icon

Sú vaše znamienka na krku ohrozením?

nadaa1
5. jan 2025

Mám také znamienka na krku a jedno mi odpadlo neškrabala som to ani nič jednoducho mi odpadlo je ti ok ? Alebo môžem niečo dostať ? Má niekto skúsenosti? Ďakujem

Sú vaše znamienka na krku ohrozením?
micusa2222
5. jan 2025

@nadaa1 sleduj , ako tu bude po odpadnutí znamienka..ak bude niečo červené alebo bolestivé, tak by som išla ku kožnej...

denisa_deniska
5. jan 2025

@nadaa1 podľa mňa sú to skôr bradavičky, poriešila by som si to postupne. Začne sa to množiť, rásť, a máš to na dosť viditeľnom mieste. Znamienko len tak neodpadne.

nadaa1
autor
5. jan 2025

@denisa_deniska a tie bradavičky sú neškodné ?

lasona
5. jan 2025

Sú to fibromy,papilomy, kožné výrastky, odstraňuje to kozna, sama to nedávaj dole, veľmi to krváca. A nevadí, keď to samé odpadne

ivec16
5. jan 2025

@lasona suhlasim

rachel36a
5. jan 2025

@nadaa1 papilomy, teraz mi odstraňovali kopu ns koznom...nic sa nestane keď si si zachytila a odpadol...tiez sa mi to stáva...

koniarova
5. jan 2025

Daj si to urobiť u kožnej. Načo čakáš?

taktotedanie
5. jan 2025

@nadaa1 toto ti poriesi kozna laserom objednaj sa na co cakas?

kat_y
23. apr 2025
@rachel36a

@nadaa1 papilomy, teraz mi odstraňovali kopu ns koznom...nic sa nestane keď si si zachytila a odpadol...tiez sa mi to stáva...

@rachel36a chcem sa Vás opýtať. Keď Vám to odstraňovali na kožnom, koľko ste platili? Naša kožná berie 2€ za kus (nejako to vypaluje elektrinou). Zaplatila som 46 eur a najväčšie mi aj tak ostali lebo ich poriadne nevidela keďže sú svetlé. Spravili sa mi teraz v tehotenstve. Či mám skúsiť ešte inde kožné lebo zase dať toľko peňazí mi príde dosť. Ostalo ich ešte mrte

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
rachel36a
23. apr 2025
@kat_y

@rachel36a chcem sa Vás opýtať. Keď Vám to odstraňovali na kožnom, koľko ste platili? Naša kožná berie 2€ za kus (nejako to vypaluje elektrinou). Zaplatila som 46 eur a najväčšie mi aj tak ostali lebo ich poriadne nevidela keďže sú svetlé. Spravili sa mi teraz v tehotenstve. Či mám skúsiť ešte inde kožné lebo zase dať toľko peňazí mi príde dosť. Ostalo ich ešte mrte

@kat_y tak keby platim 2€ za kus tak super...ja som platila za jednu oblasť 30€... napríklad na stehne som mala 5 za 30€, jedna pazuchou 8 za 30€.. ak ich tam bolo viac tak som za jednu oblasť platila 50€... celkovo som tam nechala okolo 250€... odstraňovali mi to kauterizaciou ( elektrickou ihlou(