icon

Štípanie a pálenie jazyka bez zjavnej príčiny

michal013
24. nov 2025

Dobrý deň takto začalo to bielym ako keby vlasatym jazykom potom po mesiaci ako to začalo som dostal vysoké horúčky boleli uzliny zuby uzliny boli zväčšené a celkovo strašná únava tu mám doteraz z testov vyšlo len pozitívne ebv ale prekonané niekedy v minulosti a že mám protilatky NATO crp som mal vtedy 117 že som mal nejakú bakteriálnu infekciu potom som bol aj na ORL strašne moc krát asi u 4 ORL kde robili každý stery nikde nič ani candida ani nič len teraz pred mesiacom streptokok typu c dala mi penicilín ten som vybral ale bez zmeny jazyk páli stipe a aj to podnebie pri tých horných zuboch jazyk páli asi 3-4 mesiace minulý týždeň nepalil a teraz znova začal podnebie stále a ta sliznica sa mi zdá iná ako som mával,mával som úplne ružový pekný jazyk a teraz je stále biely a taký žltý povlak dá sa zoskrabnut a zapacha candida to nieje zo sterov nak krvné testy všetky vporiadku tiež sa robili asi 3x a jediné to že mám veľa kazov ale zuby má nebolia príkladam foto jazyka zo spodu je vporiadku keď si prejdem po ňom zubami jemne alebo perami zostane takýto už si neviem rady skúšal som všetky ústne vody aj s chlorhexedinom aj glimbax aj gély vitamíny B2 a B6 a vitamín D a zinok nepomohlo dokonca aj medoflucon na kvasinky aj keď to kvasinky neboli jazyk je strašne drsný mám pocit ako keby mám na ňom piesok sliny mám normálne ružovú mám len špičku jazyka ďakujem

Štípanie a pálenie jazyka bez zjavnej príčinyŠtípanie a pálenie jazyka bez zjavnej príčinyŠtípanie a pálenie jazyka bez zjavnej príčinyŠtípanie a pálenie jazyka bez zjavnej príčiny
annnna18
24. nov 2025

@michal013 za mna normalne vyzerajuci jazyk, a ked ti 3 krat robili stery a 3 krat nic nenasli ja by som sa priklonila k tomu ze je to ok. Skusila by som max nejake probiotika su aj vyslovene na ustnu dutinu pozri si M33 od Andreja medveda alebo Probiodent. Samozrejme tie kazy na zuboch si daj do poriadku

michal013
autor
24. nov 2025
@annnna18

@michal013 za mna normalne vyzerajuci jazyk, a ked ti 3 krat robili stery a 3 krat nic nenasli ja by som sa priklonila k tomu ze je to ok. Skusila by som max nejake probiotika su aj vyslovene na ustnu dutinu pozri si M33 od Andreja medveda alebo Probiodent. Samozrejme tie kazy na zuboch si daj do poriadku

@annnna18 boli ma ten jazyk aj to horné podnebie strašne to páli stipe vždy ráno je to ako tak vpohode a doobeda to začne predtým to tak bolo že aj večer to vždy bolo lepšie ale teraz stále páli veľmi a stipe to

michal013
autor
24. nov 2025
@michal013

@annnna18 boli ma ten jazyk aj to horné podnebie strašne to páli stipe vždy ráno je to ako tak vpohode a doobeda to začne predtým to tak bolo že aj večer to vždy bolo lepšie ale teraz stále páli veľmi a stipe to

@michal013 ta sliznica je taká drsná keď si prejdem do opačnej strany tak je to ako na tých prvých fotkách také ako keby vlasate vystúpene tie papily

anonym_42fb96
26. nov 2025

Doc siebert so študentmi v MT sa tomu venujú odporúčam sa tam objednať