icon

Som vysilená a uzavretejšia

31. aug 2021

Ahojte.Mam teraz tazke obdobie ,Moj maly syn ma vyvojovu odchylku a ine spravanie.Je to tazke,som vysilena uz.Ludia ma nikdy moc nemuseli,no teraz som este uzavtetejsia.Casto si zo mna utahuju kadejaki nevychovanci,pokrikuju po mne.To mi nepridava na nalade a sebavedomi.Poznate niekto podobnu situaciu?

Strana
z2
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2021

Este podotykam,ze to,ako ma beru ludia,nesuvisi s mojim dirtatom.

autor
31. aug 2021

@cocolino234 no napisala som to nejasne.Utahuju si zo mna,lrbo asi nejak tak posobim,ze si mozu dovolit.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2021

@viestta zvycajne ignorujem,akoze nevidim,nepocujem ich.Nodnes od rana tazkyden,pokrikovali na mna dveale decka tak devatrocne a ich rodicia len stali.Tak som uz dostala nerv a vrav,ci by si ich nemohli ukludnit.Nic.Decka pokrikovali este viac.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2021

Doplnim,od rana tazky den doma,tak sme sli von a pri ceste spat toyo.Aj ma mrzi,ze som sa ozvala,lebo som tym len uputala pozornost dalsich ludi.Uz sa citim jak idiot teraz

autor
31. aug 2021

@viestta Ilen teta,al nieco take

simca06022011
31. aug 2021

A to prosim ta kde zijes, ze na teba niekto na ulici pokrikuje? No nie toto som nezazila... Ani neviem preco a kto, co by akoze mal na teba vykrikovat?

autor
31. aug 2021

@viestta zo mns si tak casto utahovali vzdy,ze uz ani neviem,ako reagovat.Len viem,ze musim byt hlavne ja vpoho.Mam zodpovednpst za dieta.

autor
31. aug 2021

@simca06022011
@simca06022011 tak tomu ver.Najma ked sa spravas ako introvert a niekde pristahovana.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2021

Mozno na mne vidia nieco,co ja nie.

simca06022011
31. aug 2021

ja som introvert, a som pristahovana nikde a nie, nikdy v zivote na mna nikto nikde nepokrikovat. A co po tebe pokrikuju? Nenamyslas si to trosku? ved musis vediet co kontkretne chcu, vravia... atd.

autor
31. aug 2021

@cocolino234 to boli romovia.No uz som nevhodne reakcie na mna zazila aj od bielych.

autor
31. aug 2021

@simca06022011 tak asi nevyzetam,neposobim sympaticky na nich.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
marca12
31. aug 2021

Prepac,budem teraz posobit ako buran,ale to ako vyzeras alebo posobis,ked pojrikuju? Ja som v zivote nevidela,aby niekto na niekoho pokrikival alebo na ulici sa vysmieval a ty to zazivas denne? Ja tomu nerozumiem. Nevytvaras si to len v hlave? Preco myslis,ze pokrikuju? A co vykrikuju? Konkretne vety ma zaujimaju,naozaj si to neviem predstavit.

autor
31. aug 2021

@marca12 nezazivsm to denne,no za zi vot niekolkokrat a v poslednom csse castejsie.

zun
31. aug 2021

Plastikové káčerky zo seba dobrovoľne robia atrakciu, ty máš v sebe niečo od prírody. Im to lichotí, myslia si že ľudia závidia. Máj sa rada aká si, ráno sa pozri do zrkadla a povedz si mám sa rada, som super sama pre seba a pre syna.život je len jeden keď si introvert moc druhých nepotrebuješ k šťastiu. Nájdi si svoje radosti, netráp sa pre iných. Život je krátky, treba z neho vytrieskať čo to da

autor
31. aug 2021

@cocolino234 urcite to bolo na mnaaj som sa otocila a schovali sa a zas...teta,pani

autor
31. aug 2021

@zun dakujem

martinkatinka
31. aug 2021

Ver mi, ze kazdemu je tvoj tvoj zivot ukradnuty, vsetkym je uplne jedno co mas oblecene a ako vyzeras. Kazdy sa v dnesnej dobe stara sam o seba a nema cas postavat na ulici a cakat kto pojde okolo a pokrikovat. V zivote som teda toto nezazila.
Takze aj ty bud nad vecou, ostatnych si nevsimaj a v klude chod dalej 😉
Teda, pokial nie si Lady Gaga, po tej mozno pokrikuju 😉

simca06022011
31. aug 2021

aspon netaraj. Co na teba vykrikuju???

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2021

@simca06022011 to bolo mne?Ved so to uz pisala,

autor
31. aug 2021

Vlastne ma najviac stve,ze som sa ozvala.Ked ignorujem,problem neni.

simca06022011
31. aug 2021

Ano, neskor som si vsimla ze si to potom napisala. Teta pani je pokrikovanie na teba a to ta dokaze takto rozhodit? ved sa otoc a opytaj sa, ze co je, zduchnu, neries, zasmej sa na nich a vybavene. Presne toto robia male cigancence, na kazdeho okolo a cim viac to toho clvoeka rozhodi, tym vacsia radost. Aky problem je s tym, ze si reagovala? :D

Klud, nadych-vydych a neries somariny. Ty si napisala ten prisepvok ako keby neviem kto, neviem co na teba vykrikoval po vonku...

autor
31. aug 2021

@simca06022011 lebo vykrikovali este viac a vsimlo si to dost ludi.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2