julia283
Používateľ julia283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julia283.
julia283
27. okt 2015

Skús sirup SymbioLac. Ja ho dávam malej keď má zápchu - obsahuje šťavu zo sliviek aj fíg a vlákninu. Keď treba - vždy pomôže.

julia283
19. sep 2015

aj ja som absolvovala operaciu haluxov, velmi som sa jej obavala, ale chirurg to zvladol uplne skvelooo, neviem si ho vynachvaliť. Pred opreciou som zacala brat wobenzym, aby som sa rychlejsie zahojila a velmi pomohol. Mozem len odporucat

V diskusii: Operácia haluxov
julia283
17. sep 2015

Skús probiotiká Probicus, sú vhodné aj pre deti od 3 rokov (moja malá ich brala). Používame ich pre podporu imunity - tiež si zo škôlky zvykla priniesť kadečo :( Sú to tabletky ale nie je problém s prehltnutím.

julia283
autor
16. sep 2015

Školský rok už začal a s ním sa u nás vyskytol aj problém - zápcha. Malá chodila do škôlky, je teda zvyknutá tráviť čas mimo domu a bez nás, školu sme jej opisovali pozitívne ( miesto kde bude mať nových kamarátov, naučí sa,... ) napriek tomu má strach ísť v škole na veľkú. Cikať áno ale na veľkú nie. Na veľkú už prestala chodiť aj doma. Rozprávala som sa aj s učiteľkou aj s vychovávateľkou (samozrejme oni s deťmi na WC nechodia) ale moju malú mi opísali ako komunikatívnu, ktorá sa zapája do diania. Takže vôbec netuším kde a z čoho môže byť problém. Stretli ste sa už s niečím takým?

julia283
15. aug 2015

My doma zbožňujeme recepty z cíceru. Minule som skúšala nový recept na šalát z cíceru, používam Cícer Lagris, ten nám doma chutí najviac. Do salatu som pridala tofu, cibulku, ale kazdy si tam moze dat, čo má rad alebo co chladnicka da 😉 Tu je par fotiek. Dobru chut 🙂

julia283
31. júl 2015

Ja sa tiez hanbim chodit na kupko :( na zmiernenie opuchnutých noh najma v lete z krcovych zil pouzivam gel Diosven s chaldivym ucinkom. Ten mi pomaha s unavou noh.

julia283
29. júl 2015

Skús Urologica probiakut ktorý obsahuje brusnicový extrakt aj probiotiká. Ja ho používam taktiež nakoľko najmä v lete mávam časté zápaly močových ciest /neviem prečo práve v lete ale u mna je to tak/.

julia283
28. jún 2015

My sme vyskusali viacero tipov mlieka kym sme nasli take, ktore bolo OK (teda nezapekalo nas z neho, negrckali sme, nemali hnacku). Pri kazdej zmene mlieka vsak isty cas trva kym sa ukaze ci je vhodne - babo si nanho musi zvyknut. Proti kolikám nám odporučili dávať do mlieka kvapky coliprev - ti su priamo na koliku. Ak ti mala grcka - skus este chvilu pockat - mozno si len zvyka na nove mlieko.

julia283
25. jún 2015

No budeš potrebovať naštudovať klasické cviky, masáže bruška, polohovanie pri kojení - aj to pomáha. My sme dávali aj kvapky coliprev pred kojením. Celé to bolo náročné nielen pre malú ale aj pre zvyšok rodiny. Moj muž bol z toho v úplnom soku - nečakal, ze to bude taky intenzivny rev. Takze za mna ti mozem povedat, ze budes este potrebovat aj pevne nervy pre seba, bäbo a ostatný členovia domácnosti sa tiež budú musieť "trochu" snažiť chápať situáciu. Držte sa.

julia283
21. jún 2015

My pridavame do mlieka kvapky coliprev a masirujeme brusko... ale kolika trva aj niekolko mesiacov takze sa priprav na to, ze to nie je otazka len par dni.

julia283
18. jún 2015

Suhlasim s dievčatami...aj my sme dlho hladali vhodne mlieko a bol to boj. Pomohli nam az coliprev kvapky takze na nich nedame dopustit 🙂

julia283
autor
31. máj 2015

Ahojte ženičky, chcem sa opytat ake sardinky v konzerve Vam najviac chutia a ake pouzivate pri vareni? Rada si robievam cestoviny s rybacinkou navrchu. Dakujem za vase nazory a postrehy. 🙂

julia283
17. máj 2015

Ak stále plače a je nepokojná aj ked ju ides kojit - môže to byť ze nedokáže stráviť tvoje materské mlieko. Urcite navstiv lekara a skus jej davat pred dojcenim aj kvapky coliprev. My sme ich davali tiez a velmi nam pomohli.

julia283
11. máj 2015

Intolerancia laktozy je dnes uz bohuzial viac ako bezna :/ je preto dostat dostatok nahrad bezlaktozoveho mlieka aj inych potravin. Treba si vsak vzdy davat pozor na to co bude papat. Kym je takyto malicky pomozu mu kvapky coliprev do mlieka. Ked bude starsi budes mu musiet "striehnut" co je ale potom uz aj on bude istotne vediet. Poznam aj deti zo skolky od nas co maju intoleranciu laktozy a uz aj sami povedia ze toto a hento oni nemozu.

