Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
no ja mam pocit, ze u nas padam len ja 😀 a ano, je to kvoli hrackam, moj Simon ich ma vsade, upracem ich a o chvilku su tam zas. uz som to popravde aj vzdala. akoze ucime sa, ze to treba po sebe pospratovat, ale zatial sa mi velmi nedari, no 😂 mam pocit, ze si to viacmenej hovorim len pre seba 😀
@janikk54 Tak deti treba nejako motivovat nejakou pozitivnou spatnou vazbou a vysvetlit, ze upratovanie je proste sucastou zivota. Mozno by nebolo odveci si zaviest nejaku rutinu, kde sa po kazdej hre spolocne s detmi venujes upratovaniu. Tymto sposobom sa naucia, ze po zabave proste automaticky nasleduje poriadok 😉
A kolko trva to zahojenie s tymto oproti beznej dezinfekcii?
@slavkadud no moj krpec ho na seba chce striekat nonstop, aj ked mu teda absolutne nic nie je 😀 sa mu raz zapacilo, ked som mu osetrovala ranu a zistil, ze ho to nepalilo, nestipalo, tak teraz ma z toho srandu evidentne. uz som to musela premiestnit, kde na to nedosiahne, lebo vymysla hluposti 😀
@slavkadud Myslim, ze je dobre mat nieco taketo po ruke, ked treba.
@zuzks5 Velakrat mozes pred tymi detmi schovat veci akokolvek dobre a vysoko, oni si to proste najdu, ked chcu 😀 Moja mala stvorrocna neter si normalne prisunie stolicku k linke a hlada v kredenci nieco zaujimave, to ozaj staci chvilka nepozornosti a je to tam 😀

@silwii aj Alfasilver sluzi v podstate zaroven ako dezinfekcia. a plus navyse este aj pomaha predchadzat infekcii. vdaka striebru zabranuje mnozeniu bakterii.
pricom dezinfekcia ma len jednu ulohu - ranu vycistit.