Štípance v hrdle

11. feb 2024

Je to normálne, ze ma uz tyzden stipe a reže v hrdle bez toho, aby sa postupne vytrácala ta bolesť… ja uz som na prášky. Som tehotná, nic nemozem. Vyplachujem, pijem salviovy caj, citron, med, som v teple, vela tekutín a mna stale reže v hrdle ako keby prehĺtam žiletky a hlavne v noci. To sa neda vydrzat. Rano idem k dr a nech mi da antibiotiká. 😭😭😭

lulu8491
11. feb 2024

Je to normálne. Doktor ti dá antibiotika, ktoré môžu tehotné 🙂 A so šalviovym čajom by si to nemala preháňať, môže vyvolať predčasne sťahy maternice.

autor
11. feb 2024

@lulu8491 Dakujem za odpoved, uz som pred pôrodom, preto som aj nervózna, bojim sa, ze mala odomna nieco chytí. Preto pijem ten salviovy caj, lebo si myslim, ze uz mi neublíži.

basska_b
11. feb 2024

Ja som mala toto tiez, ale po porode :( Zapal hrdla zial vyliecia len antibiotika, treba sa ist poradit k Dr. Mne poradili kalciovy sirup, ked som bola v 9.mesiaci. nastastie to preslo, stratila som hlas vtedy.

autor
11. feb 2024

@basska_b babatko to nedostalo? Mna to trápi, lebo mozem porodiť uz kedykolvek a bojim sa o nu

basska_b
11. feb 2024

Jooj nie, ono, to je taka bakterialna zalezitost vo Vasom hrdle... ako, zavisi od toho, ako moc kychate, ako to sirite okolos seba. Ja som to stihla do porodu preliecit. A pred dalsim porodom COVID. Bala som sa, ze budem rodit na izolacke s doktorom v skafandri, ale doktorka ma upokojila, ze to sa uz nerobi. A stihla som sa vyliecit,za 3 tyzdne po covide som potom rodila