Som závisláčka na káve? 😂
Čaute baby, no neviem jak to máte vy, ale koľko kávy vypijete počas dňa? Ja asi liter a pol prekvapkávanej kávy, neviem sa jej dopiť. 😂 Ako to máte vy?
@dzanicka
Ahoj.je to uz asi moc kavy...ja pijem 3-4x denne ale niekedy nedopijem,kvoli casu...alebo deti ma prerusia
@dzanicka ani kvapku. Veľmi zle mi robila. Toľko kávy je naozaj nezdravé, odôvodňuje, vieš koľko litrov vody by si mala vypiť na také množstvo kávy?
@dzanicka odvodňuje malo byť 🤗
Dva roky už kávu nepijem. Robím si ráno caro. Keď som si dala v lete kávu buchalo mi srdce ešte o polnoci a do rána som oka nezazmurila....
@dzanicka strasne vela.Maximalne 2 salky, jednu rano jednu poobede. Alebo si sprav bezkofeinove capuccino zo sačku s bohatou penou. Take som vypila aj 3, ale potom uz namiesto normalnej kavy, tu som nepila
A nemas problemy so spankom?
Viac ako 3 je pre mna strasne vela.Este som to neskusala
Kofolu vypijem , ale malokedy lebo je sladka, ale ta mi chuti, to vypijem 2 litre za den.
Ja pijem tiež tolko ale velvetky slabej pijem to už ako vodu 😂🤷♀️
No daj si ty pozor tolko kavy vypit,aby tvoje deti neskor neosireli
Zarabas si na pruser.
Naozaj sa odporúča nevypiť viac ako dve šálky kávy denne. Ale treba brať do úvahy aj vedľajšie faktory - ak máš napríklad veľmi nízky tlak, káva ti ho pomôže udržať na normále. Tiež záleží na tom, či si do tej šálky dávaš pol lyžičky alebo dve lyžičky kávy.
Ja 3-4salky denne s mliekom
2-5salok
Je to veľa a to by som mohla piť kávu na litre..ale teda prekvapkavanu by som nevypila 😖 a na jednu kávu by si mala vypiť pohár vody, vypijes?? Je to len o zvyku, nastav si čas a dodržuj to, káva je tiež istá závislosť, ja keď nevypijem, do par hodín ma boli hlava. Ale teda znížila som už len na max 3denne z toho 3tia je už slabšia. Ale ráno a obed bez kávy by som nedala.. No zo zdrav.hladiska by som sa chcela nastaviť a nahradiť ešte aspoň tu jednu zeleným čajom, či sa mi to podarí nvm, tie 2-3 su už po snahe piť menej kávy..
Ja by som na tvojom mieste zvýšila príjem aspoň na 2 litre, však kavicka je kavicka. Načo sa šetriť, telo má ísť do hrobu zhumplovane.
Teraz vážne, ak si čo i len priemerne inteligentný človek a nemáš IQ húpacieho koňa je ti jasne, že to nie je ok
0, nic, nepijem ju
Cca 3x za deň niekedy 2x zrnkovu bez mlieka cukru...ale nie silnú....a malé šálky....
Ja asi tak 4-5 káv za deň 🤪 tiež som na nej závislá
Ja pijem 3 pressa bez mlieka za deň.
Fuuuha to je strasne vela. Kavu milujem. Kava je pozitok. Mas si ju vychutnat. Ja max.2-3 salky. Viac nemozem,ostane mi zle a ak malo pijem,je mi aj po 2 salkach biedne.
Kávu vôbec nepijem, nechutí mi a ani mi nerobí dobre. Skúšala som jej niekoľkokrát dať šancu, lebo veď keď to chutí celému svetu, tak prečo práve mne nie??? Ale napokon som to vzdala. Ak potrebujem kofeín, dám si colu light (občas to potrebujem kvôli bolesti hlavy).
Všetkeho vela škodí je jedno co to je ale treba jest a pit s rozumom.Ja ked mam chut na kavu a chcem ju nahradit tak si dam caro alebo nieco co kavu "pripomina" a staci mi to.
Raz som si kupila susene marhule strasne mi chutili a zjedla som cely balik ,potom som presedela zostatok dna na zachode 😂😂😂
mala som kolegu, ktorý vypil 15 káv denne, bol aj veľmi silný, dôchodku sa nedožil, takže piješ veľa

1-2salky.Vypila by som aj viac ale.viem ze to nie je najzdravsie,no tak proste viac nepijem.