icon

Svalovica po cvičení pri neurogénnej tetanii

vandus123
7. júl 2025

ahojte mate niekto skusenosti pri tetanii ze am po cvičeni bolo horsie mali ste obrovsku svalovicu aj po lahkych cvikoch ? ako pri stračingu?

vikkia
7. júl 2025

ja tetaniu sice nemam, ale viem, ze ono to skutocne moze suvisiet, lebo tetania znizuje toleranciu na fyzicku namahu.

mdse
7. júl 2025

@vandus123 tetániu mám a cvičenie zvládam práveže veľmi dobre a aj mi moc dobre robím. Ale suplementujem magnézium, omega 3, zinok a aj vit.B skupiny.

luccija
7. júl 2025

@vandus123 skôr to je v slabej kondícii😉práveže po cviceni som fyzicky ubita, ale psychicky kľudná a vyrovnaná.

vandus123
autor
7. júl 2025
@luccija

@vandus123 skôr to je v slabej kondícii😉práveže po cviceni som fyzicky ubita, ale psychicky kľudná a vyrovnaná.

@luccija to moze bzť určite lebo som sa dost malo hybala posledne a som este len dva mes po porode

vandus123
autor
7. júl 2025
@vikkia

ja tetaniu sice nemam, ale viem, ze ono to skutocne moze suvisiet, lebo tetania znizuje toleranciu na fyzicku namahu.

@mdse
@vikkia to je pravda ja nemam niekedy chut ani viliest s postele velmi som slaba stale unavena trpnu mi končatiny

mdse
7. júl 2025
@vandus123

@luccija to moze bzť určite lebo som sa dost malo hybala posledne a som este len dva mes po porode

@vandus123 určite je to z toho. Za pár týždňov to pôjde lepšie.

vandus123
autor
7. júl 2025
@mdse

@vandus123 tetániu mám a cvičenie zvládam práveže veľmi dobre a aj mi moc dobre robím. Ale suplementujem magnézium, omega 3, zinok a aj vit.B skupiny.

@mdse nechcem vzdat to cvičenie len ja mavam velku bolest svalov zasklby brnenie trpnutie a to ma ruši celkom magnezium mi pomaha iba na chvilu mam problemi aj s krčnou chrbticou a už neviem čo je z nej alebo s tetanii

vandus123
autor
7. júl 2025
@mdse

@vandus123 určite je to z toho. Za pár týždňov to pôjde lepšie.

@mdse a ake magnezium uživaš ? mavaš aj zachvaty?

luccija
7. júl 2025
@vandus123

@mdse nechcem vzdat to cvičenie len ja mavam velku bolest svalov zasklby brnenie trpnutie a to ma ruši celkom magnezium mi pomaha iba na chvilu mam problemi aj s krčnou chrbticou a už neviem čo je z nej alebo s tetanii

@vandus123 keď si 2 m po pôrode tak sa nepresiluj možno nie je ešte čas na cvicenie

mdse
7. júl 2025
@vandus123

@mdse a ake magnezium uživaš ? mavaš aj zachvaty?

@vandus123 nemám teraz záchvaty, užívam magnesium bisglycinat chelat od gymbeam.

vandus123
autor
7. júl 2025
@luccija

@vandus123 keď si 2 m po pôrode tak sa nepresiluj možno nie je ešte čas na cvicenie

@luccija može to byť celkovo som bola strasne slaba lebo 2 tyždne po porode som schytala este zapal maternice že som bola snim v nemocnici a na infuznich ATB 2 druhou s CRP200

vandus123
autor
7. júl 2025
@mdse

@vandus123 nemám teraz záchvaty, užívam magnesium bisglycinat chelat od gymbeam.

@mdse lebo mne nepomaha velmi magnosolv ja mam iba ten a neurologička mi dala AD sertralin a lexaurin