Starnem a chcem to tempo spomaliť
mam 25 rokov,2 deti.zijem v polostastnom manzelstve..da sa povedat ze som celkom spokojna zo zivota.. 😀 mozno preto ma trapi taka malichernost ako vyzeram :- vzdy ked sa pozeram na seba v zrkadle vsimam si ze tvar mi akosi opadava,vrasky pri nose sa viac prehlbuju.tmave kruhy pod ocami sa zvyraznuju,akoby toho bolo malo sa mi vytvaraju akesi malicke bradavicky 😔 su malinke ako pehy ale zial nie su 😒 .staram sa o seba myslim ze primerane ,natieram sa olivovym olejom,dvakrat do tyzna si nanasam na tvar masku,stravujem sa zdravo a casto chudnem kedze som maskrtnica 😀 ...pouzivala som od isteho casu krem garnier v zelenej dozicke,potom som prestala pouzivat akekolvek kremi a vystacil mi panensky olivovy olej.ako u vas prebieha starnutie,kedze starneme od narodenie len nie rovnakym tempom.. 😉 pouzivate drahe znackove kremy,nocne sera,a ocne kremy.masky a take..budem rada ak napisete aka kozmetika vam vyhovuje.. 🙂
@zumbadance momentálne žiadnu. Radšej žiadnu ako si mám pokaziť pleť a ešte aj vyhodiť peniaze. Pravdupovediac nivea mi pokazila pleť až tak, že som potom roky musela používať drahú značkovú kozmetiku, aby som si dala pleť do poriadku. Potom som chvíľu používala Ryor - od neho kozmetika mi pleť nepokazila.
@zumbadance a idem vyhodiť krémy od kosmetika Regina - za tú som najnovšie vyhodila peniaze a zhoršila mi pleť.
@evabb35 naozaj? ako sa ti zhorsila?Inak ja som vyskusala od vichy,eucerin,bioderma kadeco a z tych co su na vrasky sa mi vzdy urobili take svrbiace pupaky,ja neviem asi nejaka zlozka mi nevyhovuje.Teray pouzivam niveaQ10 nocny a je super,a este si striekam ruzovu vodu,vraj to robi dobre 😀
@zumbadance inak absolutne ta chapem, u mna sa vsetko pokazilo po 30tke,aj som sice vela schudla,ale ta tvar,som z toho nestastna ako sa mi zmenila,co uz,je to aj genetika,podla mna kremy moc nepomozu...
@diusik Ako sa mi zhoršila? Mala som pleť ako puberťáčka - ešte aj na nose som mávala červené hnisavé pupáky, ktoré sa hojili strašne dlho, lebo som mala hlboko uložené hnisavé ložisko..to ani v puberte som nemala takú zlú, problematickú pleť ....vtedy som aj živila jeden kozmetický salón - každé 2 týždne som si musela dať poriadne vyčistiť pleť komplet, aby mi tie hnisavé ložiská pomaly likvidovali...no roboty mali so mnou ako na kostole. Tiež som Eucerin musela vyhodiť - tiež ma tuším svrbela pleť, ale to si už nepamätám presne...Vichy tiež išiel do koša - to u mňa nula bodov, to ma doslova svrbela pleť...škoda peňazí. Mala som si radšej hneď kúpiť značkovú drahú kozmetiku - aspoň by sa mi pleť nepokazila.
@evabb35 hmmm,to hej,ja som tiez vzdy nalatela na reklamy,ale teraz uz pouzivam jedine to co viem ze mi je dobre a hotovo,aj ke d hovoria ze nie je dobre pouzivat 100rokov ten isty krem,a co ked mne je ten jeden dobry?Inak byt oddychnuta s dobrou naladou tiez robi divy 😀 alebo tehotenstvo,to tak krasne naplni tie "prazdne" partie 😀
@evabb35
Jo,jo,...tomu verim..
mne moje tchyne porad rika..podivej, mam skoro 90 let a NIKDY jsem nepouzila krem ..ma vaaazne plet jako samet...
Ale to je Dar..to ma i muj muz i ji zdedila jedna z dcerek...
Je to o genech..jedna dcerka ma dokonce akne od narozeni...typicke akne.. ☹ a trapi se tim mooooc..protoze ve skole uz jsou "osklivi"se svymi poznamkami 😠 😠 😠
@irriss no pozeram aj google a taku nieveu ako pises som nenasla 😒 pozri
https://www.google.sk/search?q=nivea+q10&hl=hu&...
alebo zeby toto?
http://www.ponikuta.com/2010/09/nivea-q10-anti-...
@diusik
skoro jsem ji nenasla 😅
http://www.nivea.it/Prodotti/Linea-Corpo/angels...
@diusik táto je fialová, ale o jogurte sa nezmieňujú, ale zloženie má dobré:
http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivost-o-ple...
inak trochu mimo sice,aj smotanova maska je super,ten tuk jak sa ti vsiakne...ale co my obycajne zeny,hviezdy si daju botox a neriesia kremy
Ženy skúšali ste kozmetiku Mary Kay?je sice drahšia,ale s pletou robí divy,osobne mám vyskúšane.používam ju pol roka a ľudia vravia že dobre vyzerá moja pleť,je osetrena,očný krém je bomba,takisto aj ostatné veci,nedá sa kúpiť v drogérii,funguje to tak,že k vám príde kozmeticka poradkyna,ktorá vám ju ukáže,môžte všetko vyskusat a potom sa rozhodnete,ak by vám náhodou nesadla,dá sa vrátiť,a to sa v drogerii nedá.
@marcellka32 ja som pocula,ale nejak som sa k nej este nedostala
Ja budem mať tiež pomaly 25 na krku, ale nepripadám si stará, som jednoducho šťastná a beriem všetko čo mi život dáva. Pleť mám ako puberťák 😅 a vyskúšala som dosť prípravkov nič nezaberá a aj napriek tomu som sa vydala 😀 mám skvelého manžela, ktorý mi povie, že som krásna aj ked nie som namaľovaná a pripadám si ako striga 😝

@evabb35 aku kozmetiku pouzivas? 🙂