icon

Suché oči a úľava od Hylo Care kvapiek

13. apr 2025

Ahojte pisal som tu prednedavnom ohladom suchych oci … palia ma rezu cervene ani velmi nesu ,no studeny vzduch a celkovo kolujuci vzduch je premna peklo .. na očne som objednany o 2 tyzdne a ja neviem ani ako mam tie 2 tyzdne fungovať.. kupil som si hylo care kvapky no parkrat som ich uz dnes kvapol ale velky rozdiel necitim … co by mohlo pomocť? Nikdy som takto suche oci nemal, vlastne ja ani neviem ci su suche alebo je problem v niecom inom ale je to velmi obmedzujuce ak to niekto zažil tak vie..

Strana
z2
andreagartnerova
13. apr 2025

Ja som sa a takýmito očami trápila mesiac, na pohotovosti mi povedali, že suche očí a nakoniec ma zobrali urgentne k ocnemu a mala som infekciu a kvapka som antibiotiká.

autor
13. apr 2025

@andreagartnerova aha a mali ste aj nejake ine priznaky lebo ja nemam ani oci nejak na pohlad cervene ani hnisave proste nic , iba palia a slzia…

pokemonkaa
13. apr 2025

obvodny lekar moze predpisat ocny antibioticky krem ophtalmoframykoin, tym jemne potriet cele oci

dettilv
13. apr 2025

Ja som sa trapila skoro rok, nevedela som čo mi je. Očná mi dala kvapky hylo Forte,odvtedy mám pokoj

autor
13. apr 2025

@pokemonkaa aha ale pri infekcii by boli aj ine priznaky nie len suche oko .. no pojdem aj za obvodnou doktorkou aj ked si myslim ze ta toho vela neurobi a posle ma len na ocne ako uz objednany som..

autor
13. apr 2025

@dettilv ajja mam od nich len tieto co mam by mali byt na menej zavazne syndromy sucheho oka tak ja dufam ze tiez ma zbavia mojich problemov lebo toje chvilami na nevydrzanie…

andreagartnerova
13. apr 2025

Neskutočne ma pálilo, citlivá som bola na svetlo už pri konci. Inak žiadne začervenanie, nič

lukbe
13. apr 2025

Išla by som na pohotovosť. Môže to byť aj alergia.

autor
13. apr 2025

@lukbe no myslim si ze z pohotovosti ma rovno vyhodia stym ze si mam kupit kvapky a toje vsetko … nemam tam ani jednu dobru skusenosť preto tam nechcem isť a zatial skusim este raz nakvapkat

taktotedanie
13. apr 2025

Na vecer vita pos mast
Co chces zazracne kvapky co kvapnes 4x a uz vec vybavena?!
Je to proces zhojenia
Alergie?

autor
13. apr 2025

@taktotedanie tak si dokupim aj tu na večer .. alergie nemam alebo o tom neviem no .. nikdy som taketo problemy nemal , netvrdim ze to alergia byt nemoze no skôr si myslim žeby stym boli aj ine priznaky ale tak neviem niesom odbornik

taktotedanie
13. apr 2025

Ani siche oci neporiesia 4 kvapky do oka, fakt nie..
Casto treba pridat protizapalove kapky tie su len na predpis
Tepreticky aj alergia no to tu mozme hadat pokial ti tie oci nepozrie lekar na strbinovej lampe, skusaj hladat skorsi termin

autor
13. apr 2025

@taktotedanie no tu v ke mne pride ze skor uz nenajdem nič.. skusim nieco sukromne

taktotedanie
13. apr 2025

Kde si skusal sa objednat?

autor
13. apr 2025

@taktotedanie na mojom sidlisku .. skusim v novej nemocnici ..

taktotedanie
13. apr 2025

Potrebujes vymenny listok a vysedis tam cely den to iste aj stara nemocnica

taktotedanie
13. apr 2025

Dr matejovic objednava sa aj online+u dalsich ocnych lekarov sa da objednat online
Skusila by som potom sukromne ako 3F, vesely v bastione ci kosicke ocne centrum

taktotedanie
13. apr 2025

Alebo procare dr skirkova z tych sukromnych este

autor
14. apr 2025

@taktotedanie zdravim, tak nakoniec ma zobrali rychlo kym som cakal medzi objednanymi dali mi nieco na alergiu ci to nieje tym a aj nejake kortikoidy … tak ja neviem ze uvidime ci zaberu .. no chcel som sa opytat trochu mi islo ci neviete poradit ked mam brat aj aj kvapky 2x denne tak asi nie v ten jsty cas nie ?

taktotedanie
14. apr 2025

Nie nie kvapky s min rozpstupom 20min

autor
14. apr 2025

@taktotedanie dakujem.. no vela som sa teda nedozvedel kedze to bolo tak narychlo medzi objednanymi .. celkom mam strach z tych efflumidex kortikoidov ze vysusia tie oci este viac ale tak snad pani doktorka vie co robi.. zaver je len ze Iná akútna konjunktivitída.

taktotedanie
14. apr 2025

To su slabe kortikoidy
Umele slzy si kvapnut mozte tiez neviem co dalsie vam dala
To je oficialna diagnoza pre poistovnu

autor
14. apr 2025

@taktotedanie no dala mi tie + opatanol na skusku ci to nieje sposobene alergiou

taktotedanie
14. apr 2025

Mozte kvapnut aj umele slzy
Vsetko s rozostupom tych 20min, efflumidex su slabe kortikoidy

autor
14. apr 2025

@taktotedanie dakujem pekne … snad to teda pomoze no .. napisem po tom tyzdni ze ako..

kacikaci1
20. apr 2025

Ahoj, ako to nakoniec dopadlo?

autor
20. apr 2025

@kacikaci1 ahoj no este stale mi to trva ale je to uz lepsie tak o 50% tak snad o tyzden uz budem uplne ok

kacikaci1
Autor odpoveď zmazal
kacikaci1
20. apr 2025

A čo to máš? Mám čosi podobne, ale ked takto aj fúka tak v ten moment to necítim horšie skor až potom. Ale včera mi fúkalo v aute do oči a to som citila🤷‍♀️

autor
20. apr 2025

@kacikaci1 no to moze byt alergia aj ten vietor celkovo studeny vzduch hrozne vysusuje oci .. mam aj proste cervene mozno nejaky zapal a tak.. snad v lete uz dobre bude

Strana
z2