Súkromný PCR
Prosím ako rýchlo vám urobia súkromný, zaplatený pcr? Odkedy je karantena? Od výsledku, či objednania?
@patka06 ja viem. Ale potrebujem súrne výsledok
Tak jedine sa popýtať v laboratoriách po okolí, u nás chodili výsledky rovnako či súkromne - samoplatca, či korona.gov do 48 hodín.
@luliu ja som mala pri sukromnom PCR vysledok garantovany tusim do 30 hodin od odberu. Ale prisiel vzdy skor… skus kuknut rychlotest covid. Mala som slinny pcr. Pitrebovala som kvoli operacii a cez korona gov som sa s nimi natahovala o termin. Bolo treba 48 hodinovy test na utorok a cez korona gov na objednali na sobotu (co bolo prilis skoro) a vysledky garantovali do 96 hodin tusim. No nemala som na to nervy, tak som si to zaplatila a bol pokoj a vysledky som mala nacas.
A tiez dcere sme tak platili test, pretoze sme si ju potrebovali odovzdat s ex a kym ich v skole objednali na testy zadarmo, uz bol pomaly koniec povinnej karanteny. Cize ja to riesim takto ak treba. A aspon sa mi nikto nespara v nose, ale mam to slinny test. I ked chapem, ze tie sukromne testy nestoja zrovna malo a clovek ich potrebuje opakovane, takze sa to nazbiera.
Ja som sa obj na stránke rychlotest-covid.sk dala som si hneď ranný termín a este v ten večer som mala výsledok, zaplatila som ze výsledok do 48h.
A aké testy vám robili? Mne v blízkosti iba kloktaci. Že si je tam tá spoľahlivosť....ako pri tyčinke rovnaká
Cez ten rychlotest covid som mala slinny pcr. Teta mi cez okienko podala ampulku s tamponikom, mala som ho omielat v ustach a o par minut odovzdat. Dcera bola na takom istom. Ten tampon ma sice taku zvlastnu chut, ale lepsie ako ten test co sa robi vyterom z nosa. Tampon som potom vyplula spät do ampulky a odovzdala. Tam sni necakas na termin, objednas sa na urcitu hodinu, prides, necakas, das obciansky, ozuzles tampon a ides domov. Ziadne rady, ziadne cakanie. Za mna super
ja som mala pozitivny ag test sla som sa objednat cez korona gov a neslo mi to bol vikend nikam sa nedovolas objednala som sa cez ten rychlotest na slinny (taky tampon do ust) test bol 16:00 vysledky pred obedom na druhy den (ja som mala aj silne priznaky) oni to posielaju aj do nczi prisli mi aj odtial sms o pozitivite aj mail a v pondelok rano mi volali z hygieny
je to urcite pohodlnejsie vyberies si miesto aj cas
@loginexistuje ja som dnes bola v súkromnom na klotacom. Na zajtra mi prišiel termín na tyčinku, štátny. Akože, čistý chaos. Vôbec mi nevedeli urobiť odber. Lebo, ,že oni tie kloktacie vôbec nerobievaju. Je tam podmienka, pred odberom 2 hodiny nekloktat, nepiť. Jasne, že synator to nezvládol a vykloktal a vypľul na zem. Vravím im, to akože mu idete zase robiť test? Veď si práve vyplachol ústa! Takže 60€ v cudu. Počkám na pcr tyčinku a ak vyjdú rozdielne výsledky, budem im službu reklamovať
tak ak nemate nejake problemy tak je to jedno ja som potrebovala asap speci liecbu na covid a preto som potrebovala pcr test co najskor aj s vysledkom
Moj manzel isiel dnes rano na sukromny pcr test...vysledok mal pred hodinou
@loginexistuje aj ja. V piatok mám súdne pojednávanie,potrebujem vedieť, či môžem alebo nemozwm ísť

Karanténa je od PCR odberu, ak máš príznaky alebo pozitívny AG choď radšej cez korona.gov - test máš zdarma
Čas kým príde výsledok je iný v každom laboratoriu.