icon

Stále sa mi tvoria herpesy

18. nov 2022

Ahojte Včera mi vyšiel pozitívny test - corona. Mám teplotu 36,9 - trošičku vyššiu ako bežne mávam, len horšie je že sa mi včera vytvorilo asi 8 malinkých herpesov na perách a 2 herpesy v nose.
Mali ste to takto niekto? Je potrebné navštíviť lekára ohľadom herpesov? čo s tým....

jarmila2010
18. nov 2022

vitamin B doplnit..najlepsie bkomplex...aj D...muzovi sa kedysi robievali,ked mal vela stresu v praci...teraz,uz sa mu nerobia

seahorse27
18. nov 2022

Herpes pri alebo po viroze je normalny, imunitny system je zatazeny - tak sa to prejavi aj takto. Mavam to bezne, aj tesne po covide som mala. Mne zaberaju naplaste na herpesy alebo Zovirax. S lekarom konzultuj, ak by sa to velmi sirilo do okolia, keby by to mokvalo a neprechadzalo by to do fazy chrasty. Stimuluj imunitu - vysoke davky C-cka, D-cka, zinok a B-komplex.

zuzinka888
18. nov 2022

Nie herpes je imunitna reakcia. Tvoja imunita je oslabena a takto zareagovala. Nasad si vitaminy a koli covidu bud v karantene. Skore uzdravenie.

zuzanna33
18. nov 2022

Je to normálne pri viróze či slabej imunite telo sa len bráni.Staci doplniť dávku vitamínov

lenka7477
18. nov 2022

Len sa imunita zbláznila - nasaď vitamíny

sjana7
19. nov 2022

Kľudne mi napíšte ss

gabika0825
19. nov 2022

Treba si kúpiť herpesin, nanášať vždy vatovou tycinkou do ucha čo sú, tak tým nabrať a naniesť, v žiadnom prípade nechytat rukami, ani čistými.. lebo sa ro roznesie. A neoplachovat vodou. Iba nanášať stále ten krém dookola kým tam nebude nič. Ešte aj keď tam ostane take cervene miesto už len, tak stále natierať. A posilniť imunitu, vitamín B hlavne. Zdravá strava - zelena zelenina, ovocie, strukoviny…