Som veľmi meteosenzitívna. Je tu niekto taký ako ja?
Ahojte je tu niekto kto tým trpí ako ja ?? Dajte rady ,,,,, ja mam hlavne zavrate a migreny 🙂 ak je tu takato tema omluvam sa rada to tam presmerujem 🙂
ahoj dochodkyne 🙂 no pripajam sa.
Uz pol roka mam nevysvetlitelne tlaky v hlave, nervozitu, rano vstanem a uz som unavena, trasu sa mi ruky, no proste je mi vsetko, len nie dobre. uz som bola tusim na vsetkych moznych vysetreniach a vsetko OK, doktori su zo mna zufali. poradte, co s tym.
@dzeni No veru neviem 😒 ja som tiež bola na všelijakých a nič, všade mi povedali, že je všetko v najväčšom poriadku. ja som to tak mala asi týždeň, že som vstala a total unavená a zistili mi, že to mám zo štítnej žľazy, že jej chýba hormón.
@radkatalajkova
mne aj stitnu kontrolovali a aj ta je v pohode , ze je so mna zdravy clovek, uz len keby som sa tak aj citila 🙂
@dzeni hej tak to máš dobré, mne je tiež niekedy hneď z rána total zle a neviem z čoho, keď aj vonku je pekné počasie. Ako napr., aj dnes, veď ako tu máme pekne, hneď od 6:30 a mňa bolí zas tá sprostá hlava ☹
no babulky ako že sa máte? už lepšie? ja po tej búrke ako znovuzrodená 😀
@katecameron
@lindda
@omnia23
@cestovatelkaandrea
@radkatalajkova ja ok 🙂
@katecameron
@lindda
@omnia23
@cestovatelkaandrea
No čo kočky, ako ste na tom? sa tu už ani neukážete?!?! 😵
@radkatalajkova
Klop, klop,klop u mna lepsie asi to slnko i ked migrena je stale ,ale totocenie je ozaj lepsie a dufam, ze uz to tak ostane 🙂 a Vy ako babulky ?
@lindda No ja som tiež na tom v takomto počasí lepšie , ale moc to slnko aj tak nemusím, nesmiem chodiť ani von, mám zakázané ale zato migrén je menej 🙂
ale som pozerala, že Omnia má vymazaný blog, nevieš, čo sa deje?
@radkatalajkova Fuha ano je vymazana a to sa ona ci ju ? A preco nemozes ist na slniecko ja chodim mne je na slku super . A PC ti nerobi zle alebo citanie TV apod ,,, ?
@lindda mám zakázané kvôli srdcu , dr. mi zakázala že ani von nemám chodiť
@radkatalajkova a neviem, či sama alebo ju admini vymazali?!?! ale viem že min. týždeň bola normálne aktívna
@lindda a neviem, či sama alebo ju admini vymazali?!?! ale viem že min. týždeň bola normálne aktívna
@radkatalajkova no fasa tak to mas blbe ... taka mlada a chorucke srce :-/ No neviem ale da sa jej napisat IP tusim aspom nechapem 😖
@lindda ej, takže to si ho ona sama vymazala šak skúsim jej napísať ale už dávnejšie som ju tu označila a nič nereagovala.
@radkatalajkova ale nie, stale mavam problemy. teraz ked som bola naposledy na kontrole u porodnej sestry tak mi vecer o osmej namerala tlak 90/55. a to som mala cez den tri kavicky aby mi tlak stupol. rano je to so mnou hrozne. to mam tlak hadam 80/50 a toci sa mi cely svet. a ty ako?
@cestovatelkaandrea no to nemáš tiež nič moc, ja som dnes na tom katastrofálne, tak ma bolela hlava, no bolí aj teraz, ale to asi z toho tepla, alebo že včera pršalo a nes je zasa tak hnusne teplo
Ahoj, jsem na tom stejně jako vy. Vždy jsem reagovala na příchozí bouřky v létě-motolice, třes rukou, brnění obličeje a konečků prstů. Ale to bylo občas, dalo se to. Vloni v listopadu jsem vysadila po 13 letech antikoncepci a od té doby to jde z kopce. Najednou nízký tlak, dost mi lítá(ale v nízkých hodnotách), závratě každou chvíli. Horko nesnáším, to nemůžu dýchat. Motám se každou chvíli. Vyšetření mám už za sebou dost, vše OK. Začínám z toho být dost zoufalá
@veru324 no to teplo nemám ani aj rada, a takéto strašné asi nikto z nás. 😒 mne sa tiež veľmi zle dýcha ... ale jak ma včera strašne bolela hlava, tak dnes už len trošku, a to len keď sa zohnem, že taký tlak do hlavy. ale dá sa to celkom vydržať
@radkatalajkova ja som mala vcera rano tak nizky tlak, ze som sa v praci z toho dovracala a potom som skoro odpadla. ale potom to preslo ako som nachvilu vysla pred firmu von na cerstvy vzduch. mna tieto teple dni uplne nicia. dnes sa nam tu v NL nastastie ochladilo, takze mi je lepsie.
ahojte - chcela by som túto tému znovuobnoviť.... Ja mám zas doma doma meteosenztívne dieťa. Už tretí mesiac na synovi pozorujem, že ked je spln mesiaca aj dva dni po nom neprespí ani jednu noc....stááále plače 😒 má len 15 minút spánku a potom zas hodinu plače, potom sa to opakuje celú noc. neviete mi niečo poradiť? inak je veľmi dobručké dieťa a vždy prespí celú noc.
@evkakorcek
s tým sa asi moc robiť nedá ... môj malý tiež reaguje na spln, vždy viem že bude dva dni dopredu ... noc splnu je najhoršia a potom ešte den - dva ... mám pocit, že čím je starší, tým to postupne upadá a zlepšuje sa, ale ešte stále ho veľmi vníma ... takže možno z toho vyrastú ... snaž sa poriadne zatiahnúť rolety nech vôbec nesvieti do izby mesiac, ine opatrenia asi neurobis ... teda ja aspon o nicom takom neviem
ahojte kočeny teda pripajam sa aj ja,,,ked je zmena počasia čo i len o 5 stupnov už to na sebe neskutočne citim,bolesti hlavy,,klbov kedže mam reumaticke tažkosti,,či ekd sa oteplí alebo ochladí vždy to citim a som nanič celí den,,samozrejme ibalgin potom celí den jem ako cukriky nič ine nezaberie aby som normalne fungovala,,alebo si pospat trochu,,aj ked je spln ako píšete prehadzujem sa aj 4hodiny a zaspím od unavy z prehadzovania nad ranom 😒
q
ahoj, i já jsem bohužel meteopatka :(
@cestovatelkaandrea
@dzeni
@lindda
@veru324
@evkakorcek
@moon1979
@lady511
@nibiru
@diviska
No kočky, tak sa pochváľte. ako že sa máte teraz, keď je takéto počasie?
@radkatalajkova jaaam velice zle ako prišlo prve ochladenie 3dni migrena,teraz zase ma začala gebula bolet no otrasne ☹
Ahoj, no zatím docela dobré, občas mi lítá tlak, ale zvykám si 🙂

@katecameron Mňa ani nie dnes 🙂 Ale tiež to počasie žiadna výhra, pršalo tu a fúka riadne