Som vysilená a uzavretejšia
Ahojte.Mam teraz tazke obdobie ,Moj maly syn ma vyvojovu odchylku a ine spravanie.Je to tazke,som vysilena uz.Ludia ma nikdy moc nemuseli,no teraz som este uzavtetejsia.Casto si zo mna utahuju kadejaki nevychovanci,pokrikuju po mne.To mi nepridava na nalade a sebavedomi.Poznate niekto podobnu situaciu?
Este podotykam,ze to,ako ma beru ludia,nesuvisi s mojim dirtatom.
@cocolino234 no napisala som to nejasne.Utahuju si zo mna,lrbo asi nejak tak posobim,ze si mozu dovolit.
@viestta zvycajne ignorujem,akoze nevidim,nepocujem ich.Nodnes od rana tazkyden,pokrikovali na mna dveale decka tak devatrocne a ich rodicia len stali.Tak som uz dostala nerv a vrav,ci by si ich nemohli ukludnit.Nic.Decka pokrikovali este viac.
Doplnim,od rana tazky den doma,tak sme sli von a pri ceste spat toyo.Aj ma mrzi,ze som sa ozvala,lebo som tym len uputala pozornost dalsich ludi.Uz sa citim jak idiot teraz
@viestta Ilen teta,al nieco take
A to prosim ta kde zijes, ze na teba niekto na ulici pokrikuje? No nie toto som nezazila... Ani neviem preco a kto, co by akoze mal na teba vykrikovat?
@viestta zo mns si tak casto utahovali vzdy,ze uz ani neviem,ako reagovat.Len viem,ze musim byt hlavne ja vpoho.Mam zodpovednpst za dieta.
@simca06022011
@simca06022011 tak tomu ver.Najma ked sa spravas ako introvert a niekde pristahovana.
Mozno na mne vidia nieco,co ja nie.
ja som introvert, a som pristahovana nikde a nie, nikdy v zivote na mna nikto nikde nepokrikovat. A co po tebe pokrikuju? Nenamyslas si to trosku? ved musis vediet co kontkretne chcu, vravia... atd.
@cocolino234 to boli romovia.No uz som nevhodne reakcie na mna zazila aj od bielych.
@simca06022011 tak asi nevyzetam,neposobim sympaticky na nich.
Prepac,budem teraz posobit ako buran,ale to ako vyzeras alebo posobis,ked pojrikuju? Ja som v zivote nevidela,aby niekto na niekoho pokrikival alebo na ulici sa vysmieval a ty to zazivas denne? Ja tomu nerozumiem. Nevytvaras si to len v hlave? Preco myslis,ze pokrikuju? A co vykrikuju? Konkretne vety ma zaujimaju,naozaj si to neviem predstavit.
@marca12 nezazivsm to denne,no za zi vot niekolkokrat a v poslednom csse castejsie.
Plastikové káčerky zo seba dobrovoľne robia atrakciu, ty máš v sebe niečo od prírody. Im to lichotí, myslia si že ľudia závidia. Máj sa rada aká si, ráno sa pozri do zrkadla a povedz si mám sa rada, som super sama pre seba a pre syna.život je len jeden keď si introvert moc druhých nepotrebuješ k šťastiu. Nájdi si svoje radosti, netráp sa pre iných. Život je krátky, treba z neho vytrieskať čo to da
@cocolino234 urcite to bolo na mnaaj som sa otocila a schovali sa a zas...teta,pani
@zun dakujem
Ver mi, ze kazdemu je tvoj tvoj zivot ukradnuty, vsetkym je uplne jedno co mas oblecene a ako vyzeras. Kazdy sa v dnesnej dobe stara sam o seba a nema cas postavat na ulici a cakat kto pojde okolo a pokrikovat. V zivote som teda toto nezazila.
Takze aj ty bud nad vecou, ostatnych si nevsimaj a v klude chod dalej 😉
Teda, pokial nie si Lady Gaga, po tej mozno pokrikuju 😉
aspon netaraj. Co na teba vykrikuju???
@simca06022011 to bolo mne?Ved so to uz pisala,
Vlastne ma najviac stve,ze som sa ozvala.Ked ignorujem,problem neni.
Ano, neskor som si vsimla ze si to potom napisala. Teta pani je pokrikovanie na teba a to ta dokaze takto rozhodit? ved sa otoc a opytaj sa, ze co je, zduchnu, neries, zasmej sa na nich a vybavene. Presne toto robia male cigancence, na kazdeho okolo a cim viac to toho clvoeka rozhodi, tym vacsia radost. Aky problem je s tym, ze si reagovala? :D
Klud, nadych-vydych a neries somariny. Ty si napisala ten prisepvok ako keby neviem kto, neviem co na teba vykrikoval po vonku...
@simca06022011 lebo vykrikovali este viac a vsimlo si to dost ludi.