icon

Stehy po laparoskopii

paja003
23. jún 2020

Prosím Vás, v komentári prikladám foto po laparoskopii.
Som týždeň po vybratí apendixu, rany sa mi pekne zahojili, nebolia. Len tá jedna vľavo, odkiaľ to vyberali ma stále veľmi bolí vo vnútri, mám tam akoby vypuklinu nad ranou a jamku pod ranou, ale vidieť to len keď stojím a chodím, keď ležím, vypuklina zmizne. Je to normálne alebo ma nejak zle pošili, bojím sa, či to nemôže byť pruh. To, že ostatné vpichy ma už vôbec nebolia a tá ľavá strana mi nedovolí sa ani hýbať poriadne. Mal to niekto podobne alebo mi to viete vysvetliť, čo to môže byť? Ďakujem za každú odpoveď

paja003
autor
Autor odpoveď zmazal
laguna28
23. jún 2020

Týždeň je krátka doba na zahojenie po takom zákroku. To čo máš je podľa mňa v poriadku. Mňa operovali laparoskopicky pred mesiacom. Zvonku pekne zahojene ale vnútorné stehy sa hoja trochu dlhšie. A sem tam ešte pri prudkom pohybe cítim to vnútorné šitie

paja003
autor
23. jún 2020

@laguna28 neviem, mňa trápi hlavne tá bolesť. Po zákroku som brala 2 dni tbl od bolesti a teraz po týždni som musela začať znova 😟

zarka2020
23. jún 2020

@paja003 ahoj.. Tiež mi pred mesiacom a pol vyberali slepak... Ja som už týždeň po vybratí nemala bolesti.. Ešte počkaj a ak náhodou ta bude bolieť tak aj napr za obvodnym...mohki ti tam zabudnúť steh alebo co keď ta to stále boli.

sllavienka
16. apr 2025

@paja003 ahoj, ako to nakoniec dopadlo? Mam rovnaky problem. Vdaka

paja003
autor
19. apr 2025

@sllavienka ahoj, zahojilo sa to nakoniec. Všetko chcelo trošku viac času. Ak si spomínam, tak do mesiaca už bolo všetko úplne ok. Držím palce

sllavienka
19. apr 2025

@paja003 ďakujem, potešila si ma