julia283
29. apr 2015

nám pomohli kvapky coliprev do mlieka. Bolesť bruška zmizla, ani zapchu sme potom uz nemali.

julia283
25. mar 2015

na stolicu skús pomasírovať bruško aby sa mu črievka pohli trošku viac. To mu pomôže pri lepšom trávení 🙂 my sme spolu s mliekom dávali aj kvapky coliprev potom sme už komplikácie nemali. tak súste čo pomôže vám.

julia283
25. mar 2015

Skús pomasírovať bruško a pohýbať nôžkami pred kojením aby sa mu črievka pohýbali trošku. A my sme zvykli ešte aj coliprev pridávať do mlieka. Bude dobre neboj.

julia283
25. mar 2015

Skús masírovať bruško a nech kopká nožkami - aby sa mu črievka pohýbali trošku. My sme dávali aj coliprev kvapky do mlieka. Pomohlo to. Tak dúfam, že pomôže aj vám.

julia283
19. mar 2015

Ahojte, moja dcerka chodi do MŠ v KE kde aj ja sama ucim. Dcerka je ale v inej triede. My mavame rozvrh, robime rozne zabavne aj edukacne aktivity, ucime sa kazdy tyždeň krátku básničku, rozvíjame jemnú motoriku, kreslíme, spievame, chodíme na výlety, na divadelné predstavenia. Teraz sme sa zapojili do súťaže "Hraj sa s mackom Linom" Celá škôlka Galatická zbiera vyrobky Lino Lada, snažíme sa zozbierať 100 kusov obalov. Motivovali sme aj deti, aby nám pomahali, vystrihujeme Macka Lina a nalepujeme ich spolu na hraciu kartu. Každa MŠ by mala robiť pre deti aktivity, ktoré ich bavia a o niečo ich obohatia. Aj rodiacia mozu zapojit svoju skolku do sutaze, tak sup sup podte skusat. Pripajam link, ak by sa chcel niekto zapojit :D http://www.podravka.sk/news/hrajte-sa-s-mackom-linom-a-ziskajte-skvele-vyhry )

julia283
14. mar 2015

ja dávame Strepfen...pocmula ho a je lepsie.

julia283
10. dec 2014

Ahojtte mamicky, ako to ide dalej? uz lepsie? ja som teda nemala spinalnu anesteziu ale trpela som podobnym problemom a cvrkala kade chodila...mne na to lekar odporucil Incovenal Comfort a zabralo to, je to nehormonalna tabletka lebo som nechcela vela chemie 🙂 mozno by ti to pomohlo, len urcite sa najskor spytaj lekara ze ako to je ak si mala tuto anestezu, ci by aj tebe odporucil ten Incovenal 🙂 drzim palce nech sa vsetko upravi

julia283
27. nov 2014

My sme bolilen v Lucivnej a tu ti naozaj mozem odporucit - aj aj som si tam oddychla, normalne som neverila aky tam maju perfektny welness (da sa inhalovat aj slana morska voda co je skvele) a ako to tam skvelo zrekonstruovali ... decka sa mozu vysaliet do zblaznenia, ihriska preliezky... personal bol ochotny a mily. Urcite vyskusajte horucu cokoladu v kaviarni 🙂))

julia283
22. nov 2014

My sme mali ísť do štósu na nakoniec sme skončili v Lučivnej a poviem ti, bolo to super. Naozaj, tak krásne to tam prerobili, niet sa za čo hanbiť je to tam na úrovni. Decká mali stále program, nuda fakt nehrozila.. dokonca mamičky čo boli so školákmi boli úplne v klude, tie deti tam normálne chodia do školy to som bola veľmi prekvapená. Neviem teda ako je v štóse ale ak s adá, súste si to prehodiť do Lučivnej, tú naozaj odporúčam.

julia283
22. nov 2014

Ahoj, Lučivná sú podľa mňa TOP kúpele, tu fakt nie je o čom ...ja som tam bola ešte ako dieta ale to sa ani zo srandy nedá porovnať s tým, ako to tam vyzerá teraz. Inak ak to už posťovňa schválí dieťatku, má všetko hradené, aj procedúry aj stravu 6x denne. personál je veľmi zlatý, nám sa moc páčilo 🙂.

julia283
13. júl 2014

ja mam vyborne skusenosti na podporu imunity probiotika actibax.. odporucila mi ich detska lekarka... ficia na tom obidve moje deti.. mensia ma kvapky. a starsi klasicke tabletky s prichutou cokolady 🙂 tize sme byvaly casto chory.. hlavne pri nastupe do skolky.. ale teraz uz ani nevieme co to je kaslik 🙂 vyborne hlavne v tomto obdobi. nemusia byt ani v chladnicke a mozes ich mat kdekolvek pri sebe 🙂