icon

Starnem a chcem to tempo spomaliť

zumbadance
28. sep 2012

mam 25 rokov,2 deti.zijem v polostastnom manzelstve..da sa povedat ze som celkom spokojna zo zivota.. 😀 mozno preto ma trapi taka malichernost ako vyzeram :- vzdy ked sa pozeram na seba v zrkadle vsimam si ze tvar mi akosi opadava,vrasky pri nose sa viac prehlbuju.tmave kruhy pod ocami sa zvyraznuju,akoby toho bolo malo sa mi vytvaraju akesi malicke bradavicky 😔 su malinke ako pehy ale zial nie su 😒 .staram sa o seba myslim ze primerane ,natieram sa olivovym olejom,dvakrat do tyzna si nanasam na tvar masku,stravujem sa zdravo a casto chudnem kedze som maskrtnica 😀 ...pouzivala som od isteho casu krem garnier v zelenej dozicke,potom som prestala pouzivat akekolvek kremi a vystacil mi panensky olivovy olej.ako u vas prebieha starnutie,kedze starneme od narodenie len nie rovnakym tempom.. 😉 pouzivate drahe znackove kremy,nocne sera,a ocne kremy.masky a take..budem rada ak napisete aka kozmetika vam vyhovuje.. 🙂

Strana
z5
diusik
1. okt 2012

@iwusca diky,no tak to potom ani nie je take drahe,asi budem kontaktovat tu poradkynu a uvidim,diky za typ.Pozerala som jednu v Novych Zamkoch,dufam funguje 😉

evabb35
1. okt 2012

@alenka777 tento krém si skúšala?
http://www.aryor.sk/main.php?kod_vyrobku=58&str...
a make-up - buď niečo od Dermacolu alebo od Max Factor

iwusca
1. okt 2012

@diusik 🙂 ak nebude fungovat tak si pozri tu http://marykay.sk/kariera_poradkyne.php tam su poradkyne uz na vyssich poziciach, cize tie urcite funguju a uz maju nejake tie skusenosti, a mas zaruku ze su fakt dobre a riadia sa etikou spolocnosti 😉 lebo bohuzial su aj take poradkyne, ktorym ide len o to ako co najviac predat a daju ti aj to co ti netreba 😒

diusik
1. okt 2012

@iwusca diky to som pozerala tu stranku,len v mojoim kraji je len ta zo Zamkov najblizsie,aj to neviem ci ona pride?Alebo ako toto funguje?Ja som tusim niekde videla aj katalog,myslis ze keby som sa k nemu dostala,tak by som si aj sama mohla objednat?

iwusca
1. okt 2012

@diusik katalog sice mame, ale predaj takto nefunguje. tu ide o to aby ta ta poradkyna videla a podla stavu tvojej pleti ti odporuci co mas pouzivat a da ti to aj vyskusat a ty sa potom rozhodnes ci si to kupis alebo nie🙂 ona ta nasledne bude pravidelne kontaktovat a "kontrolovat ta" ci ti to robi dobre a ci to spravne pouzivas a ked ti uz bude pripravok dochadzat tak ti doda novy ak buds chciet 🙂
skus jej zavolat, myslim zeby nemal byt problem aby prisla k tebe domov, a ak nebude mat cas tak ti da kontatkt na niekoho v tvojom meste 🙂

miskap2111
1. okt 2012

@zumbadance nečítala som všetky príspevky, ale určite mám radu. 🙂 Ja mám budem mať v novembri 44. Z vlastných skúseností, ale aj skúseností iných žien v mojom veku viem nasledovné- starnutie pokožky je individuálne- veľa zohráva genetika a typ pleti (všeobecne, mastnejšia pleť stárne neskôr). Veľa závisí aj od mimiky- prvé vrásky sú vždy mimické a tie sa bohužiaľ najskôr menia na hlboké. No a tretia vec- hydratácia- to môžeš dodržiavať v akomkoľvek veku a to nie len krémy, ale aj pitie vody a tekutín. Hydratovaná pleť je vypnutejšia a určite sa oplatí na to myslieť.. Samozrejme, je dobré (a nevyhnutné ) používať krémy primerané veku a typu pleti. No a ešte jedna veľmi dôležitá vec- odličovanie!! Na to nikdy netreba zabudnúť... No a na záver- vo veku okolo 45 rokov prídeš na to, že ani najdrahšie krémy vrásky úplne nevyhladia. No a potom budeš mať 2 možnosti- buď sa s tým zmieriš, alebo investuješ do botoxu a kyseliny hyalúronovej... Ale ako možno vidieť v médiách, nie vždy toto riešenie vyjde.

tanitta
1. okt 2012

ja by som napisala to ze plet treba udrziavat este ked zena vizera dobre a mladistvo lebo "starsiu" plet ktora obcas videla nejaky krem potom horsie vracat do mladych rokov...

