icon

Srdiečka na tlakomeri

21. máj 2025

Ahojte stále mi tak trasie srdcom a pri meraní tlaku mi ukázalo na tlakomeri srdiečka čo v podstate znamená arytmia môže to zachytiť aj extrasystoly? Už hodinu vkuse mi to ide stále tak že jeden normálny úder jedno zatrasenie a takto dokola...bojím sa ale mne to robieva už vyše roka len teraz je to zhoršené na urgent ísť nemôžem som sama s deťmi a aj tak by ma zas vysmiali plus má to núti na kašeľ upokojte má lebo ja už len revem že umrem

taktotedanie
21. máj 2025

Daj magnezium a skludni sa, sama si to zhorsujes

autor
21. máj 2025
@taktotedanie

Daj magnezium a skludni sa, sama si to zhorsujes

@taktotedanie dala som si dve tabletky magnézia a celú tabletku egiloku ale už hodinu vkuse mi trasie srdcom je mi už z toho fakt zle ide to nonstop za sebou bojím sa uz

taktotedanie
21. máj 2025

Robis si to sama
Zabezpec si psychiatra a nastav AD
Az tak ti zle nie je ked sedis na MK

guudy
21. máj 2025

A teraz uz bez srandy, pomaly kazdy den tu mas rovnaku temu. Zajdi k psychiatrovi a nechaj si nasadit antidepresiva.

jazula
21. máj 2025

Skús toto, mne to celkom zabralo, keď mi z nervov stúpol tlak a vyskočila arytmia. Ja mám kardio problém skombinovaný s tetániou 🙄.

“ Hlboké a pomalé dýchanie dokáže rýchlo aktivovať parasympatický nervový systém, ktorý upokojuje telo. Skúste napríklad techniku známu ako "4-7-8", kedy sa nadýchnete na štyri sekundy, zadržíte dych na sedem sekúnd a pomaly vydychujete na osem sekúnd.”

autor
21. máj 2025
@taktotedanie

Robis si to sama
Zabezpec si psychiatra a nastav AD
Az tak ti zle nie je ked sedis na MK

@jazula to som robila ale nepomáhalo mi to
Tetaniu ja inak nemám

@guudy akože keď má človek.zdravotny problém tak mu teba antidepresíva? Ja sa snažím zbytočne sa nesledoval a nestresovat áno na to nemyslím ale vždy večer mi začnú takéto aryrmie alebo čo to mám.
@taktotedanie skvelá odpoveď ďakujem človek.ma.strach a niekto ho pošle k.psychiateovi 👏

taktotedanie
21. máj 2025

Vidno ze nemas potuchy ako sa dane stavy liecia
Z tvojho prispevku jasne vidno, ze svoje stavy absolutne nezvladas a si psychicky totalne rozladena a nevyrovnana, casto ludia okrem liecby od kardiologa alebo internistu maju aj AD alebo ine
takze najskor si nieco o tom precitaj a potom urazaj
A ano asi ti az tak zle nebolo ked vies vypisovat na mk. si sama s dvoma detmi, pomaly tu umieras a este si aj “mudra” takze tak..

rozculena
21. máj 2025

denne niekoľko tém furt o tom istom,mne keď je zle,tak sa snažím ukľudniť a nie že budem vypisovať furt dookola na koňa.načo si zvyšuješ dávkovanie lieku?? Vie o tom lekár,ktorý ti to predpísal?

luccija
21. máj 2025

Áno, so strachom a úzkosťou sa chodí k psychiatrovi.Tak choď k obvodnej pre lieky na ukudnenie hneď ti to prejde je to psychosomaticke si v strese, napätí tak telo reaguje.Zahod tlakomer a nestresuj sa viac ako je nutné.Myslim, že sme si písali už včera v diskusii.

autor
22. máj 2025
@luccija

Áno, so strachom a úzkosťou sa chodí k psychiatrovi.Tak choď k obvodnej pre lieky na ukudnenie hneď ti to prejde je to psychosomaticke si v strese, napätí tak telo reaguje.Zahod tlakomer a nestresuj sa viac ako je nutné.Myslim, že sme si písali už včera v diskusii.

@taktotedanie no urazas.maximalne nič ja som.nic urážlivé nenapísala. Doteraz som.fungovala.aj bez liekov lebo som si to proste nevsimala ale teraz sa to zhoršilo preto sa tu pýtam a hneď sa tu do mňa nepochopiteľné pustite potom.o.com.je táto stránka...

@rozculena kde denne niekoľko tém.ak.tu.mam.dokopy dve témy aj to sa pýtam na niečo iné. Áno predstav si že mi obvodná kázala dávať si pol až jednu tabletku podľa potreby. Asi by som si svojvoľne nezvysovala dávku...

@luccija lenže ja práveže vôbec nepociťujem stres

siegi
22. máj 2025

Pisala som aj na tvoju minulu temu. Nezvysuj si sama davku egiloku. Na extrasystoly sa bezne lieky ani nedavaju pokial ich nie su tisice denne. Zajdi naspat za dr. A zienky maju pravdu. Pomohol by aj psycholog resp psychiater. Nezvladas tu uzkost z extrasystol a to ti ich este zhorsuje. Je to zacarovany kruh

selenka7
22. máj 2025

Neviem aky mas tlakomer, ake nas tkakomer ukazuje srdiecka normalne pri merani pulzu. Pri zobrazeni vysledku je pri srdiecku hodnota pulzu a ked sa vyskytne arytmia, srdiecko je akoby rozlomene. Normalne srdiecko je normalny vysledok. Nasad vysoke davky magnezia (len nie tie sumive tabletky, ale organicky viazane - magnezium laktat = napr. od Galvexu, magnezium orotat = magnerot, alebo magnezium citrat.)

autor
22. máj 2025
@selenka7

Neviem aky mas tlakomer, ake nas tkakomer ukazuje srdiecka normalne pri merani pulzu. Pri zobrazeni vysledku je pri srdiecku hodnota pulzu a ked sa vyskytne arytmia, srdiecko je akoby rozlomene. Normalne srdiecko je normalny vysledok. Nasad vysoke davky magnezia (len nie tie sumive tabletky, ale organicky viazane - magnezium laktat = napr. od Galvexu, magnezium orotat = magnerot, alebo magnezium citrat.)

@siegi nezvyšuje si sama mám to tak predpísané samotné preskakovanie som si nevšimla ale toto trasenie jedno za druhým ktoré má dráždi na kašeľ je fest nepríjemné.

@selenka7 tu to tak nie je tu sú srdiečka len keď zachytí nejakú arytmií alebo nepravidelnosť

taktotedanie
22. máj 2025
@anonym_autor

@taktotedanie no urazas.maximalne nič ja som.nic urážlivé nenapísala. Doteraz som.fungovala.aj bez liekov lebo som si to proste nevsimala ale teraz sa to zhoršilo preto sa tu pýtam a hneď sa tu do mňa nepochopiteľné pustite potom.o.com.je táto stránka...

@rozculena kde denne niekoľko tém.ak.tu.mam.dokopy dve témy aj to sa pýtam na niečo iné. Áno predstav si že mi obvodná kázala dávať si pol až jednu tabletku podľa potreby. Asi by som si svojvoľne nezvysovala dávku...

@luccija lenže ja práveže vôbec nepociťujem stres

@luccija “nepocitujem ziadny stres” -“upokojte ma, lebo tu revem ze umrem”
Autorka zamysli si nad svojim konanim, mas doma este aj deti ked ta takto psychicky mimomvidia este aj oni tak to teda chudata deti