Strach z každej bolesti

5. máj 2023

Nerozumiem čo je to somnou. Ale od pôrodu všetko nejako ťažko znášam. už 3 krat za 3mesiace chorá. Vždy pri tej chorobe mám pocit že sa mi to nikdy nezlepší , strach ze bude len horšie. Teraz napríklad má boli hlava , aj včera bolela a neviem to zobrať tak ze jednoducho boli hlava a prejde to. Ale už sa bojim čo má boli zas hlava , pocity ze stále viac a viac a strach ze z toho bude niečo horšie 🙄
V noci keď kojím malú sa cítim zas posledné dva dni na chorobu. (Cez deň to nejako nepociťujem, najviac v noci keď vstávam k malemu) Bolesť hrdla , celkovo taka bolesť tela ako pred chorobou a ja už sa zas bojim že budem chorá a musím sa pritom starať o dve deti 😒

panelacikova
5. máj 2023

tak vitaj v klube. svoje bolesti prijmi ako súčasť tvojej osoby a bude sa ti ľahšie žiť a ľahšie bolesti znášať. a ak je to čisto psychického rázu, budeš mať dokonca veľkú šancu, že vymiznú.

autor
5. máj 2023

@panelacikova máš tiež taký problém ? Ďakujem za radu. No neviem ako to prijať 😒

panelacikova
5. máj 2023

trpím chronickou boreliózou... už som si zvykla. chválabohu, ešte vládzem chodiť a fungovať. bolesti mi však behajú denne a po celom tele. čo už. už len nejak vychovať dcéru, to je jediné, čo si prajem.

0silvia0
6. máj 2023

Vedome tie myslienky odhanaj. Boli ma hlava, no a co. Milion ludi na celom svete boli hlava, hrdlo. Prejde to, nic to nie je. Atd.

terry658
6. máj 2023

Môže to byť aj hormónmi po pôrode. A tiež nedostatkom spánku. Skús si vyhradiť čas pre seba bez detí, nech si aj mentálne oddýchneš.

fadama
6. máj 2023

Tak sa rozhodni ci máš malú ci malého? 😆😅
Ja sa tiez bojím každej bolesti aj ten najmenšej 🙄

janetinka27
6. máj 2023

@fadama ma dve deti pise🙂