Spánok v novom byte

jankaryan
30. aug 2022

Ahojte už asi 6 rokov mám svoj byt na začiatku som vo svojom byte bývalá keď som ho kúpila.Bolo super dobre som v ňom spávala všetko bolo v poriadku.. No potom mi ochorel otec s ex sme sa rozišli vrátila som sa bývať k rodičom... Ú rodičov som doposiaľ... No rozhodla som sa vrátiť na svoj byt.. No mám problém tu spať.. Neviem vo svojom byte spať.. Vždy keď som tu skúsila spať nemala som dobrý spánok.. Akonáhle sa vrátim k mame domov spím ako dieťa.. Ale mala som aj v minulosti problémy so spánkom.. Ono sa to urovnalalena tom mojom byte neviem sa tam uložiť som zúfalá dosť z toho.. Čo robiť som už na nervy. Z toho.

kiwi3
30. aug 2022

u rodicov sa ti spi dobre, lebo sa tam citis ako dieta - bezpecne a chranena. jedine, co ma napada, je vytvorit si tam prostredie, ktore pre teba bude fakt prijemne. inak uz asi len riesit to, co ti neda spat (miesto samotneho spanku). to mi z toho celeho vyplyva.

savanna
30. aug 2022

Co to znamena, ze sa tam nevies ulozit? Prehadzujes sa v noci alebo sa casto budis? Pricinou moze byt napr. aj zly matrac alebo postel. Zaroven by som skusila spat v byte dlhsiu dobu a nevzdat to hned na zaciatku. Prve noci v novom prostredi byvaju take, ze clovek sa az tak dobre nevyspi.

jankaryan
autor
31. aug 2022

@kiwi3 byt mám už dlho no bývalá som v ňom pred par rokmi.. Potom som ho dala do prenájmu a vrátila sa k rodičom... Lebo otec boli chorý no a trpela som štvrť roka nespavostou.. Bývam u našich spánok sa mi upravil... Chvála Bohu... Ale keď som rozhodnutá ísť konečne spať na svoj byt ľahnem a oči otvorené aj do 2, rána aj keď zaspím často sa tam budím... Mala som tam nový gauč... Myslela som že na gauči mi robí problém spať kúpila som si teraz novú peknú valendu pohodlnú.. No neviem sa tam nejak uložiť alebo sa neviem uvoľniť a zaspať tam...

jankaryan
autor
31. aug 2022

@savanna Máš pravdu no 3 mesiace som trpela nespavosťou bývam u našich konečne.
Sa mi to zlepšilo už mám ako tak rok pokoj a spím v celku dobre... Na mojom byte som nemala problém spávať... No teraz to skúšam... Znova ale niekdy sa tam vôbec nevyspim.. Aj na hotely mam problém oči otvorené ako sova.... Asi to chce čas..
Ale aj ako som trpela tou nespavosťou ako keby zostal vo mne ten strach..
Čo ak budem mať problém opäť so spánkom?