icon

Strašne sa potím

katkavrazelova
17. apr 2013

ja som nikdy takéto niečo nemala ale v poslednej dobe sa stále potím za každej činnosti aj ked len sedím u telky skušam všetky možné antiperspiranty a nič nezaberá cítim sa velmi trápne ked idem z deťmi niekam von a po10 min som spotená vyzerám ako by som bežala maraton.Nemožem si obliecť svoje oblubené tričko na seba hádžem rozne saka a svetre aj ked je vonku teplo a slnečno,iné zdravotné problémy nemám žiadne poruchy štítnej ani vysoký tlak nič....počula som o niečom z lekárne dricolor alebo excipial deo forte ak máte skúsenosť prosím podelte sa 🙂za každú radu budem vdačná.

Strana
z2
janka2273
19. apr 2013

@ivulik91 je to fakt účinné🙂) 😉

katka1981
19. apr 2013

@katkavrazelova, kedy ti brali krv na hormony stitnej zlazy?

katkavrazelova
autor
20. apr 2013

@ivulik91 inak aj mne po dvoch dňoch zabral a tiež som štastná dnes včera už som chodila celý deň v mojom naj. tričku:D

katkavrazelova
autor
20. apr 2013

@katka1981 ahoj v piatok a štítna to neni zdá sa že to bude niečo iné v pondelok idem na CT.

katka1981
20. apr 2013

@katkavrazelova, ach jaj, drzim ti velmi palce, napis prosim ako si dopadla, dufam, ze nic vazne. Tehotna nemozes byt? Mne bolo teplo len tehotnej a pri zvysenej cin. stit. zlazy.

katkavrazelova
autor
21. apr 2013

@katka1981 nie to určite nie ....ok dám vediet tiež dufam že to bude dobré. 🙂

nanulik
21. apr 2013

ja mám podobný problém, resp. mala som, ja sa už niekolko rokov liečim na zníženu funkciu štítnej žlazy. teraz sa potím len pri stresových situáciách (napr. pred skuškou alebo pohovorom) vtedy mi je zima ale pod pazuchami veliké kolesá mokré. to mi doslova tečie dole malým prudom po ruke...

a raz za čas si doprajem niekolko dní pitie šlaviového čaju, šalvia pomáha zastaviť potenie

margaretka
22. apr 2013

@ivulik91 tak to srdecne gratulujem ! lebo mne len prvy krat a uz na daslie pouzitia nie.
teraz mam odaban ale stipe svrbi presne ako driclor...ucinok zatial ziadny

margaretka
22. apr 2013

@nanulik ja pijem uz v kuse dva mesiace ale zemna zatial ziadna raz snad nastane 🙂
na odporucania a referencie som si objednala teraz podpazusne vlozky lepiace na telo. som zvedava ake budu.
Purax zo stranky nepotsa.sk

nestee
Odpoveď bola odstránená
nestee
Odpoveď bola odstránená
ewca
22. apr 2013

driclor je sice ucinny, ale vies kolko je tam aluminia, take zdravotne riziko by som nepodstupila, skus toto, je to cisto prirodne, http://www.tiande-objednavky.sk/tiande-objednav... ... blizsie info cez IP ak by si mala nejake otazky... ale asi by som skor ako zacnes nieco taketo kupovat isla k dr., ked to nastalo takto nahle, mzno je niekde problem, hormonalny profil, alebo nieco take, drzim palce 🙂

margaretka
23. apr 2013

@ewca za ucelom ucinku vyskuca clovek cokolvek, ale ak nepomoze taka doslovne zieravina ako driclor alebo odaban, tak na prirodne neverim..... a ozaj predstava co riskujeme vo svojom lymfat. systeme....

ewca
23. apr 2013

@margaretka tak driclor pravdepodobne pomoze, mam kamaratku, ktora to pouziva, aj ja som si to chcela kupit, ale ked som si precitala, co to obsahuje, tak som si povedala, ze teda to mi za to nestoji... a teda ona mi hovorila tak, ze ono to zastavi potenie na tych miestach kde si ho aplikujes, ale organizmus sa schladit musi a niekadial ten pot odist musi...potit sa budes stale, len na inych miestach...aspon tak som to pochopila

margaretka
26. apr 2013

ahojte babenk, tak ako po niekolkych dnoch, co vam zabralo? nestipal driclor? nespustilo sa potenie na inom mieste?

Strana
z2