia, či po použití alkoholu.

dzepeta
1. mar 2021

@paloma76 presne uplne s vami suhlasim ze je to kazdeho osobna vec. Kazdeho rozhodnutie. Len potom nech vlada alebo socium nediskriminuje tych to sa rozodli tak neurobit. Pretoze to nedava logiku.

lenka188
1. mar 2021

@ceresna2 prosim vas a preco nas chcu vyzabijat? Aby im nemal kto platit dane? Aby nemal kto pracovat a kupovat produkty? A ked nas vsetkych tie farmafirmy (alebo Gates, neviem kto je teraz v trende za najvacieho zloducha. Soros uz az tak v kurze tusim nie je) vyzabijaju a ostaneme neplodni, tak komu budu tie svoje lieky predavat a z coho budu mat zisk? Snazim sa totiz najst nejaku elementarnu logiku vo Vasich tvrdeniach, tak by som bola rada keby ste mi veci objasnili. Dakujem.
@jani727 prosim o relevantny zdroj, ktory tvrdi, ze od januara vyrazne klesaju pocty infikovanych. Pretoze tvrdenie "vraj" stoji uplne na vode. Takych vraj Vam tu viem napisat tisic a aj Vam kludne napisem, ze to povedal moj znamy, ktory je lekar, ale samozrejme bol umlcany.

jani727
1. mar 2021

@lenka188 aj spravach v TV sa samosprávy vyjadrili že im počty vôbec nesedia s počtami pozitivnych, ktore ministerstvo uvádza. A je mozne si to vsimnut aj z poslednych testovaní stale klesajú počty pozitivnych v obciach. A to aj v takych kde vela ludi pracuje vo fabrikach. ( kde by malo byt najviac infikovanych)

jani727
Autor odpoveď zmazal