icon

Strašná bolesť hrdla

22. jan 2023

Baby co vám pomáha najlepšie? Ideme na lyžovačku a mňa to takto zmohlo, dajte nejaké ucinne tipy ďakujem

dadka128
22. jan 2023

Strepfen +plus ten mne vzdy zaberie .. alebo dorytricin to je antibioticke, fajn je aj kloktat slanu vodu a vela vitaminov

dzulli1980
22. jan 2023

U mňa Strepsils plus sprej.

vevulik18
22. jan 2023

Za mna po poslednej skúsenosti dorithricin 🙂

miselar
22. jan 2023

Za mňa žiadne tieto drahé preparáty nepomáhajú .Kloktam morskú soľ .dám do vody za lyžičku vykloktam aj tri až 5 denne a mentolové cukríky .za mňa najlepšie na hrdlo

janetinka27
22. jan 2023

mne skoro nic nepomaha, hrdlo ma silno bolieva. dorithricin nic, jox sprej na chvilu, neo angin cukriky nic atd.
slana voda, salvia pomahaju, priessnitzov obklad je ucinny. no naposledy som pochodovala celu noc, nepomahalo od bolesti nic, pomohla az tabletka

marrydreamkas
22. jan 2023

zabal na noc okolo krku z oleja alebo masti, ja som si naposledy dala husaciu, do rana zlepsenie o 90%

autor
22. jan 2023

Čím viac tabletiek na hrdlo si dávam tým viac ma boli..

autor
22. jan 2023

Salviovy čaj som dnes pila, aj slanou vodou kloktala.. Zajtra idem Dr, pravdepodobne zase skončím na atb.. Hlavne ze som jedny pred 2 týždňami dobrala...

marrydreamkas
22. jan 2023

uz 2x za sebou ma to zachranilo

autor
22. jan 2023

@marrydreamkas skúsim ďakujem

marrydreamkas
22. jan 2023

ja som na jesen atb, a napriek tomu asi mesacna bolest hrdla, najma vecer a v noci, dalsie atb, ale tie som odmietla a skusila ten zabal

monillia
22. jan 2023

@autor vygoogli si puling oil alebo mlganie oleja,mne to pomáha, mávala som dosť často angin,teraz len trochu nekomgortu cítim v krku a zaberie mi to

ivka21
23. jan 2023

Mne cukríky ako strepsils vôbec nezaberajú. Najlepšie je kloktat slanou vodou, piť škoricový čaj potom natrieť krk slávitonom. Alebo zábal o octovy na krk

gabika128
23. jan 2023

Strepsils sprej, taká červená vodička, bolesť aj utlmí. Tento jediný mi zaberá na ozaj veľkú bolesť hrdla. Treba si dávať pozor, čokoľvek na hrdlo berieš, nesmieš potom aspoň hodinu, najlepšie 2 hodiny jesť a piť.

oblecenieavecicky
23. jan 2023

Kloktať slanú vodu, plus obklad na krk zo slanej vody, jox. Mne nepomáhajú žiadne pastilky, ani doritricin.