Suchý kašeľ a dusenie
Dobrý večer. Sestra (37) má už 11 dní suchý dráždivý kašeľ. Nemá horúčku, ani nie je zahlienena. Ale pri tom kašli sa jej tvorí aj sopel. Niekedy dostane taký záchvat kašla až sa nevie pár sekúnd nadýchnuť, je to až hrozivé, je celá červená. Pije čaje, stodal, dnes bola u lekára a dostala Codein no moc nepomáha. Mali ste toto niekto? Ďakujem.
@zdrsjsjiwwi tak to je skvelá správa🙏nech jej teda lieky čím skôr zaberú ☺️🍀
@miricici ďakujeme💓
@zdrsjsjiwwi no celkom zaujimave je, ze flaky mala aj kolegyna po covide.
ja si nemozem pomoct, ale ono to fakt vyzera, akoby covid prekonala.
@majamat tak neviem...možno. Ale nik sa od nej nenakazil, ani naša mama 🤔
@zdrsjsjiwwi tak mozno sa mylim,a le ani mm sa odo mna nenakazil a ani dcera. ja som sa v robote nakazila az po mesacnom neustalom kontakte s covid, cize mesiac som odolavala. az tak nakazlivy nie je , ako sa prezentuje.
kokso už to nechápem. Dala si liek, po ktorom by nemala v noci kašlať. A znova chytila 3× záchvatový kašel. V BA su úplne lekári s prepáčením na hovno :/
@zdrsjsjiwwi kasel nema vypinac, nevypnes ho, ak ma kasel prestat, musi sa odstranit pricina. ak sa jedna o infekciu, tak to potrva, nez sa prelieci.
@zdrsjsjiwwi ahoj,ako je sestre? Kašeľ prešiel?
@miricici Ahoj, ano prešiel
@zdrsjsjiwwi ahoj a ako jej prešiel si nepamätáš? Co jej zabralo ?
Ahojte, čítam tu Vaše príspevky. Ako to dopadlo s tým kašlom? Ja mám rovnako už 3 týždeň kašel, na vyšetreniach je všetko Ok, robili mi RTH je Ok brali krv je OK, brali vzorku hlienov, je to Ok. Som tiez zufala co to moze byt, keď takéto veci mám v poriadku.
@13matka17 nakoniec to bolo po čase Ok ale nespomínam si na dôvod
@zdrsjsjiwwi ako ste dopadli so sestrou?
@13matka17 ahoj ja mám to isté. Kde vám zobrali vzorky hlienov? Na plucnom? Tam sa chystám
@tatiana149 áno na plúcnom, ale všetko negatívne.
@13matka17 ja som objednaná v utorok. Ostatné vytery výsledky všetko ok.
@zdrsjsjiwwi tak isto nech prestane keď fajčí lebo mne sa stoho spravil pruh a už som prestala fajčiť

@miricici ahoj. Práve prišla od lekára. Má na plúcach len nejaké flaky. Dostala lieky, ale nezapamätala som si názov. Dostala aj niečo pre astmatikov. Som hrozne rada, že to nie je vážne.