Stále nutkanie na močenie. Čo je v poriadku a kedy vyhľadať lekára?

nair
10. júl 2015

Ahojte. Už asi tretí deň mám celý deň nutkanie na močenie. Je pravda, že v lete všeobecne veľa pijem, ale tento nepríjemný pocit, ktorý ma prenasleduje nonstop, nepoznám. Môže to byť prechladnutie? Zápal? Iné ťažkosti nemám, v noci na wc nechodím, tehotná na 99,999% nie som. Pre istotu sa snažím ešte viac piť, asi zbehnem do lekárne po nejaký brusnicový čaj.. Akú mám aplikovať prevenciu resp. samoliečbu, a ak mi to neprejde, po akej dobe cca mám zájsť za lekárom? Ďakujem 🙂

seahorse27
10. júl 2015

Ak nemáš bolesti, rezanie, pálenie pri moceni, nemáš v moci krv ani zvýšenú teplotu, tak si kúp brusnicove tabletky - Urinal alebo nieco podobne, urologický čaj a co najviac piť. Ak to do pondelka neprejde, tak k lekárovi.

mamazem
14. júl 2015

Siahnite po Kapucínke, najlepšia bylinka na podobné problémy 🙂

julia283
29. júl 2015
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.

Skús Urologica probiakut ktorý obsahuje brusnicový extrakt aj probiotiká. Ja ho používam taktiež nakoľko najmä v lete mávam časté zápaly močových ciest /neviem prečo práve v lete ale u mna je to tak/.