icon

Strata vlasov u manžela po 50tke

Včera o 12:57

Chcem s spýtať, či riešia chlapy stratu vlasov po 50. Manžel, sa s tým nevie zmieriť. Do 40 rokov mal hustú hrivu a teraz? Transplantaciu určite nepodstupi. Nejaké lieky, vitamíny, alebo škoda peňazí? Vďaka za nejaké tipy.

oriesocek
Včera o 12:59

Nie, môj vôbec nerieši. Striha sa na 3 mm každých pár dni (nie úplne na koleno) a vôbec to nerieši, berie to ako fakt. Nastreliť sa na také ani nedá- keď už je plošina veľká

anonym_934834
Včera o 13:02

Skoda penazi.

pr85
Včera o 13:03

@anonym_autor Mám peknú plesinku a som s ňou vyrovnaný a spokojný.

anos18
Včera o 13:05

@anonym_autor ja si tiež myslím, že prípravky mu nepomôžu.

stellarstar
Včera o 13:05

Nie môj abs nerieši, ostrihnem ho na krátko a život ide ďalej, my akceptujeme a vieme s tým žiť že starneme

minenkaa
Včera o 13:22

Nepomôže nič,len sa zmieriť alebo transplantácia
Musí si jednoducho uvedomiť ,že starne

anonym_e13ef6
Včera o 13:30

@anonym_autor nepomôže nič a dlhodobo ani tá transplantácia, keď tam vlasy už nerastú, to znamená, že pokožka hlavy už nie je vyživená. Pri transplantácií jej dodajú výživu ale tá sa časom spotrebuje a znovu vlasy vypadnúť 🙂 Môže si dať nalepiť tupé.

terezka1947
Včera o 13:50

Keď je to na genetika.....čo urobíš? Môj manžel sa trápil už pred svadbou,no pochopil,že jeho hodnota je v niečom inom ako vo vlasoch 🤷strihá sa nakrátko.
Ako manželka ho podpor😉prejde ho to.

zara3
Včera o 13:56

Pozri, ty mu musis dat sebavedomie, ze to je v poriadku a ze ho lubis aky je. Takto na to aj nebude mysliet a vyrovna sa s tym. Ked ty sa budes vekom menit a trapit sa a tvoj ta podpori aj s kylami naviac, tak ty sa budes citit dobre a prijmes seba a svoj vek sebavedomo. Podpor ho, povedz ze je pre teba sexy, ked mu nezalezi na inych zenach, bude mu to fuk bud s plesou alebo si hlavu oholi.

autor
Včera o 13:59
@zara3

Pozri, ty mu musis dat sebavedomie, ze to je v poriadku a ze ho lubis aky je. Takto na to aj nebude mysliet a vyrovna sa s tym. Ked ty sa budes vekom menit a trapit sa a tvoj ta podpori aj s kylami naviac, tak ty sa budes citit dobre a prijmes seba a svoj vek sebavedomo. Podpor ho, povedz ze je pre teba sexy, ked mu nezalezi na inych zenach, bude mu to fuk bud s plesou alebo si hlavu oholi.

@zara3 ja s tým nemám problém. Ostrihať si ten zbytok vlasov nechce. Sťahuje si ich do gumičky a za mňa to je smiešne.

sticker
baboobchod
Včera o 14:26
@anonym_autor

@zara3 ja s tým nemám problém. Ostrihať si ten zbytok vlasov nechce. Sťahuje si ich do gumičky a za mňa to je smiešne.

@anonym_autor vlasy v gumičke u chlapa 😱, preboha, veď to je oveľa horšie ako plešina 🙈

pr85
Včera o 14:42
@baboobchod

@anonym_autor vlasy v gumičke u chlapa 😱, preboha, veď to je oveľa horšie ako plešina 🙈

@baboobchod Presne. Ja mám síce plesinu a často mi žena boli hlavu, ale mám k tomu aj bradu. A kombinácia holá hlava a brada sa mi páči.

anonym_7c0399
Včera o 15:11
@anonym_autor

@anonym_autor Spokojne mu aj diskusiu ukaz. Plesinka nevadi, dokonca ani nakratko vystrihana hlava, alebo uplne hlava bez vlasov. Vela chlapov je ozaj fesakov aj bez vlasov.

Ale ziadny, opakujem ziadny, chlap s plesinou a dlhymi vlasmi v gumicke fesakom nie je. Nikto. A moze mat vysportovane telo, cool vibe, ale taketo vlasy to uplne vsetko zabiju. Prec s tym.

autor
Včera o 19:31
@anonym_7c0399

@anonym_autor Spokojne mu aj diskusiu ukaz. Plesinka nevadi, dokonca ani nakratko vystrihana hlava, alebo uplne hlava bez vlasov. Vela chlapov je ozaj fesakov aj bez vlasov.

Ale ziadny, opakujem ziadny, chlap s plesinou a dlhymi vlasmi v gumicke fesakom nie je. Nikto. A moze mat vysportovane telo, cool vibe, ale taketo vlasy to uplne vsetko zabiju. Prec s tym.

@anonym_7c0399 aby som upresnila, on si sťahuje do gumicky ten zbytok na budúcej plesine - kamufláž. Je ostrihany normálne na krátko.

anonym_11afb8
Dnes o 10:15

moj bol na transplantácii, nevedel sa s tým zmieriť a problém vyriešený. Bol 2x, prvýkrát hneď, keď mu začali ubúdať vlasy, s tým, že mu Dr. povedal, že to pôjde ďalej a potom príde dorobiť zvyšok. Asi o 5 rokov bol opäť. Odvtedy je na tom rovnako.