Som ešte panna?
skusene zeny poradte mi.mam 22 rokov a som este pana teda nemala som este pohlavny styk.ale nejake prsty uz na navsteve u mna boli.chcem sa opytat ci sa da blana pretrhnut jednym alebo dvoma prstami.ziadnu velku bolest pri tom som necitila.
@marianna0025 ano može sa ak sa ozaj ide prstami hlboko a silno ale možeš to citiť aj nemusiš zaleži aku ju maš elasticku blanu, tak isto ako ked možeš aj nemusiš kvacať to je individualne, či si alebo nie si panna ti zisti aj lekár alebo to zistiť pri danom už ozajstnom styku 🙂
...tak by ma zaujímalo, načo toto potrebuješ vedieť? nie je to tak trochu jedno? 😀 😀 😀 😀 😀
ospravedlnujem sa ak som niekoho urazila.nechcela som to.ak ste sa zasmiali mne to nevadi,len ma mrzi ze ste to tak vzali :( myslela som ze sa tu najdu skutocne zenyktore mi normalne a slusne odpovedia ale som sa mylila.nemam sa s kym o takych veciach rozpravat a tak som si myslela ze tu najdem spriaznene duse :( no vy ste si zo mna urobili zabavu:( cest tej jednej so sa vyjadrila slusne a normalne mi odpovedala.neviem ci mi zavidite panenstvo v 22 mozno vy ste ho stratili v 15 a teraz si chcete neviem co dokazovat. myslela som ze si tu s niekym pokecam poradim ale som sa velmi mylila.tak som rada ze ste sa apon na mne pobavili :(
@marianna0025 ak chces 100% istotu ci panna si alebo nie tak tu to nenajdes..chod na gynekologiu..doktor-ka jediny ti odpovie na tvoju otazku..je tazko povedat ci si prisla o panenstvo alebo nie..vie palce su aj male aj velke atd..ale urcite by so to citila,krvacala si potom ak ano je to dost moze ak nie tak skor nie ale ako som pisala jedine gynekolog ti odpovie
@marianna0025 kedysi by si tu nasla normalne zeny, teraz ta tu bud vysmeju, ukamenuju alebo hocico len, aby si ty vysla trapne (a pritom oni tak vyzeraju...).....presne oni o to mozno prisli v 15tich (cim sa teda ozaj nemaju preco chvalit....).....ci si panna ti povie naisto gynekolog...... blana sa ti mohla poskodit, nemusela.....
@lea162 Presne tak ..... Nechápem, prečo sa nedá na otázky odpovedať normálnymi odpoveďami, ale hneď si robiť srandu ☹ Veď sa pekne opýtal, načo kolo toho obiť omáčky 😠
@enigma7 😀
Normálne som užasnutá ☹ tu sa človek nič opýtať ani nemôže, lebo hneď sa o otočí proti nemu ☹ Bože načo je blastne táto stránka ? veď by si tu mali aj ženy radiť atď., mne keď je z niečoho smiešno, alebo s niečím nesúhlasím, nebudme tu nikoho urážať, strápňovať ani sa vysmievať, ako načo ?????? Normálne mi je zle 😖
@merculicek tiez mam ten nazor...strasne ma sklamali reakcie zien zrovna pri tejto otazke....normalne ze fuj...
@merculicek niektoré odpovede sú tu fakt primitívne, hanbiť by sa mali skôr niektoré, ako marianna
@marianna0025 zaregistruj sa na www.gynda.sk a klikni na online poradňa ta ti odpovie gynekológ a je to anonymné a budeš vedieť na čom si.
Ale si myslím že pannou si. A nemáš sa za čo hanbit, ja som mala sex dosť skoro a keby to hodnotím s odstupom času kludne som mohla počkať ešte 2 roky a mať ho len s manželom ale tak, mladosť pochabosť 😀 🙂
nechápem čo je na tom na smiech ? 😀 Mne sú smiešne tie čo sa smejú, síce otázka možno vhodná viac do gynekologickej poradne ale tak keď sem napísala tak s dojmom že sú tu dospelé múdre ženy-matky ktoré jej pomůžu aj keď s nie štandardnou otázkou. Tak sa trochu zamyslite...
fórum pre snažilky, tehulky a maminky... takže sa snaží prstami? 😀 😀 to je na tom možno vtipné!
a čo sa spýtala také smiešne že ju treba vysmiať na cely MK?!?! veď normálna otázka, aj keď odpoveď by mala získať u gynekológa, lebo nikto pri jej "prstovaní" a ani pri tom co bolo potom nebol, ale zato to nebolo nic nevhodne, neslusne ani smiesne!!!
@iwuska10
@ajsenz
@bazarocka No, veď to, sú tu aj primitívnejšie veci napr. kto čo objednáva, skoro každý deň, taká či taká farba, ot zase mňa nezaujíma a je m iz toho smiešno, ale nemám protrebu tú mamičku komentavať 🙄 ta zajzdia ťa že si panna v 22 nemáš rozum aby si vedela či si alebo nie, a v 15 keď už niesi, tak nato hneď odovedajú 🙄
ach luto mi je ked to citam :( aspon vidim ze tu uz nikdy nic nenapisem .._( velmi som z sklamana. A TYM KTORE MA CHAPU DAKUJEM
@marianna0025 pokial sa pretrhne blana tak to sprevadza krvacanie (nemusi byt intenzivne), dufam, ze som trochu pomohla
@strawberry17 nemusi byt, ja som nekrvacala vobec 🙂 ani kvapocka, ani som to necitila, ani ma to nebolelo 🙂 A 100% bol prvy vtedy dotycny 😀
hej teraz vazne bez standy ked jazdim na konoch a pouzivam tampony a tost casto cvicim a bicyklujem ze ci je mozne ze sa mi uz blana pretrhla?(mam 12)
Ja si lámem hlavu nad tym preco vobec niekto rieši v 22 ci je panna alebo nie. To sa nejak dokazuje pre stipendium. Tak ked niesom panna tak niesom no co..

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