icon

Spokojnosť s Invisalign pri liečbe predkusu

zuzana0206
17. máj 2024

Ahojte, tie, ktoré máte, resp. ste mali neviditeľný strojček Invisalign, ako ste/boli ste spokojne? Viem, že je tu veľa diskusii o tom, ale ide mi hlavne o to, či dokáže vyrovnať aj predkus. Pripadne poraďte kliniku v Ba alebo v okoli, kde ste boli spokojne a aj cena bola primeraná. Niekde som našla za 3500€ a niekde aj za 5000-6000€. Dakujem

Strana
z2
janocka
25. máj 2024

@chichua to dieta vlavo. Foto spred 2r., teraz uz nosi tie gumicky inde a nevidiet ich tak

chichua
25. máj 2024

@janocka ďakujem. Krásna rodinka 🙂. Tie gumičky plnia akú funkciu?

veeron
25. máj 2024

@zuzana0206 ja mam od augusta, strojcek Spark. Nosim ich 12h denne. Mam take folie kt.sa po 10dnoch meniach. Momentalne som na 20tke z dvadsitich a cakam na dalsie folie, lebo p.doktor mi povedal, ze este to nie je ideal. Samozrejme do uz mam v cene. Davala som si ich robit v Breclave ČR.

janocka
26. máj 2024

@chichua tie gumicky tahaju sanku - mal zly zhryz, tak aby sli vrchne zuby dopredu

monika2012
30. máj 2024

@janocka Ahoj. Dcérka, 12 ročná, nosí tento "strojček" teraz od 13.02. Včera jej nasadili už aj tie gumičky kvôli korekcii sánky. Dnes mi vraví, že ju z toho veľmi bolia zuby aj celá sánka. Prosím, ako to bude? Povolí tá bolesť, alebo to takto dcéra bude cítiť počas celej liečby tými gumičkami? Či jej nemám dať nejaké analgetiká na tú bolesť, ak by to bolo iba dočasné 🙏. Prosím, odpíš mi, ako to mal na začiatku nosenia tých gumičiek Tvoj syn. Ďakujem.

janocka
30. máj 2024

@monika2012 ahoj. On dostal gumicky hned a dost ho to bolelo. Strasne pistal prve dni. Prvy den sme to nejak prezili, druhy den sme mu dali ibalgin, treti den tiez a potom uz bolo dobre. Zo zaciatku trochu citil, ked si daval nove gumicky alebo potom, ked mu po 1,5r. dali mensie gumicky ale nic hrozne to nebolo. Povedal len, ze to trochu citi

gamitu
13. jún 2024

@janocka mozem sa prosim opytat, ci syn nosil gumicky po cely cas ako mal nasadenu dlahu? cize pocas celeho dna/noci? ako sa s tym da rozpravat? neviem si to absolutne predstavit 🙈 uvazujeme o tomto type strojceka pre 9 r. dcerku, ale z tychto gumiciek mam najvacsie obavy...

janocka
13. jún 2024

@gamitu áno, nosí ich stále... výnimkou boli iba dni, keď mu odpadol 1 z úchytov, na kt. sa dáva gumička. Vtedy gumičky nosiť nesmie, lebo na 1 stranu sa dať nedajú a teda tá druhá strana s gumičkou by sa korigovala a tá druhá bez gumičky nie, urobilo by to len škodu... Dá sa s tým rozprávať, normálne vie otvoriť ústa. Tie gumičky sú síce malé, ale dajú sa bez problémov natiahnuť natoľko, aby sa otvorili ústa

conta22
21. jún 2024

@veeron prosím koľko vyšiel tento typ strojčeka v čr? Ďakujem

veeron
21. jún 2024

@conta22 Ahoj, u mňa to bolo komplikovanejšie, najprv mi dali fixný na spodnu ľavú čelusť na 3 mesiace a potom nevyditekný do celej puse, a vyšlo ms to spolu 80000kč.

conta22
22. jún 2024

@veeron to je stále super cena oproti BA ako prepočítaval ďakujem

martikaus
12. júl 2024

@veeron mozem sa opytat, na akej klinike v Breclavi?

veeron
12. júl 2024

@martikaus Stomma

veeron
12. júl 2024

@conta22 A dokonca terqz pri poslednej navsteve som uz mala mat ukoncene, a mudr. Mu povedal, ze este sa mu nezdaju horne dvojky a spodne jednicky, ze mi to predlzia... tam mam dalsich 16 folii, alw uz gratis..

Strana
z2