evabb35
4. okt 2012

@zumbadance proti vráskam je najlepšie pleť hydratovať - zvonka, zvnútra - veľa piť, veľa čerstvého ovocia a zeleniny jesť a používať hydratačné masky, hydratačné krémy, hydratačné séra, hydratačné mlieka...na jar na jeseň si urobiť nejakú hydratačnú kúru...a už záleží na finančných možnostiach, dostupnosti a na citlivosti pleti akú značku pleťovej kozmetiky zvoliť...

marcellka32
24. okt 2012

Tak ženy na trhu je novinka,od biodermy Matriciane krémy na vrásky,su rozdelene podla veku 25+ sa používa Matriciane defense,potom 35+ sa používa Matriciane rides,a nakoniec 45+ Matriciane fermete,je este aj sérum Matriciane,idem si kúpit.

janka2273
12. júl 2013

A ja som celý život frčala na Maryne 😝 a teraz si dávam kokosový olej zvonka i zvnútra a na môj vek-40 snád nevyzerám až tak zle 😝 😝 😝 Drahým značkám neverím,je to len o prachoch a reklame na niečo,čo zas až tak nefunguje..niekedy spraví bravčová masť viac,ako Bioderma 🙂 Alebo si kúpte v lekárni obyčajný Ambiderman,čo je základná mastička,s ktorou sa robia miešané mastičky v lekárni..je výborná,nemastí,hyhratuje a je bez parfému..1-2€ ,záleží od veľkosti balenia..nesnažte si v mladosti preplácať tvár-aj tak vám to nepomôže...

drajnovae
27. sep 2013

Som čerstvá 50,stále som riešila svoj vzhľad,všetko sa mi zdalo nedokonalé,až teraz sa mi darí byť nad vecou a zmierila som sa s tým,aká som.A pritom to vôbec nie je také zlé,ako som to cítila .S dcérou vyzeráme ako sestry,v práci mi neverili,že oslavujem 50.Čo sa týka kozmetiky,používam výrobky z Avonu,na Vianoce si kúpim drahšie krémiky,cez rok lacnejšie.Treba vyberť cielene,čo pleť potrebuje.

tllyli
9. jan 2016

Ahojte, pracujem pre tv Markíza. Do jednej z našich relácií hľadáme manželský pár resp. partnerov, ktorí prejdú veľkou premenou po ktorej budú vyzerať minimálne o desať rokov mladšie 🙂 Ak máte vy a váš partner problém s vizážou - napríklad problematický chrup, vačky pod očami, ovisnuté viečka, odstávajúce uši, problematickú pleť, prepadnutú tvár, nepekné vrásky... Píšte nám na mail: ... casting@markiza.sk Možno pomôžeme zmeniť život práve vám alebo niekomu z vašich blízkych, koho nám odporučíte. Pekný víkend želám!

deniskaddd
12. jan 2016

Skúste tieto výrobky, sú skvelé, vyrobené z aloe vera čisto na prírodnej báze. Info na deniskaddd@azet.sk
Link:
https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Sho...

lindusss176
20. jan 2016

Ahoj ja mam tiez 25 rokov jedno dieta. Nakolko starnutie nikto nedokáže zastaviť, čo je samozrejme prirodzene, ale mozeme ho aspon spomali akokeby tou správnou kozmetikou a zivotospravou a samozrejme psychickou pomohodou. Ja som začala na odporucanie kamaratky pouzivat nemecku prirodnu kozmetiku. Objednavam cez www.naturonline.sk a som max. spokojna. Kupujem si z tede nie len kozmetiku ale aj vyzivove doplnky. Fakt 100% odporucam. Vyskusaj a daj vediet ci si spokojna ale urcite budes🙂)))

nikamika
4. apr 2016

Ja vrelo doporučujem tradičnú kozmetiku Dr.Dudek a najlepšie je na noc si dávať regeneračnú masť z mumia a na deň nechtikovu masť. Pleť doslova ožije a hĺbkovo sa zregeneruje a vyplní. Základ produktov je totožný štruktúre našej pleti a preto sú viditeľné výsledky 🙂

middlesboro
11. feb 2018
Používateľ middlesboro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od middlesboro.
karima512
25. okt 2023

ja mam 42 a davam raz rocne kuru od sunday natural, je tam
SPERMIDÍN - Extrakt z pšeničných klíčkov
Resveratrol - liposomálny
Vitamín D3 + K2
ku kazdemu si dogugli na co to je
https://www.vitarian.sk/clanky/spermidin

petra8786
25. okt 2023

@zumbadance si málo hydratovaná,na to ti z vonka nič nepomôže,ani kremiky ani oleje....pi veľa....veeela vody,čistých odstavených doma štiav,jedz čerstvú zeleninu,hlavne zelenú a zmiznú aj kruhy aj suchá pokožka

Strana
z5