Strašná bolesť hrdla
Baby co vám pomáha najlepšie? Ideme na lyžovačku a mňa to takto zmohlo, dajte nejaké ucinne tipy ďakujem
U mňa Strepsils plus sprej.
Za mna po poslednej skúsenosti dorithricin 🙂
Za mňa žiadne tieto drahé preparáty nepomáhajú .Kloktam morskú soľ .dám do vody za lyžičku vykloktam aj tri až 5 denne a mentolové cukríky .za mňa najlepšie na hrdlo
mne skoro nic nepomaha, hrdlo ma silno bolieva. dorithricin nic, jox sprej na chvilu, neo angin cukriky nic atd.
slana voda, salvia pomahaju, priessnitzov obklad je ucinny. no naposledy som pochodovala celu noc, nepomahalo od bolesti nic, pomohla az tabletka
zabal na noc okolo krku z oleja alebo masti, ja som si naposledy dala husaciu, do rana zlepsenie o 90%
Čím viac tabletiek na hrdlo si dávam tým viac ma boli..
Salviovy čaj som dnes pila, aj slanou vodou kloktala.. Zajtra idem Dr, pravdepodobne zase skončím na atb.. Hlavne ze som jedny pred 2 týždňami dobrala...
uz 2x za sebou ma to zachranilo
@marrydreamkas skúsim ďakujem
ja som na jesen atb, a napriek tomu asi mesacna bolest hrdla, najma vecer a v noci, dalsie atb, ale tie som odmietla a skusila ten zabal
Mne cukríky ako strepsils vôbec nezaberajú. Najlepšie je kloktat slanou vodou, piť škoricový čaj potom natrieť krk slávitonom. Alebo zábal o octovy na krk
Strepsils sprej, taká červená vodička, bolesť aj utlmí. Tento jediný mi zaberá na ozaj veľkú bolesť hrdla. Treba si dávať pozor, čokoľvek na hrdlo berieš, nesmieš potom aspoň hodinu, najlepšie 2 hodiny jesť a piť.
Kloktať slanú vodu, plus obklad na krk zo slanej vody, jox. Mne nepomáhajú žiadne pastilky, ani doritricin.

Strepfen +plus ten mne vzdy zaberie .. alebo dorytricin to je antibioticke, fajn je aj kloktat slanu vodu a vela vitaminov