icon

Som vysilená a uzavretejšia

31. aug 2021

Ahojte.Mam teraz tazke obdobie ,Moj maly syn ma vyvojovu odchylku a ine spravanie.Je to tazke,som vysilena uz.Ludia ma nikdy moc nemuseli,no teraz som este uzavtetejsia.Casto si zo mna utahuju kadejaki nevychovanci,pokrikuju po mne.To mi nepridava na nalade a sebavedomi.Poznate niekto podobnu situaciu?

Strana
z2
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
31. aug 2021

Dalujem vsetkym,som naozaj vycerpana aj,takze tak.No dakujem za triezvereakcie.

autor
31. aug 2021

@cocolino234 😁ver mi,ze nie

h2
31. aug 2021

🤔 Keby na mňa niekto pokrikoval: "Teta", alebo "Pani", zastavila by som sa a opýtala by som sa, o čo ide. Alebo by som sa poobzerala, či mi niečo nespadlo. Ináč nevidím dôvod, prečo by toto niekto na niekoho kričal. Ja som myslela, že na Teba pokrikujú niečo škaredé.

kitycat
31. aug 2021

Ani na ozrana, bezdomovca v MHD nikto nepokrikuje ale na teba ano? Neuraz sa ale nepocujes hlasy?

autor
31. aug 2021

@kitycat nie

kulumulu123
31. aug 2021

Ale čo konkrétne pokrikovali??? Lebo mam pocit ze vlastne nič len si možno trošku paranoidna keď áni sama nevieš čo pokrikovali a už vôbec nie prečo???

diewcatqoo
31. aug 2021

Ak ta vezme nejake pokrikovanie od asocialov, asi by si mala vyhladat nejaku odbornu pomoc. Nemyslim to v zlom, ale naozaj, ak nezvladas taketo veci, asi nieco u teba nie je ok a mozno si urcite veci az prilis pripustas.
Na mna v zivote uz pokrikovalo tolko ludi, ze keby som si mala takto brat nejake pokrikovanie, tak uz som asi na psychiatrii. Velakrat sa mi stalo, ze na mna pokrikovali a piskali nejaki robotnici (naposledy v piatok) alebo pubertaci a ked som byvala nedaleko osady, kazdy den na mna osadnici nieco pokrikovali. A ani nehovorim, kolkokrat som bola prekliata nejakou cigankou, lebo som jej nechcela dat peniaze 🙂

janasim
31. aug 2021

Ahoj aj ja mam syna s tazkou mentalnou retardaciou,ma 12 rokov ,vonku upúta ľudí rôznymi zvukmi ktore vydáva alebo pohybmi a prejavom,vôbec to neriešim už ,nevšímam si to,v našej bytovke nás už dobre poznajú a ani medzi cudzími ľuďmi sa už nehanbím. Sebavedomie si mozes zvýšiť upravou zovnajska napriklad,starat sa o seba, prečítaj si kvalitnú motivačnú knihu napriklad,nevšímaj si iných ľudí.

autor
31. aug 2021

@janasim
@janasim ja mam vcelku toto oki a nrvsimam si druhych prilis,len tazsie dni ked su,tak ma vezme vsetko,no

autor
31. aug 2021

@diewcatqoo tak on je aj rozdiel,preco kto pokrikuje_ked je to kladne myslene,tak vies jak no...

Strana
z2