Som vyčerpaná: Môže za to počasie?
Ahojte, dnes mi je od rána totálne divne , akési mdloby, tlak mi kolíše , mám z toho taký divný strach , čo myslite je to počasím ? Tehotná nie som . Chcem len diskutovať a upokojiť sa ďakujem za povzbudenie 🙂
mozno na teba nieco lezie, vycerpanie z práce? choroba?
Pila som áno , raňajky je pravda som ešte nemala nakoľko som vstala a hneď začala variť obed a upratala som a v tom mi prišlo zvláštne , také pred očami divne tie mdloby ako keby zahmlievanie , samozrejme ma chytila panika stres že odpadnem , okamžite som si ľahla no a teraz lezim , začala ma bolesť hlava , tlak mi vybehol ale ako som sa už dala do kľudu upravil sa , nemám veľmi rada tieto náhle situácie preto som sa len potrebovala vypísať a zaujať hlavu aby som prestala stresovať , ďakujem vám
mám to už druhý deň, už som si zrobila aj tehotenský test tak ma to vyplašilo🤣asi je nejaký vírus vo vzuchu alebo únava, prípadne nedostatok tekutín a podobne…
Keď si nejedla mohol ti klesnúť cukor, vtedy mavam ja takéto stavy
Aj mne od kedy som vstala… zmena pocasia
Dala si si magnézium?
Keďže si nejedla raňajky, mohol ti klesnúť cukor v krvi na hraničnú hodnotu a telo sa začalo brániť. Syn je diabetik a takto sa mu prejavuje hypoglykemia.
Buď zato , že si nejedla ešte raňajky . Alebo v mojom prípade tak sa prejavuje tetanicky záchvat . Už asi 2 roky mám diagnostikovanú tetaniu. Aj čo len vonku vyjdem chytám mdloby , slabosť tela , búšenie srdca a strach ze odpadnem . Ak by sa to častejšie opakovalo , odporúčam u obvodného vyšetrenie a tetaniu mi len náhodne našli , keď ma bolela chrbtica . Tak ma obvodná poslala k nervovej . A ona urobila EEG vyšetrenie .
Najedz sa a hneď ti bude lepšie.
Je ti zle, lahni a oddychuj.
No extrémne ma bolela hlava, musela som spať aby to prešlo , teraz som vstala je to omnoho lepšie 🙂 mala som už aj obed 🙂 ach ďakujem dievčatá za rady , ste milé , verím že to bolo len z toho cukru tým že som nejedla , i keď si neviem vysvetliť to míhanie pred očami akoby som videla také divne predmety a potom keď zo prešlo prišla bolesť hlavy brutálna

Píla si,jedla si,ľahni na zem vyloz nohu o stenu