Šumenie v ušiach a čiernota pred ušami
Dobrý deň, chcela som sa spýtať či sa tiež niekto nestretol s podobným problémom a nevedel by mi poradiť. Dnes ráno mi prišlo z ničoho nič zle začalo mi hučať v ušiach a zrazu som mala tmu pred očami ktorá trvala pár minút bolo mi až na odpadnutie. Je možné že to môže spôsobovať krčná chrbtica ? Nakoľko mám sedavu robotu a často pociťujem bolesti v chrbte a momentálne zažívam aj stresujúce obdobie. Mimo toho sa liečim na štítnu žľazu (euthyrox 50)
@decoratelier ciernota pred očami*
@luccija ďakujem za radu tlak mám nižší
@decoratelier náhly pokles krvného tlaku. to vie byť riadna sviňa. určite riešiť s lekárom, aby sa vylúčili iné príčiny. tlak zvyšovať, ak sa dá (striedavá sprcha, šport, možno manžel, ktorý naserie) 😀 a áno, môže to spôsobovať aj krčná chrbtica. tie lieky berieš ako dlho? pozri v letáku, či tiež neznižujú tlak. ak áno, piť veľa tekutín. a ak náhodou berieš ešte iné lieky, či doplnky (napríklad magnézium), snažiť sa ich nebrať, ak znižujú tlak (čo magn.robí)
@panelacikova ďakujem, euthyrox beriem cca 8 mesiacov a nevedela som že magnezium znižuje tlak, ten beriem tiež.

@decoratelier áno aj krcna...tlak si si merala?
Skús si kúpiť guajacuran je bez predpisu dávaj si pár dní a dobrú masáž, ponaťahovať chrbticu podľa cvikov