Čo robiť pri pokračujúcej bolesti ucha?
Prosím poraďte čo urobiť v takúto nočnú hodinu. Dneska mi prepichovali ucho ako som už písala nižšie a teda stále ho mam brutal zaliate,hluché , búcha mi v ňom praská a vyteká veľa tekutiny no žiadna úľava a boli príšerne. Mala som o tretej ibuprofén , potom som si dala o deviatej polku ale vôbec nezabrala a neviem čo teraz urobiť 😫 kojím 10mesacnu dcérku
Choď na ORL pohotovosť.
@saska00 meli to dat atb, pokud nedali, tak smer orl pohotovost/ambulance. To bohuzel jinak nebylecis.
@bluemoon24 jasne mám atb predpísané od poobedia len som nestihla vybrať teraz ráno pôjdem , ale to neverím že je normálna takáto bolesť a že to tak dlho vyteká a toľko 😫 som na paralelne a čakám kým bude 7
@saska00 bolest je to hrozna, ja jsem mela zapal pres vanoce a prvnich 48h nez mi zabrali atb jsem byla jak mrtvola. Jen jsem se dopovala leky proti bolesti a spala. Nastesti mamka si vzala syna k sobe a muz se staral o me. Takze rychle nasadit atb a vydrzet. Vytekat z ucha ti muze klidne i 2 tydny.
Zapal,stredneho ucha asi.......sip k lekarovi. Mne pomahal nahriaty vankusik......vankus nahriat, prilozit a lahbyt na bolave ucho. Plus silnejsie lieky od bolesti. Mne atb nepomohli na to.
Bolest ucha je hrozna... drzim palce

@saska00 skus si dat paralen. Ale cely. Mozes to striedat s ibuprofenom po 4 hodinach. Ak bude bolest neznesitelna tak pohotovost.