Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
ale vsak ta moja krpana 😀 vozila sa na kolobezke, ale ja netusim, co robila, normalne rovna cesta, ziadne kamienky, nerovnosti, nic take 😀 zrazu sa pozriem na nu a ona na zemi. ale neplakala, bola hrdinka 😅 no ale rucku mala oskretu po laket. nie velmi ale predsa.
@vikss1 Ale tak to je v pohode, celkom bežná vec u detí, budú aj horšie pády, ver mi 😂 Keď sa horšie nestalo, tak je to ok. Ale ono veľa spraví aj tá reakcia rodiča, inak. Pokiaľ tomu pádu nevenuješ nejak extra veľa pozornosti, tak dieťa v momente zabudne, že vôbce spadlo 😀 Keď ho začneš čičíkať a ľutovať, tak jasné, že ho to rozľútostí 😅 Niekedy si to až tak netreba všímať proste.
@monicka144 Máš pravdu 😀 Treba to niekedy len predýchať a počkať, ako sa situácia vyvinie 😂 Väčšinou to nie je také zlé ako to najprv znie 😀
@danalop no jaj mam zase to stastie, ze mojim detom sa moze stat fakt asi cokolvek a je im jedno 😀 mam dvojicky a v tomto su fakt ze rovnake. ani ako male nezvykli nejako plakat, ked spadli, udreli sa, potkli, proste nic. 🙂 ale hej, dost vela spravi aj to, co vidia od druhych a ako ich clovek uci, vedie.
@jarinka33 Poviem ti, nie je nad to 😀 Citala som nedavno o najcastejsich detskych urazoch a na prvych prieckach bolo poranenie koncatin, hlavy, ustipnutie hmyzom, cudzi predmet v tele alebo aj popalenina. Vyssie tu bolo spomenute, ze sa dake dieta chytilo sporaka. Bezna vec, staci chvilka nepozornosti veru.
@henrikir je to jedno, ak je to proste na takom mieste ako dlan napriklad, kedze ruky neustale pouzivas, tak je to veru najhorsie, je to neprakticke, neprijemne a bolestive 😀 ale tak co spravis. vies si pomoct tak, ze nejakym sposobom to hojenie urychlis, ale to je tak vsetko.
@javorinska ano, mne staci chytit sa hrnca a uz odmietam robit cokolvek v ten den 😂 😂 kto si ako spravi, tak ma. 😂
@nuni11 podla mna je to uplne normalne, nakolko v lete si vseobecne viac vonku (hlavne deti), mas viac aktivit ako pocas chladnejsich mesiacov, takze je tam logicky vacsia sanca aj na tie urazy trebars 😀
@javorinska a samozrejme zalezi aj od samotneho dietata, ako velmi je samostatne, ci sa drzi neustale pri maminej sukni a podobne 😀 v nasej rodine to je s detmi tak, a to bez vynimky, ze najradsej behaju, lietaju same, vsade vsetko skumaju a skusaju, co je na jednej strane aj dobre, lebo nie su take uzkostlive a vedia sa aj same zahrat. ale ano, na druhej strane je to tak, ze nie je dna, aby s niecim domov neprisli 😂 aj ked len s rozbitym kolenom, ale predsa 😀
@simdob no moj otec berie ako dezinfekciu ciste palene 😀 samozrejme, ze dezinfikuje primarne zvnutra, ale uz viackrat som sa neubranila ani tomu, aby mi daco palenkou neosetril. 🙈 🙊 teraz uz nie samozrejme 😅
@javorinska Skutočne skvelé riešenie, čo dodať 😀 Najmä pri deťoch.

@vikss1 samozrejme, ze je, je uplne bezpecny, nemas sa pri nom coho obavat. 🙏 na co ho ale chces pouzit?