Tatranské kúpele Horný Smokovec
Ahojte maminky. V októbri mám s dcérou nástup na mesačný pobyt v kúpeľoch. Mali by sme byť ubytované buď v Sosne, alebo v Smreku. Boli ste tam niektorá z vás v blízkej dobe, alebo sa chystáte? Bola by som vďačná za každý postreh, či recenziu. Aby som vedela na čo sa pripraviť a čo nás čaká. Lebo ich stránka je písaná stručne, žiadne novinky, nič konkrétne. ĎAKUJEM.
@chovancova27 Super, díky moc.
Ahojte, prosím vás, neviete je v KHS možnosť, aby som sa ja ako rodič nestravovala v kúpeľoch? Ale zároveň mohla ísť s deťmi do jedálne? Ideme prvýkrát a vôbec netuším,ako to funguje. Vďaka 😊
AHojte prosím chcem sa opýtať ako to je keď ste ubytovaní v Lúči? Ďakujem
Ahojte, nenastupuje niekto na pobyt 17.1.?
Ahojte, ja idem so synom 25.3. do kúpeľov Horný Smokovec. Ešte nikdy sme neboli v kúpeľoch tak som veľmi zvedavá ako to tam bude prebiehať. Trošku sa bojím počasia, marec-apríl to už nie je zima ale ešte ani teplo, aby tam nebolo samé blato.
@mili78 čítali ste nejaké zlé recenzie?
@hanulienka tak čítala som tu na koníku, aj dobré aj zlé recenzie, ale to máte všade. Nedá sa vyhovieť každému. Ja osobne som bola so službami aj s prístupom personálu veľmi spokojná.
@hanulienka ja som bola spokojná. Až na doktora... Ale procedúry, jedlo, škôlka, škola, sestričky, všetko bolo super. Chodievali sme stale von, električka je hneď pod cestou. A keď nie je sneh, je tam dosť priestoru na hranie, ihriská, altánky.
Dobry deň, prosím Vás aké je ubytovanie v SOSNE? sú tam apartmány alebo všade majú len Izby? ďakujem
My sme boli spokojní tiež so všetkým okrem jedného doktora (toho cudzinca). Jeho prístup je fakt divný.
Ahojte mali ste niektora cca 10 r dieta v Lúči same? Diky
@alenka1986 ahoj, moji chlapci 9 a 13 r tam boli tento rok sami. Bolo im perfektne, mali denne super program, nasli si kopec kamaratov. O rok chcu ist zasa😁
@chovancova27 joj to sa tesim, presne toto ma zaujimalo 😁 ja som bola tento rok s dcerou, buduci rok uz ju chcem dat samu, kvoli praci.
@alenka1986 áno, určite odporúčam. moji boli tiež prvý krát sami, mala som nervy ja aj oni, ale kvôli práci sa mi nedalo. predchádzajúce roky som snimi chodila ja do Lučivnej a Šrobárovho. Tuto boli prvý krát, hned sami a úplne paráda. mali to ako tábor🙂 každé poobedie im robili super program, buď turistiky, prechádzky do Smokovca, Lomnice, starší bol na celodeennej turistike, ked pršalo v sobotu boli v kine v Poprade. my sme všetci veľmi spokojní a fakt tam boli super partia tie deti.
@chovancova27 super dakujem za recenziu 🙌

@joasha očr Ti vystavi iba vaša detská lekárka, v kúpeľoch jedine PN.